Ε τα νερά του θερμαικού εκτός από την καθαρότητα τους, φημίζονται και για την διαβρωτική τους δράση. Άκου εκεί πνίγηκε..
Ε τα νερά του θερμαικού εκτός από την καθαρότητα τους, φημίζονται και για την διαβρωτική τους δράση. Άκου εκεί πνίγηκε..
Τι ωραια..μολις ξυπνησε το αφεντικο μου. 3η κυριακη σερι που περιμενω απο τις 8:15 να παω για δουλεια...Την πρωτη περιμενα 2 ωρες στο κρυο σε ενα παγκακι. Την δευτερη ευτυχως σπιτι 2 ωρες. Σημερα 3 ωριτσες. Παλι θα παει 10 το βραδυ γαμω την παναγια του.καλημερα
1) e4, c5
2) Νf3
Πόσο άσχημο φαίνεται κάποιος να περπατά και να καπνίζει. Ό,τι να ναι, αλλά μου χτύπησε άσχημα..
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
χρονια πολλα στους μεταλλαδες του φορουμ
Γιορτάζουν κι οι Μάριοι;!
προς μαλακισμενα που βαζουν τα διαφορα πουστικα ταγκς...
ρε τσογλανακια σεβαστητε οχι εμενα αλλα τον εαυτο σας
πριν 16 μηνες ημαν ενα βημα απο το να ψοφησω με το γαμημενο πραμα που σπατε πλακα
ενα απλο μπινελικι δεν σας φτανει για να μειωσετε καποιον? πρεπει να σχολιαζετε την υγεια του? μετα τι εχει σειρα?
Μιχαλάρα έχουμε τίποτα σε φωσφοριζέ αυτοκόλλητο για αυτοκίνητα γιατί κάτι ψάχνω...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
αυτα ειναι τα ''ανακλαστικα''...τετοια βαζουν στις πινακιδες σημανσεως
εμεις εδω δεν τα δουλευουμε...πανε στον ''Φλογα'' (διπλα στην αντιπροσωπεια Lancia)
αυτος θα σε τακτοποιησει μαλλον
ωραίος...
κάποιος μου είπε για έναν στη Μεραρχίας που είναι στη γωνία απέναντι από το ξενοδοχείο (στο στενάκι που καταλήγει γήπεδο) κι αυτός πινακίδες φτιάνει.
νιγριτινος ειναι αυτος...το Symbol λες, ναι δουλευει με σημανσεως αυτος αλλα ειναι αρχιδι
ανα μπράβπ, αυτός ο symbol. Θα περάσω μια τσάρκα έτσι εγκυκλοπεδικά αύριο απόγεμα να ρωτήσω κι απ'τους δυο αν προλάβω... ένα μικρό κομματάκι χρειάζομαι
για κανα κρασί πότε θα πάμε;
εχομε μαζωξις οι ΕΡιτες την πεμπτη σαλονικα
ναι...πηρα αδεια απο την ημιανεργια