Results 1 to 15 of 1493

Thread: Dexter

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Kasrith View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Δεδομενου πως εχουν πει οτι 7η και 8η σεζον θα ειναι οι τελευταιες, και πως τα γεγονοτα του φιναλε της 6ης σεζον θα διαμορφωσουν τις επομενες δυο και θα μας δειξουν που θα κινηθουμε, εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα γινει.
    Εδώ δεν ξέρουν που κινούνται φέτος, θα ξέρουν που το πάνε άλλα 2 χρόνια? Μεγάλη απογοήτευση τελικά φέτος. Ξεκίνησε πολλά υποσχόμενα η σεζόν, αλλα στα μέση ήταν λες και άλλαξαν σεναριογράφους και οι άλλοι ήταν κάτι τουρίστες που τσίμπησαν απέξω απο τα κεντρικά της Showtime οι οποίοι δεν έχουν ιδέα απο plot lines...

Ξεκίνησαν ωραία, με solid θέμα, κατεύθυνση και χαρακτήρες, και τώρα κάνουν ότι νάναι και βασίζονται σε φθηνούς εντυπωσιασμούς... O Dex κυκλοφορεί μέρα μεσημέρη χωρίς άγχος, κάνει ΟΤΙ γουστάρει, και του πέφτουν όλα στο χέρι. Κανένα πρόβλημα. Άσε που μπλέκεται προσωπικά (και φανερά) στης υποθέσεις...

Άκου luck... Πλάκα μας κάνετε ρε Showtime?

Άσε τα subplots... Τρελές παπάτζες και εκει! LaGuerta πολύ σκύλα για το τίποτα, και ότι ναναι "twists" χωρίς λόγο και ουσία (φθηνός εντυπωσιασμός και εδώ), Quinn δεν οδηγεί πουθενά και dont get me started με τον νερντουλα...

Για τα ψυχολογικά της Deb δεν κάνω ούτε λόγο έτσι...
    εγω ειχα παρατησει την σειρα απο την δευτερη σεζον γιατι ειχα ψηθει τοτε να δω το τγουιστ πως θα την γλιτωσει οταν ολα φαινοταν οτι θα καταρευσουν με τα πτωματα στο λιμανι και την καμερα που το κατεγραψε... εχτιζε εχτιζε η πλοκη και απλα παει ο τυπος βαραει εναν συναγερμο και παιρνει την κασετα.. εκει ενιωσα βιασμενος (καλα τα παραλεω χαχαχα) επισης μου την εσπαγε η κλωνος γουοναμπι Καιρα Ναιτλευ υπερ κουλ τυπακι ουαου κιετσι. αυτα. Ηθελα καπου να τα πω .
    Last edited by freak brother; 15-12-2011 at 10:08.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry