Page 80 of 100 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 1493

Thread: Dexter

Bongripper Extraordinaire Om's Avatar

Ξεκίνησα 6η σεζόν και
    Spoiler

Licenced to Chill.

Senior Member

Spoiler

Από 6η σεζόν μόνο αδερφή Μπατίστα είμαστε

lcsgp FIXXXER's Avatar

Πολυ καλο το επεισοδιο, εχω μεγαλη περιεργεια πως θα δεσουν ολα αυτα στο φιναλε, και κυριως τι ρολο παιζει ο μαλακας ο Lewis.
    Δεδομενου πως εχουν πει οτι 7η και 8η σεζον θα ειναι οι τελευταιες, και πως τα γεγονοτα του φιναλε της 6ης σεζον θα διαμορφωσουν τις επομενες δυο και θα μας δειξουν που θα κινηθουμε, εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα γινει. Λογικα θα τον ανακαλυψει η Ντεμπρα? Κατι που περιμενουμε εδω και 3-4 σεζον? Τι διαολο, μονο ο Ντοουκς ηταν τοσο γαματος που τον βρηκε?

ΥΓ. Μασουκα: "Μπουκακι, Μπουκακε"
    Last edited by FIXXXER; 13-12-2011 at 10:52.

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by Ethereal View Post

ολα καλα στο σημερινο αλλα:
    Spoiler
    ειναι δυνατον να στελνει video με την φατσα του στο κινητο του νουμερο ενα στοχου;

εδω στο πρηγουμενο
    Spoiler
    πηρε cops απο το τηλ του γενικα φετος εχει κανει πολλες μαλακιες

με ονειρο Ντεμπρα σας σηκωθηκε ?

Pote tha mathoun na denoun kana kobo tis prokophs? ELEOS.

Senior Member Kasrith's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Δεδομενου πως εχουν πει οτι 7η και 8η σεζον θα ειναι οι τελευταιες, και πως τα γεγονοτα του φιναλε της 6ης σεζον θα διαμορφωσουν τις επομενες δυο και θα μας δειξουν που θα κινηθουμε, εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα γινει.
    Εδώ δεν ξέρουν που κινούνται φέτος, θα ξέρουν που το πάνε άλλα 2 χρόνια? Μεγάλη απογοήτευση τελικά φέτος. Ξεκίνησε πολλά υποσχόμενα η σεζόν, αλλα στα μέση ήταν λες και άλλαξαν σεναριογράφους και οι άλλοι ήταν κάτι τουρίστες που τσίμπησαν απέξω απο τα κεντρικά της Showtime οι οποίοι δεν έχουν ιδέα απο plot lines...

Ξεκίνησαν ωραία, με solid θέμα, κατεύθυνση και χαρακτήρες, και τώρα κάνουν ότι νάναι και βασίζονται σε φθηνούς εντυπωσιασμούς... O Dex κυκλοφορεί μέρα μεσημέρη χωρίς άγχος, κάνει ΟΤΙ γουστάρει, και του πέφτουν όλα στο χέρι. Κανένα πρόβλημα. Άσε που μπλέκεται προσωπικά (και φανερά) στης υποθέσεις...

Άκου luck... Πλάκα μας κάνετε ρε Showtime?

Άσε τα subplots... Τρελές παπάτζες και εκει! LaGuerta πολύ σκύλα για το τίποτα, και ότι ναναι "twists" χωρίς λόγο και ουσία (φθηνός εντυπωσιασμός και εδώ), Quinn δεν οδηγεί πουθενά και dont get me started με τον νερντουλα...

Για τα ψυχολογικά της Deb δεν κάνω ούτε λόγο έτσι...

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω με τον απο πάνω φίλο - και αυτό δεν είναι λίγο, αφού όσοι με ξέρετε λίγο εδώ μέσα ξέρετε πόσο ελαστικός είμαι με τέτοια πράγματα και το πόσες παραδοχές είμαι ικανός να κάνω λόγω φανμποϊλικιού. Νομίζω ότι οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι οι συγγραφείς το έχουν χάσει/γαμήσει εντελώς, και αυτό ξεκίνησε από
    Spoiler
    την ημερήσια απόδραση του Dexter όπου βρήκε τον γιο του Trinity. Μέχρι εκείνο το σημείο όλα κινούνταν μεθοδικά και με πωρωτικές δόσεις αγωνίας, από κει και πέρα (με τον θάνατο του Brother Sam, τυχαίο; ) ο Dexter στέλνει βιντεάκι MMS στο κινητό του δολοφόνου με τη φάτσα του, βάφει με αίμα και τοποθετεί κομμένα χέρια σε αγάλματα σε κοινή θέα, ο DDK βρίσκει χαλαρά δύο παρανοϊκούς που δίνουν τη ζωή τους για πάρτη του, ο γιος του Trinity έρχεται και βρίσκει τον Dexter μόνος του βολικότατα και τόσα άλλα που δε μου έρχονται τώρα.
    Συμφωνώ επίσης απόλυτα και με την τραγικότητα των subplots.

Δεν ήταν έτσι το Dexter στους προηγούμενους 6 κύκλους. Ναι, τον ξέρουμε χρόνια τώρα και θα δούμε και τους δύο εναπομείναντες όπως και να'χει. Αλλά απλά είναι κρίμα.

Senior Member GraveMiasma's Avatar

Έχετε δίκιο

και

μόλιςγαμήσατε την αγαπημένη μου σειρά.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Kasrith View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Δεδομενου πως εχουν πει οτι 7η και 8η σεζον θα ειναι οι τελευταιες, και πως τα γεγονοτα του φιναλε της 6ης σεζον θα διαμορφωσουν τις επομενες δυο και θα μας δειξουν που θα κινηθουμε, εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα γινει.
    Εδώ δεν ξέρουν που κινούνται φέτος, θα ξέρουν που το πάνε άλλα 2 χρόνια? Μεγάλη απογοήτευση τελικά φέτος. Ξεκίνησε πολλά υποσχόμενα η σεζόν, αλλα στα μέση ήταν λες και άλλαξαν σεναριογράφους και οι άλλοι ήταν κάτι τουρίστες που τσίμπησαν απέξω απο τα κεντρικά της Showtime οι οποίοι δεν έχουν ιδέα απο plot lines...

Ξεκίνησαν ωραία, με solid θέμα, κατεύθυνση και χαρακτήρες, και τώρα κάνουν ότι νάναι και βασίζονται σε φθηνούς εντυπωσιασμούς... O Dex κυκλοφορεί μέρα μεσημέρη χωρίς άγχος, κάνει ΟΤΙ γουστάρει, και του πέφτουν όλα στο χέρι. Κανένα πρόβλημα. Άσε που μπλέκεται προσωπικά (και φανερά) στης υποθέσεις...

Άκου luck... Πλάκα μας κάνετε ρε Showtime?

Άσε τα subplots... Τρελές παπάτζες και εκει! LaGuerta πολύ σκύλα για το τίποτα, και ότι ναναι "twists" χωρίς λόγο και ουσία (φθηνός εντυπωσιασμός και εδώ), Quinn δεν οδηγεί πουθενά και dont get me started με τον νερντουλα...

Για τα ψυχολογικά της Deb δεν κάνω ούτε λόγο έτσι...
    εγω ειχα παρατησει την σειρα απο την δευτερη σεζον γιατι ειχα ψηθει τοτε να δω το τγουιστ πως θα την γλιτωσει οταν ολα φαινοταν οτι θα καταρευσουν με τα πτωματα στο λιμανι και την καμερα που το κατεγραψε... εχτιζε εχτιζε η πλοκη και απλα παει ο τυπος βαραει εναν συναγερμο και παιρνει την κασετα.. εκει ενιωσα βιασμενος (καλα τα παραλεω χαχαχα) επισης μου την εσπαγε η κλωνος γουοναμπι Καιρα Ναιτλευ υπερ κουλ τυπακι ουαου κιετσι. αυτα. Ηθελα καπου να τα πω .
    Last edited by freak brother; 15-12-2011 at 10:08.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Αυτό που λες στον 2ο κύκλο ήταν μια από αυτές τις παραδοχές που λέω ότι μπορείς ρε παιδί μου να κάνεις με καλή προδιάθεση. Αλλά στον 6ο αρχίζουν και συσσωρεύονται πια δυο και τρεις τέτοιες σε κάθε επεισόδιο ξεχωριστά.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

και τελικά καταλήγουμε οτι το dexter πλεον αρέσει μονο σε αμερικανάκια (φιξξξερ δεν αναφερομαι σε σενα!)
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member freak brother's Avatar

θα κανω μια εικασια για την γκομενα στην δευτερη σεζον και ας μου στειλει καποιος σε π.μ αν ειμαι σωστος γιατι νομιζω το ειχα πιασει τρελα το τι θα γινει

ο ντεξτερ ψιλοαποφασισε οτι η γκομενα ειναι σαικο και ετσι και λοιπα και ψιλοαποκαλυψε τι κανει γιατι νομιζε οτι βρηκε το εταιρον ημιση , αυτη φρικαρει και ισως ειναι ετοιμη να τον δωσει στους μπατσοι γιατι ειναι τρελος και παρανοικος αλλα καποιος την σκοτωνει και μετα ο ντεξτερ παιρνει εκδικηση... ετσι το χα φανταστει και βαριομουν να το δω να γινεται.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Όχι δε γίνεται έτσι μουαχαχαχαχα

lcsgp FIXXXER's Avatar

Σποιλερ χωρις πληροφορια για το επεισοδιο, αλλα μπορει να προκαλεσει προδιαθεση, αρα το βαζω σε σποιλερ.

Spoiler
    ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ ΝΑΙ

ΥΓ. Νομιζω ερωτευτηκα τη Ντεμπρα μετα απο την επισκεψη της στην ψυχολογο.
    Last edited by FIXXXER; 19-12-2011 at 11:05.

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

Spoiler
    οπως πηγε η σεζον,με τα καλα και τα κακα της,πιστευω ειχε το τελος που επρεπε ωστε να εχουν πραγματικα νοημα οι 2 τελευταιες.ισως και προβλεψιμο αλλα δεν με χαλασε οπως η αποκαλυψη νεκρου γκελερ πχ(το προβλεψιμο της υποθεσης τουλαχιστον και οσα ειπαμε στις προηγουμενες σελιδες).
    τελειως ανουσια η φαση της ερωτευμενης ντεμπρα,οπως επισης και αποδειχτηκε οτι οι ιστοριες του μαθιους και λιουις(πορνη/χερι) δεν ειχαν να δωσουν τιποτα παραπανω στη σεζον.
    κακη σεζον δεν την λες,αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν η φοβερη σεζον που μας εκανε να πιστεψουμε αρχικα.παρολαυτα ανυπομονω να δω την εξελιξη της ιστοριας μετα και την σημερινη αποκαλυψη.