Αφού δείτε το φινάλε, τσεκάρετε αυτό:
Spoiler
Αφού δείτε το φινάλε, τσεκάρετε αυτό:
Spoiler
Νταξ. ΕΠΙΚΟ φινάλε. Η σειρά είναι πολύ μπροστά.
Spoiler
epiko finale , kai apsogi sezon genikotera .
Μου φαίνεται πολύ κακοπροαίρετο ως δημοσίευμα το συγκεκριμένο (όχι και άγνωστος ηθοποιός ο Pitt, έλεος) και στον αντίποδα υπάρχει κι αυτό το οποίο δεν "κουτσομπολοποιεί" τόσο τα πράγματα. Ναι, όπως αναφέρεται κι εδώ, προφανώς το τέλος του κύκλου παίζει να ήταν λίγο διαφορετικό, αλλά έχει νόημα να το ψάχνουμε τόσο πολύ επιτέλους;
Άρα να πω κι εγώ πόσο επικό ήταν το season finale με την ανατροπή του και τα όλα του.Spoiler
Πάει κι αυτό, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για 2ο κύκλο Game of Thrones τώρα![]()
αυτό με Μάργκαρετ θα έχει επιπτώσεις ξύλο στο επόμενο
Spoiler
Vielen Dank für alles was mal war
ζώον μάργκαρετ, ζώον.
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Μεγάλη σειρα.Spoiler
a cry for help, a hint of anaesthesia
η οποία ήταν η Diane στο trainspotting
![]()
re giati den exei ayto to thread thn apeixhsh pou prepei?
μιλαμε ημουν 2 μερες με 39-40 πυρετο και ειδα ολη την πρωτη σεζον νερακι. μονο υπνοσ και τιβι. και τωρα ειμαι στη δευτερη και ειναι λιωσιμο μιλαμε. ποσα διαμαντια ποια θα βγαλει το hbo?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
γαμω το μουνι της καριολας. συγχηστικα.
ξερουμε ποτε ξεκινα η αλλη σεζον?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
καλως σας βρηκα. δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα που μου λες, μου ματωνεις την καρδια. δεν αντεχω. πειτε τι να ξεκινησω αλλο. εχω σοπρανο ντεντγουντ μαντ μεν τουντορς που δεν εχω δει. αξιζει καποιο απο αυτα πολυ? ή καποια αλλη σειρα που μπορει να μην εχω δει? 2 αλλες σειρες ξεκινησα, στο μισο επεισοδιο τις ειχα σβησει. πλεον εχει ανεβει πολυ ο πηχης γαμωτο
ποθτανα ολα
iola 11
Εγώ στις διακοπές τώρα έκανα διάλειμμα από "σοβαρές" σειρές και έκανα μαραθώνιο Modern Family τελειώνοντας τους 2 πρώτους κύκλους. Άκου με και δε θα χάσεις, ό,τι καλύτερ υπάρχει σε αμρικανική κωμωδία αυτή τη στιγμή, γυρισμένο με στιλ Office και κουβαλώντας κάτι αμυδρό από Arrested Development.
edit:
Επίσης δε βλέπω posts σου στο topic του Homeland, ξεπέταξέ το μία κι αυτό, αξίζει.