Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 206

Thread: Boardwalk Empire

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Αφού δείτε το φινάλε, τσεκάρετε αυτό:
    Spoiler
    http://www.deadline.com/2011/10/uta-...-empire-actor/
    βέβαια προσπαθούν να το περάσουν ότι ήταν απόφαση βάσει του πλάνου που 'χαν εξαρχής, αλλά.

Senior Member

Νταξ. ΕΠΙΚΟ φινάλε. Η σειρά είναι πολύ μπροστά.

Spoiler
    Έλεγα "όχι ρε φίιιιιιιιιιλε" για κανά 5λεπτο μετά το τέλος.

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

epiko finale , kai apsogi sezon genikotera .

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Αφού δείτε το φινάλε, τσεκάρετε αυτό:
    Spoiler
    http://www.deadline.com/2011/10/uta-...-empire-actor/
    βέβαια προσπαθούν να το περάσουν ότι ήταν απόφαση βάσει του πλάνου που 'χαν εξαρχής, αλλά.
    Μου φαίνεται πολύ κακοπροαίρετο ως δημοσίευμα το συγκεκριμένο (όχι και άγνωστος ηθοποιός ο Pitt, έλεος) και στον αντίποδα υπάρχει κι αυτό το οποίο δεν "κουτσομπολοποιεί" τόσο τα πράγματα. Ναι, όπως αναφέρεται κι εδώ, προφανώς το τέλος του κύκλου παίζει να ήταν λίγο διαφορετικό, αλλά έχει νόημα να το ψάχνουμε τόσο πολύ επιτέλους;

Άρα να πω κι εγώ πόσο επικό ήταν το season finale με την ανατροπή του και τα όλα του.
    Spoiler
    Πολύ κρίμα που την έφαγε ο Jimmy τελικά, ειδικά από τη στιγμή που τη γλίτωσε ο Eli, αφού ο τελευταίος ήταν αυτός που ουσιαστικά είχε προτείνει ανεπιφύλακτα τη δολοφονία του Nucky, ενώ ο Jimmy έτρεφε σεβασμό για αυτόν και το "διέταξε" με μισή καρδιά λόγω της πίεσης των υπολοίπων. Γενικά, όπως ξαναείπα τις προάλλες, ο Jimmy την πάτησε γιατί τον πήραν άλλοι στο λαιμό του, ενώ η θέση που αξίωνε να καταλάβει θα απαιτούσε πιο προσωπικές αποφάσεις. Όπως και να'χει, στο πρόσωπο του Darmody χάσαμε έναν πολύ καλό παίχτη και χαρακτήρα, να δούμε πώς θα μας το ανταποδώσουν αυτό οι συγγραφείς στον 3ο κύκλο.
    Επίσης, μου'ρθε να πνίξω τη Margaret στην τελευταία σκηνή. Γαμημένες γυναίκες ρε πούστη μου

Α και:

Πάει κι αυτό, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για 2ο κύκλο Game of Thrones τώρα

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

αυτό με Μάργκαρετ θα έχει επιπτώσεις ξύλο στο επόμενο

Spoiler
    κρίμα για το παιδί, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση νομίζω. Ο Eli ξαναγίνεται το πιόνι που ήταν πάντα και θα ειναι ήσυχος για κάμποσο καιρό, η μόνη μαλακία είναι που ο Thomson δε μετράει τη μεταμέλοια του Jimmy.
    Vielen Dank für alles was mal war

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    αυτό με Μάργκαρετ θα έχει επιπτώσεις ξύλο στο επόμενο

Spoiler
    κρίμα για το παιδί, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση νομίζω. Ο Eli ξαναγίνεται το πιόνι που ήταν πάντα και θα ειναι ήσυχος για κάμποσο καιρό, η μόνη μαλακία είναι που ο Thomson δε μετράει τη μεταμέλοια του Jimmy.
    Spoiler
    Ούτε και η μεταμέλεια του Eli πιστεύω να είναι αυτό που τον έσωσε, αφού ο Nucky ήδη έδειξε μια φορά πού τη γράφει, αλλά από τη μία το αίμα νερό δε γίνεται, από την άλλη αυτό που είπες, δλδ ο Eli είναι τέλειο πιόνι, κάτι που δε θα ήταν ποτέ εγγυημένο με τον Jimmy.
    Εννοείται ότι η πρώτη μεγάλη καταιγίδα στον 3ο κύκλο θα είναι η μεταβίβαση των τίτλων στην εκκλησία, γενικά δε βλέπω να κρατάει πολύ ο γάμος. "I will not permit you to sacrifice me", της το είχε πει ξεκάθαρα. Ήδη φαντάζομαι τη φάτσα του όταν συνειδητοποιήσει τι του έκανε

R+L=J funishment's Avatar

ζώον μάργκαρετ, ζώον.

Spoiler
    παραδόξως γλύτωσα το σπόηλερ από Δευτέρα μέχρι σήμερα και ένιωσα ειλικρινές το σοκ. στεναχωρήθηκα λίγο για το καθίκι τον Τζίμι, αλλά ο οίκτος οφείλεται στο πιτσιρίκι του που τ' αφήνει πεντάρφανο. άραγε θα παίξει κανένα ρόλο η μάνα Τζίμι στον επόμενο κύκλο;

κι αυτό που με απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. τι θα συμβεί στον Harrow. γιατί ό,τι αγαπάει αυτός πεθαίνει; θα γνωρίσουμε την αδερφή του κάποια στιγμή; μετά τον Ντάρμοντι τι; εκδίκηση; θα βρει ένα κορίτσι και θα αποσυρθεί;

α εν τω μεταξύ:

την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού μάλλινο σακάκι-γιλέκο-πουκάμισο, σακί ΠΑΝΩ από την μάσκα, τραγιάσκα, και οδηγεί το αμάξι like a boss. μόνο στο Boardwalk.

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

valor camarada

Μεγάλη σειρα.
    Spoiler

Καλά τα λέει Funishment, σιγά μη κλάψουμε κιολας για τον μικρό αντιπαθή προδότη Darmody. Επίσης σιχαινόμαστε την απάλευτη σκύλα Schroeder.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

fleshdiver regularpaul's Avatar

η οποία ήταν η Diane στο trainspotting

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

re giati den exei ayto to thread thn apeixhsh pou prepei?

μιλαμε ημουν 2 μερες με 39-40 πυρετο και ειδα ολη την πρωτη σεζον νερακι. μονο υπνοσ και τιβι. και τωρα ειμαι στη δευτερη και ειναι λιωσιμο μιλαμε. ποσα διαμαντια ποια θα βγαλει το hbo?
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

γαμω το μουνι της καριολας. συγχηστικα.
    ξερουμε ποτε ξεκινα η αλλη σεζον?
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Καλώς ήρθες ρε Μπέρνι. Δυστυχώς μόλις τελείωσε η 2η, υπομονή με τους υπόλοιπους.

καλως σας βρηκα. δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα που μου λες, μου ματωνεις την καρδια. δεν αντεχω. πειτε τι να ξεκινησω αλλο. εχω σοπρανο ντεντγουντ μαντ μεν τουντορς που δεν εχω δει. αξιζει καποιο απο αυτα πολυ? ή καποια αλλη σειρα που μπορει να μην εχω δει? 2 αλλες σειρες ξεκινησα, στο μισο επεισοδιο τις ειχα σβησει. πλεον εχει ανεβει πολυ ο πηχης γαμωτο
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

Εγώ στις διακοπές τώρα έκανα διάλειμμα από "σοβαρές" σειρές και έκανα μαραθώνιο Modern Family τελειώνοντας τους 2 πρώτους κύκλους. Άκου με και δε θα χάσεις, ό,τι καλύτερ υπάρχει σε αμρικανική κωμωδία αυτή τη στιγμή, γυρισμένο με στιλ Office και κουβαλώντας κάτι αμυδρό από Arrested Development.

edit:
    Επίσης δε βλέπω posts σου στο topic του Homeland, ξεπέταξέ το μία κι αυτό, αξίζει.
    Last edited by Parasight; 14-01-2012 at 12:59.