Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
Αφού δείτε το φινάλε, τσεκάρετε αυτό:
Spoiler
http://www.deadline.com/2011/10/uta-...-empire-actor/
βέβαια προσπαθούν να το περάσουν ότι ήταν απόφαση βάσει του πλάνου που 'χαν εξαρχής, αλλά.
Μου φαίνεται πολύ κακοπροαίρετο ως δημοσίευμα το συγκεκριμένο (όχι και άγνωστος ηθοποιός ο Pitt, έλεος) και στον αντίποδα υπάρχει κι αυτό το οποίο δεν "κουτσομπολοποιεί" τόσο τα πράγματα. Ναι, όπως αναφέρεται κι εδώ, προφανώς το τέλος του κύκλου παίζει να ήταν λίγο διαφορετικό, αλλά έχει νόημα να το ψάχνουμε τόσο πολύ επιτέλους;

Άρα να πω κι εγώ πόσο επικό ήταν το season finale με την ανατροπή του και τα όλα του.
Spoiler
Πολύ κρίμα που την έφαγε ο Jimmy τελικά, ειδικά από τη στιγμή που τη γλίτωσε ο Eli, αφού ο τελευταίος ήταν αυτός που ουσιαστικά είχε προτείνει ανεπιφύλακτα τη δολοφονία του Nucky, ενώ ο Jimmy έτρεφε σεβασμό για αυτόν και το "διέταξε" με μισή καρδιά λόγω της πίεσης των υπολοίπων. Γενικά, όπως ξαναείπα τις προάλλες, ο Jimmy την πάτησε γιατί τον πήραν άλλοι στο λαιμό του, ενώ η θέση που αξίωνε να καταλάβει θα απαιτούσε πιο προσωπικές αποφάσεις. Όπως και να'χει, στο πρόσωπο του Darmody χάσαμε έναν πολύ καλό παίχτη και χαρακτήρα, να δούμε πώς θα μας το ανταποδώσουν αυτό οι συγγραφείς στον 3ο κύκλο.
Επίσης, μου'ρθε να πνίξω τη Margaret στην τελευταία σκηνή. Γαμημένες γυναίκες ρε πούστη μου

Α και:

Πάει κι αυτό, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για 2ο κύκλο Game of Thrones τώρα