ειδα 3 επεισοδια σερι και μου φαινεται οτι ειναι λατρεια.
ειδα 3 επεισοδια σερι και μου φαινεται οτι ειναι λατρεια.
1) e4, c5
2) Νf3
Η σκηνη μασαζ του Φιλ στον Τζει ολα τα λεφτα ε
Lei it scab Jay,let it scab.
πολυ καλο επεισοδιακι, απο τα καλυτερα της σειρας.
Και ποιος τον έπαιζε ε;
Γενικά έχουν περάσει θεοί guests από τη σειρά, από την οποία ξεπέταξα με απόλαυση τους 2 πρώτους κύκλους μέσα στις γιορτές (έβλεπα από τότε που είχε ξεκινήσει αλλά για κάποιον ακαθόριστο λόγο είχα σταματήσει στο 7).
ΘΕΟΙ όλοι οι χαρακτήρες, με σειρά προτίμησης Manny, Phil, Cameron. Και φυσικά το ΚΟΡΜΙ Vergara![]()
παντως ειναι γενικα λιγο δυσκολο να ξεχωρισεις χαρακτηρες, ολοι εχουν τις στιγμες τους. ισως μονο ο λουκ να μ'αρεσει λιγο περισσοτερο απ'τους αλλους, αλλα οταν ημουν μικρος διαβαζα ντενις ο τρομερος οποτε ειμαι προκατειλημμενος.
και οκ, να τα πουμε και για την μουτζα, εχω καταληξει οτι η κλαιρ μ'αρεσει λιγο περισσοτερο απ'την βεργκαρα.
this is radio freedom.
πεθανα με το τελευταιο. ισως και το πιο αστειο επεισοδιο της σειρας
this is radio freedom.
κι όσοι γουστάρουμε περισσότερο σοφία βεργκάρα το κάνουμε γιατί έχουμε θέματα με τη μαμά μας που δε μας αγάπαγε αρκετά, όχι επειδή
βρεασταδιαλα γίναμε όλοι φρόιντ δωμέσα κι αναπαράγουμε βλακείες
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;