Αποχωρώ από το φόρουμ.
Αποχωρώ από το φόρουμ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εεε πραγματικά δεν ισχύει αυτό και το ξέρεις ε. Το πολλ ήταν αρκετά αστείο για να λάβεις τα αποτελέσματα υπόψη. Ένα μεγάλο μέρος χρηστών ψήφισαν να μείνει επειδή είναι συμπονετικοί και αγαπούληδες (και καθυστερημένοι υπό μια έννοια, αλλά όχι αυτή που σε/μας ενοχλεί) και ένα άλλο απλά επειδή το πολλ ήταν χαζό. Δεν πιστεύεις ειλικρινά ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν τον firestorm και τον κάθε firestorm εδώ μέσα, ε? Κι αν υπάρχουν, σίγουρα δεν ξεπερνούν τους 5, όχι 59.
Δε θα μιλήσω για όλους, αλλά εγώ προσωπικά, όπως έγραψα στο πρώτο μου ποστ εδώ, ψήφισα μόνο και μόνο επειδή το κουράσατε. Ή μπανάρεις κάποιον ή όχι. Μπαν, ξεμπαν, μπαν, ξεμπαν, πολλαπλά φέηκς, σπάμμινγκ με τις ευλογίες των διαχειριστών, όλο αυτό το δράμα, οκ έχει πλάκα στην αρχή, αλλά μετά τις πρώτες 5 φορές καταντάει κουραστικό.
Αυτά από ένα χρήστη που παράτησε σιωπηλά το φόρουμ για 2-3 χρόνια, ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες παραπάνω.
Life begins at 45°.
Η μαλακία είναι πως νόμιζα ότι το πολλ έκλεινε το βράδι και δεν πρόλαβα να ψηφίσω "να φύγει" για να αγχωθεί ο ΚΛΑΠΣΕ
Mαλακία.
Από κει και πέρα, το αφήνω εδώ που θα το δει η Ντράμσικ, γιατί στο τσατ δεν την πετυχαίνω σε ώρες που δε βρίζεται με τον Φάιρστορμ.
Άμα αντί για "bright" βάλεις "bright fap-fap" εμφανίζονται τα λινκς. Ω ναι.
To bright fap fap είναι γενικά διαφορετικό όμως. Το δοκίμασα δυο μέρες, αλλά τελικά με χάλασε.
ban τον admin και απολυτη αναρχια .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Δεν ήθελα να το πω γιατί είναι πολύ αστείο αυτό που γίνεται με τα λινκς στο bright αλλά μπορείτε να βάλετε πχ αυτό και να βλέπετε το ερ όπως θέλετε.
Μετά την εγκατάσταση, κλικ στο εικονίδιο κάτω αριστερά και find styles for this site![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
επειδή πιστεύω ότι υπάρχει μια δόση κυριολεξίας στην υπέροχη, φυσικά, δημοσίευση του δράκον και επιπλέον φιλτράροντας τις τοποθετήσεις αλλά και τους ψηφοφόρους των πολεμίων του Firestorm, καταλήγω στα εξής: οι λεγόμενοι "παλαιοκομματικοί" ζουν στην ανάμνηση του παρελθόντος, κάτι που έχει αλλάξει εδώ και χρόνια ανεπιστρεπτί. ένα μπαν στο Firestorm δε σώζει την κατάσταση. ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους όταν στη πραγματικότητα για να επανισχυροποιηθούν όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, χρειάζονται περισσότερη όρεξη και δραστηριοποίηση. γενικά πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι το φόρουμ έχει εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό και θα συνεχίσει να μετσαλλάσσεται. όποιοι επιθυμούν να φέρουν αυτήν τη διαδικτυακή κοινότητα πιο κοντά τους, είναι (και) στο χέρι τους να γίνουν πιο ενεργοί ώστε να μεταφέρουν λίγο από το ύφος τους στο πολυαγαπημένο μας φόρουμ.
λοιπον
2 πραγματα εχω να πω
πρωτον, αυτος ο φαιαρστορμ που στο διαλο σας εχει ενοχλησει? εγω χαμπαρι δε τον εχω παρει τοσο καιρο.
δευτερον. αν αγαμημενε μας αντμιν θελεις να φερεις το φορουμ στις παλιες καλες εποχες,
στα ρχιδια μας ρε
ΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ 90ς ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
οσοι φοβουνται μη γινουμε ροκιν
σταρχιδια μας επισης
(μιλαω εκ του ασφαλους εχω κιαλλο λογαριασμο)
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
εγώ πάντως αγαπάω και το τωρινό ερ, το ζήτημα είναι ότι ο ρόκαβλον και ο κάθε attention whore του παρελθόντος ήταν ξεχωριστή και πρωτότυπη μορφή και μάς άφησε τόνους flames, ατάκες και σκηνικά. ο firestorm και η νέα γενιά που ανακάλυψε ότι μετά το chat του yahoo και το hi5 υπάρχει το 4chan και κάτι "μέμε" είναι απλά μηχανές επαναποσταρίσματος αστείων που έχουν δημιουργηθεί σε άλλο περιβάλλον, σε τραγικό αριθμό και πρήξιμο. δεν είναι θέμα βλακείας ή μίσους, απεχθάνομαι πολλούς χρήστες περισσότερο από τους firestorm και κλάψε κλπ., αλλά εκείνοι αφήνουν το δικό τους σημάδι με ένα ποστ αηδία, δε χρειάζεται να σκρολλάρουμε χιλιάδες ποστς για να βρούμε μήπως υπάρχει και κάτι ενδιαφέρον στη γαμωσελίδα. ακόμα και η γιουλάι έχει τη φάση της γιατί θα λέμε κάποτε ότι υπήρχε μια τύπισσα σε εκείνο το φόρουμ που πόσταρε για μήνες τι ταινίες παίζει το βράδυ η tv, τα "trolls" τι προσφέρουν; απλά αναλώσιμα ποστ που κάνουν το φόρουμ πιο δύσχρηστο, τίποτε ενδιαφέρον- είτε επειδή ΓΑΜΑΕΙ είτε επειδή εξοργίζει.
Καταγγέλω επίσημα τα αποτελέσματα αυτού του πολλ αφού ψηφοφορία είχε ήδη γίνει και με το σωστό αποτέλεσμα μάλιστα.
Αν και βέβαια δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αφού πιστεύουμε πως οι υποσχέσεις θα τηρηθούν
Last edited by Art In Haste; 04-12-2011 at 12:26.