για καλό το είπα, το λατρευω το rome
για καλό το είπα, το λατρευω το rome
Vielen Dank für alles was mal war
Πόσο πιο θεϊκά επίπεδα μπορούν να προσεγγιστούν εδώ επιτέλους; Μιλάμε για δύο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΜΑΤΙΚΕΣ σκηνές που έκλεισαν το 2x08.
Επίσης πολύ ενδιαφέρον trivia για το τελευταίο επεισόδιο: http://answers.yahoo.com/question/in...4083143AAuuj86
πόσο κάφρος μπορεί να είναι αυτός ο πουσταράς ο Munya? Σκληρό καρύδι και μεγάλο αρχίδι....
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Όχι αδικαιολόγητα κάνει ό,τι κάνει όμως. Ο Jimmy έχει ήδη κάνει 2 (δύο) μεγάλες πατατιές επειδή ακούει τον έναν και τον άλλον αντί να αποφασίζει σύμφωνα με το ένστικτό του, και ήδη αρχίζει να τις πληρώνει. Είναι και τυχερός που ο Nucky είναι επιχειρηματίας και όχι κάφρος σαν τον Munya.
Έχουμε πει ότι βλέπουμε μπροστά μας να γράφεται τηλεοπτική ιστορία μ'αυτή τη ΜΕΓΑΛΗ σειρά;
ΗΒΟ είναι, μη γίνομαι κι άλλο φανγκερλ
α και πληρώνω 7€ υπότιτλους/επεισόδιο, έχει πολλές διαλέκτους και είναι δύσκολη η κατανόηση/μετάφραση, πιεμ όποιος έχει να προσφέρει
Αχαχα οτιναναι. Στα νιάτα μας βέβαια "βγάζαμε τα μάτια μας" και μεταφράζαμε ολόκλρες ταινίες, αλλά εγώ ήμουν σίγουρα πιο φτηνός
Btw επί του παρόντος, δεν πιστεύω ότι μια ελληνική μετάφραση, με όση επιμέλεια και να γινόταν, θα μπορούσε να αποδόσει πλήρως τους διαλόγους. Η καλύτερη λύση πιστεύω ότι είναι αγγλικοί υπότιτλοι και κάμποσα rewind. Για τους μη αγγλομαθείς, τι να κάνουμε![]()
εγώ κατεβάζω από ΕΔΩ έχει ελληνικούς για όλα εκτός από το τελευταίο επεισόδειο, αλλά δεν ξέρω ούτε αν είναι καλής ποιότητας ούτε αν συγχρονίζονται καλά, βλέπω με αγγλικούς...
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Νταξ μιλάμε η σειρά πάει για επικά σκηνικά πάλι. Ίντριγκα, διαπλοκή, καφρίλες. Ο εβραίος είναι κορυφαίος χαρακτήρας.
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;