Τι διαολο, μετα απο αυτο το ποστ η πρωτη σκηνη του επεισοδιου ειναι καμια κατοσταρια donuts
Πολυ ωραιο το επεισοδιο, και πολυ σκοτεινο. Εγω δεν εχω ενσταση οσον αφορα το οτι δεθηκε ο αλλος, προκειμενου να πιστεψω οτι ειναι διχασμενη προσωπικοτητα. Κατι αλλο ομως δε μου κολλαει πολυ, το γεγονος οτι η αλλη που ειχαν απαγαγει εκανε λογο για δυο ατομα, εναν πιο μεγαλο σε ηλικια και εναν νεαρο. Οκ, δεκτον οτι θα μπορουσε ο αλλος να κανει διαλογο με τον εαυτο του και να αλλαζει και τη φωνη του μεσα στην παρανοια του, αλλα και λιγο τραβηγμενο.
Απο την αλλη, ο Τραβις δεν εχει σημαδι στο προσωπο απο την ΦΤΥΑΡΙΑ που εφαγε εξω απο το σχολειο της αδερφης του, αρα μπορει απλα να του γυρισε το μυαλο και να την σκοτωσε χωρις να επενεβη κανενας Γκελερ και να ηταν παραστατικο το χτυπημα. Οσο ανετα μπορω να πιστεψω οτι ειναι διχασμενη προσωπικοτητα και οτι εχουν δειξει ως τωρα ειναι οι πραξεις ενος ανθρωπου, αλλο τοσο φυσιολογικο θα το δεχθω αν τελικα ειναι δυο. Πολυ κουλο βεβαια να παει στην εκκλησια ο Dexter και να παιχτει ετσι αυτο το κρυφτο με τον Γκελερ, μαλλον ηταν σημαδι οτι οντως ειναι στο μυαλο του αλλου. Καταπληκτικη σεζον.