Σταμ, να κραζεις γενικα τη σχολη μπορεις αλλα να χαρακτηρισεις καθηγητες οπως τους αρμοζει δε μπορεις και ειναι και λογικο γιατι το φορουμ τρεχει σε σερβερ της σχολης. Να αιτιολογησεις και γιατι ειναι για πεταμα σαν επιστημονας ο αλλος δε μπορεις γιατι τοτε φωτογραφιζεις και αλλα προσωπα (για φοιτητες μιλαω) και ως γνωστον οι καθηγητες διαβαζουν το φορουμ μας. Ασε που οι ιδιοι καποιες φορες κραζουν συναδελφους τους και μας λενε μην διαρευσει αυτο στο φορουμ οποτε τι να λεει.
Θα μου πεις τωρα και να τα γραψεις στο φορουμ κατι θα βγαλεις. Μλκς. Το μονο θετικο ειναι οτι μαθαινονται αληθειες και μετα ο φοιτητης εχει αλλο αερα απενταντι στο τραγικο πουλ μουρ του καθηγηταρα. Τα αλλα που λενε για ασκηση πιεσης μεσω φορουμ ειναι μονο για τα επιδερμικα της σχολης βλεπε οργανογραμμα. Οταν ημουν ακομα αφελης και με ελπιδα, ειχα αναφερει σε συζητησεις μου με καθηγητες σε ποικιλες διοικητικες θεσεις της σχολης διαφορες 'ομορφες' ιστοριες καθηγηταραδων. Φυσικα δεν τολμησαν καν να ζητησουν ονοματα με 1 φωτεινη εξαιρεση. Η αλλη μου το επαιζε οτι δεν ηξερε καν οτι μας τον φοραγανε τοσα χρονια στα σαε. Οκ μαντμαζελ φορουμ δε διαβαζεις εισαι πολυασχολη γαρ, στα νεα κτιρια δεν εχεις περασει καν για βολτα καθηγητρια πραγμα να δεις την αφισαρα των αναφη για την τραγωδια των σαε; ενταξει εχω μεινει σπιτσλες και μετεπειτα λατρεψει τις πολιτικαντικες απαντησεις καθηγητων που προσπαθουν να διατηρουν προφιλ 'ειμαι διπλα στο φοιτητη'.
Weiss dear και εσυ ημμυτισσα; Μερσι μποκου για τη διαθεση σου να βοηθησεις. Καταληγω πως δεν αξιζει τον κοπο στη συγκεκριμενη περιπτωση να κανω φασαρια για 1 μοναδα ξερωεγω γιατι μπορει να διαγραψω αυτοματα αλλες πιθανες μελλοντικες επιλογες μιας και η αναθεση διπλωματικων περναει τυπικα εστω δια χειρος του βοηθητικου προσωπικου. Αν και πιστευω πως φωτογραφισα επαρκως προσωπα, θα προτιμουσα να μην αναφερω ονομα καθηγητη. Εξαλλου αποδεικνυεται πως και το ερ ειναι ηλεκτρολογοτοπος. οπως και να χει, σε ευχαριστω να σαι καλα!