Page 78 of 100 FirstFirst ... 2868767778798088 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 1493

Thread: Dexter

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Keeper Of The Seventh Son View Post
    o dexter giati de fernei pia ntonats sti douleia?
    Spoiler
    Τι διαολο, μετα απο αυτο το ποστ η πρωτη σκηνη του επεισοδιου ειναι καμια κατοσταρια donuts

Πολυ ωραιο το επεισοδιο, και πολυ σκοτεινο. Εγω δεν εχω ενσταση οσον αφορα το οτι δεθηκε ο αλλος, προκειμενου να πιστεψω οτι ειναι διχασμενη προσωπικοτητα. Κατι αλλο ομως δε μου κολλαει πολυ, το γεγονος οτι η αλλη που ειχαν απαγαγει εκανε λογο για δυο ατομα, εναν πιο μεγαλο σε ηλικια και εναν νεαρο. Οκ, δεκτον οτι θα μπορουσε ο αλλος να κανει διαλογο με τον εαυτο του και να αλλαζει και τη φωνη του μεσα στην παρανοια του, αλλα και λιγο τραβηγμενο.

Απο την αλλη, ο Τραβις δεν εχει σημαδι στο προσωπο απο την ΦΤΥΑΡΙΑ που εφαγε εξω απο το σχολειο της αδερφης του, αρα μπορει απλα να του γυρισε το μυαλο και να την σκοτωσε χωρις να επενεβη κανενας Γκελερ και να ηταν παραστατικο το χτυπημα. Οσο ανετα μπορω να πιστεψω οτι ειναι διχασμενη προσωπικοτητα και οτι εχουν δειξει ως τωρα ειναι οι πραξεις ενος ανθρωπου, αλλο τοσο φυσιολογικο θα το δεχθω αν τελικα ειναι δυο. Πολυ κουλο βεβαια να παει στην εκκλησια ο Dexter και να παιχτει ετσι αυτο το κρυφτο με τον Γκελερ, μαλλον ηταν σημαδι οτι οντως ειναι στο μυαλο του αλλου. Καταπληκτικη σεζον.

Senior Member MaX Payne's Avatar

οτι ανανεωθηκε για 2 ακομη χωρις να ειναι ξεκαθαρο οτι θα ναι και οι τελευταιες δεν το βλεπω καλο

ρισκα που πρεπει να παρουν αυτοι που το γραφουν οταν ξερουν οτι εχουν 3-4 σεζον ακομα ε δεν θα τα παρουν και επειδη δεν μπορει να αλλαξει και πολυ το στυλ της σειρας βλεπω να πεφτει η ποιοτητα

ειναι too much 8-9 season για οποιαδηποτε σειρα

και το 6x08 μετριο το βρηκα
    Spoiler
    η αλλη ειχε τα ματια δεμενα και δεν ειπε οτι ειναι σιγουρη οτι ακουγε 2 φωνες γενικα πιστευω γκελαρ ειναι dead αυτο θα ναι η "εκπληξη" της σεζον

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

εγω θελω να πιστευω οτι ξεραν απο πριν οτι θα εχει γινει σουσουρο με αυτο μεχρι τωρα και θα μας τη φερουν στο τελος εμφανιζοντας δδκ στον ντεξ.
    για την ανανεωση που λες,πιστευω ολοι θα θελαμε να δουμε τον ντεξτερ στην θεση του πατερα του με τον εφηβο πλεον γιο του και οτι συνεπαγεται αυτο ε;χωρις επιπλεον σεζον αυτο θα επρεπε να γινει με ενα μεγαλο time jump και αρκετα βιαστικα και προχειρα καιγοντας ενα δυνατο χαρτι της ιστοριας.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Πιστευω οτι ανεξαρτητα απο το τι λεει ο Max Payne (απορω που τα βλεπει αυτα), η σειρα ειναι σε πολυ ψηλο επιπεδο επι 6 συνεχομενα χρονια, και ακομα και οι πιο "μετριες" της σεζον ειναι πολυ καλυτερες απο οποιαδηποτε αλλη σειρα του ειδους. Αν υπαρχει αλλη σειρα σε αυτο το ειδος δηλαδη. Οποτε η ανανεωση μονο θετικο νεο ειναι προς το παρον, αν βεβαια δε βγουν καλες οι 7η και 8η σεζον, μπορουμε να το πουμε του χρονου ή σε 2 χρονια, γιατι να υπαρχει προκαταληψη?

καλα δεν ειπα οτι δεν ειναι σε καλο επιπεδο εξεφρασα μιαν ανησυχιαν για το μελλον

τελος παντων βλεπουμε πως θα τελειωσει και η 6η και τα συζηταμε

The Patient H.'s Avatar

Οχτώ σεζόν όντως είναι πολλές για οποιαδήποτε σειρά. Δεν μπορεί το dexter να είναι η πρώτη στην ιστορία που θα ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα.

Ήδη είχαμε μια κακή πέμπτη και είμαι πολύ επιφυλακτικός και για το πως θα εξελιχθεί η 6η. Βασικά πιστεύω στ' αλήθεια ότι πιο πολύ στηρίζουμε την 6η λόγω Olmos και όχι γιατί είναι σούπερ το σενάριο (μέχρι στιγμής πάντα), εγώ τουλάχιστον έτσι με έχω ψυχολογήσει. Και δεν θα ικανοποιηθώ αν μου δώσει ένα ΓΑΜΑΤΟ cliffhanger στο τέλος, χωρίς όμως και πολύ ουσία σε όλα τα υπόλοιπα επεισόδια (όπως γίνεται ήδη).

Το ιδανικό θα ήταν να τελείωνε στην 4η όπως λέγαμε και τότε. Πιστεύω ότι τίποτα δεν θα την ξεπεράσει.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Πιστεύω πως από το προηγούμενο επεισόδιο δίνουν ήδη σημάδια πως στέκει η γνωστή θεωρία περί ψυχοπαθή Travis. Ίσως επανέφεραν τον αδερφό του Dexter, μεταξύ άλλων λόγων φυσικά, για να σηκώσει την τρίαινα και να σκοτώσει αυτόν που είχε το μοτέλ. Ο Dexter φυσικά τον σκότωσε, αλλά το όπλο έπιασε ο αδερφός του. Και τώρα στο τελευταίο, σαν γρήγορα να δραπέτευσε ο Gelar. Είμαι πεπεισμένος πως θα έχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθή Travis. Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο περίμενε την αδερφή του ήταν ενδεικτικός

Όσο για τις πολλές seasons, μέχρι τώρα o Dexter δεν απογοήτευσε (εμένα) σε έξι seasons, όσο απογοήτευσαν άλλες μεγαλεπίβολες σειρές (πχ το Prison Break) σε λιγότερες. Το στήσιμο των 12 μεγάλων επεισοδίων/υπόθεση βοηθάει κάπως σε αυτό. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν καλή στην ανανέωση, σίγουρα θα κάνουν season με τον γιό του πιο μετά, αλλά από ένα σημείο και έπειτα θα έχει σημασία το πως θα κλείσει η ιστορία και όχι πόσο βαρετός ή όχι θα είναι ο δολοφόνος του εκάστοτε κύκλου

Spoiler
    απο τα μεσα του σημερινου κιολας ημουν σιγουρος πλεον πως ο γκελερ ειναι νεκρος(και στο τελος αποκαλυφτηκε και "επισημα")
    εδω που τα λεμε απλα δεν ηθελα να πιστεψω οτι εκαψαν τοσο ευκολα το καλο τους χαρτι.
    πιστευω οτι ηταν λαθος τους να το αφησουν να αιωρειται απο τοσο νωρις...νιωθω οτι χαλασαν την εικονα μιας απο τις καλυτερες σεζον της σειρας.και σαν να μην εφτανε αυτο μας πετανε και την υποθεση με τον φονο που προσπαθει να καλυψει η λαγκουερτα και το χερι του icetruck killer στο σπιτι του geek,ιστοριες που κατα πασα πιθανοτητα απλα θα γεμισουν λιγο παραπανω τα υπολοιπα 3 επεισοδια και δεν θα εχουν να προσφερουν τιποτα παραπανω.
    αναμικτα συναισθηματα...δε θελω να πω οτι ξενερωσα αν και καπως ετσι νιωθω.θα περιμενω ομως να δω πως εχουν σχεδιασει τελικα το κλεισιμο της σεζον.

Senior Member

Spoiler

όντως βρωμούσε το επεισόδιο από την αρχή ότι ο γκέλαρ δεν υπήρχε
    μου αρέσε πάντως το επεισόδιο και το κλείσιμο ήταν ιδανικό
    για τη λαγκουέρτα κανείς δεν νοιάστηκε, ο geek έχει κάποιο ενδιαφέρον

Senior Member

Ατάκα της ημέρας από Μασούκα
    Spoiler

"When it comes to matters of the heart, always follow your dick."

Senior Member GraveMiasma's Avatar

nai thn exei bamenh omws o dexterakos

einai pi8ano na piasoun oi batsoi ton travis kai o dexter na einai akoma kleismenos mesa.
    epishs8a arxisoun an ton psaxnoun meta apo ligo ton dexterinio oi batsoi

na anfer8ei oti to xulo anamesa sta 2 batsonia htan kalo

Spoiler

για μενα καλυτερα που επιβεβαιωθηκε και επισημα οτι ο γκελαρ ειναι νεκρος
    απο τοτε που κυκλοφορησε η θεωρια (και εχει αρκετο καιρο) λιγο να εδενες τα στοιχεια φαινοταν οτι δεν υπαρχει γκελαρ

θα ξενερωνα να το εβλεπα στο 12ο σαν "εκπληξη" ηταν σχεδον σιγουρο εδω και αρκετα επισοδεια

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    Spoiler

για μενα καλυτερα που επιβεβαιωθηκε και επισημα οτι ο γκελαρ ειναι νεκρος
    απο τοτε που κυκλοφορησε η θεωρια (και εχει αρκετο καιρο) λιγο να εδενες τα στοιχεια φαινοταν οτι δεν υπαρχει γκελαρ

θα ξενερωνα να το εβλεπα στο 12ο σαν "εκπληξη" ηταν σχεδον σιγουρο εδω και αρκετα επισοδεια

Spoiler
    το θεμα δεν ειναι να το εβλεπες στο 12ο.το θεμα ειναι οτι θα επρεπε να το ειχαν "κρυψει" καλυτερα.σε φαση που ακομα και να επαιζε σαν θεωρια να μην μπορουσες να την στηριξεις και τοσο και να ελεγες "μπααα δε στεκει" ετσι ωστε οντως να ηταν mindfuck στην αποκαλυψη.ή και να τον εμφανιζαν ζωντανο με τις παρουσες συνθηκες στο σημερινο πχ.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Το θέμα είναι ότι κάποιος αρκετά έξυπνος διατύπωσε αυτή τη θεωρία και βγήκε σωστή. Το ότι οι συγγραφείς το επινόησαν εξαρχής δεν το κάνει λιγότερο ευφάνταστο. Ας μην είχαμε διαβάσει (εσύ ή εγώ ή οποιοσδήποτε από δω) την εν λόγω θεωρία στο νετ, και θα βλέπαμε αν το καταλαβαίναμε από μόνοι μας. Μη γκρινιάζουμε σαν ανοργασμικές, μια χαρά πηγαίνει η ιστορία και μια χαρά αντίκτυπο θα έχει και στον χαρακτήρα του Dexter.
    Spoiler
    O dark passenger του Travis σε αντιδιαστολή με αυτόν του Dexter δλδ.