Μέρα ντέρμπυ όντως, η ειρωνεία είναι ότι μοστράρεις πολιτισμό και καταλήγεις να λες μαλακιάρες γιατί σου θίξαμε τον κλάδο και κυριότερα τον εαυτό σου. Ας τα πάρουμε ένα-ένα τα σιμπλ πράγματα, γιατί εσείς οι οικονομοτέτοιοι το σιμπλ το κάνετε φακτ απ, επίτηδες ή όχι δεν ξέρω.
Λοιπόν, ούτε νομίζω ότι οι από δω θα γαμήσουν τους από εκεί (what?) και ούτε είχα πρόβλημα να παρακολουθήσω την συζήτηση όπως υπέθεσες απλοϊκά. Γενικά γράφεις ότι λέω "ο Α τα εξηγεί καλύτερα ενώ τον Β δεν τον καταλαβαίνω" το οποίο προφανώς και έβγαλες από τον κώλο σου καθώς ούτε έγραψα αυτό, ούτε ξέρεις καν τι συζήτηση παρακολούθησα, ποιοι συμμετείχαν και τι είπαν. Φαντάζομαι σου φαίνεται αδιανόητο ένας κομπιουτεράς άσχετος με την ΕΠΙΣΤΗΜΗ σου (τρομάρα σας, μόνο αυτό έχω να πω γιατί αν πιάσω την ΕΠΙΣΤΗΜΗ σου δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο) να καταστάλλαξε τόσο εύκολα σε μία απόφαση που εσύ, ο υπεργάματος ενημερωμένος της Σκανδιναβίας μας πρήζεις τον πούτσο καθημερινά ότι δεν ξέρεις τι θέλεις.
Γενικώς, πιάστηκες από το ύφος μου που μίλησα με όρους ντέρμπυ και μετά σόλαρες, όπως κάνεις συνήθως για να μας πεις άλλη μια φορά ακόμα, πάλι, ξανά πόσο σοβαρό πράγμα είναι η επιστήμη σας.
Ώρες-ώρες, είσαι πραγματικά πολύ κενόδοξος βρε αδερφέ μου. Κάτσε δες την συζήτηση στην οποία αναφέρομαι αν θες να κάνεις σχολιασμό σε αυτό που είπα, δηλαδή είναι φοβερό πώς έβγαλες οχετό κοτσανάρας (με κερασάκι τον χριστιανισμό -πάλι!) επειδή στην είπα για το ότι είσαι και συ και το συνάφι σου ότι να'ναι. Αν δεν έχετε καταλήξει ακόμα ποιο είναι το καλύτερο πράγμα (ευρώ ή όχι) για μία χώρα συγκεκριμένα, είστε ή βαλτοί ή άχρηστοι. Τελεία.
Είσαι και φαίνεσαι. Σε ποιον επιτέθηκα προσωπικά; Δεν θυμάμαι ούτε καν ονοματεπώνυμο κανενός από τους ευρωχέστηδες, η αποψάρα τους λέω ότι γαμήθηκε. Επίσης επιτέθηκα στον οικονομολόγο κατώριμο που ακόμα δεν έχει καταλήξει γιατί τρέχουν οι εξελίξεις και κρέμεται από τα αρχίδια κάποιου άλλου και είναι "θέμα πολιτικής".
Άιντε καληνύχτα και καλό ματς να έχουμε.