Βικ σταμάτα να λες μαλακίες. Οι επιστημονικές συζητήσεις δεν είναι αγώνας που γαμάνε οι μεν τους δε. Το οτι κάποιος οικονομολόγος 25ης κατηγορίας δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήματα που μπορούσε να απαντήσει ενας οικονομολόγος 24ης κατηγορίας δεν σημαίνει τίποτα για το ποια θεωρία είναι σωστή. Μια θεωρία την κρίνουμε με βάση ποια προβλέπει σωστα τις εξελίξεις στην οικονομία, οχι με ποιά θεωρία καταλαβαίνει ο βικ.
Οσον αφορά το αν έχω αλλάξει απόψεις, ναι, μπορεί να αλλάξω γνώμη για το αν γουστάρω την ελλάδα στο ευρώ η για το αν γουστάρω να ψηφίσω Τσιπρα. Αυτά είναι ζητήματα πολιτικής. Σε ζητήματα οικονομίας όμως (πχ τι θα γίνει αν φύγουμε απο το ευρώ) δεν εχω αλλάξει γνώμη. Οταν κάποιος διαφωνεί μαζί μου πολιτικά (πχ αν ο καλκι πεί οτι πρεπει να κρεμάσουμε τους 300 βουλευτές απο τα αντερα τους) δεν εχω κανένα πρόβλημα, αλλα οταν κάποιος λέει μαλακίες για οικονομικά ζητήματα (πχ οτι δεν θα ανέβουν οι τιμες αν βγούμε απο το ευρώ) τότε θα του πώ οτι κάνει λάθος αντικειμενικά, οπως θα έκανε ενας οδοντιατρος αν κάποιος ποσταρε σε ενα φορουμ οτι αν σταματήσουμε να βουρτσίζουμε τα δόντια μας δεν θα χαλάσουν.
Επισης σου επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, είπα οτι ακομα και να είναι σωστές (που απότι καταλαβαίνω είναι) αυτό δεν σημαίνει οτι κάποιος γάμησε κάποιον.
Αλλα βέβαια, αν περιμένω απο κολλημένους χριστιανούς να καταλάβουν τι σημαίνει επιστημονική συζήτηση γάμα τα...