-
Senior Member
Αποηχος εξεταστικης
Έχω να εκνευριστώ με τη μπουρδελοσχολή σε τετοιο βαθμό πάνω από ένα χρόνο.
Πάω να δω γραπτό σε μάθημα ενεργειακο στο οποίο γράφουμε με ανοιχτά βιβλία. Σημειωτεον οτι στο μαθημα αυτο εχουνε γινει ολοκληρο εξαμηνο 5 βια 6 διαλεξεις συμπεριλαμβανομενων των αναπληρωσεων εξπρες της τελευταιας εβδομαδας φυσικα. Να σημειωσουμε οτι τυπικα διδασκεται απο εναν καθηγητη και 2 λεκτορες. Πρακτικα κανει μαθημα και αλλη μια τυπισσα βοηθητικο προσωπικο. Η λεκτορας (χαλαρα απο τα “διαμαντακια” της σχολης) στην εξεταση του μαθηματος δεν ηξερε καν οτι γραφουμε χωρις ανοιχτες σημειωσεις και σε διαλεξεις εχει πει κατα καιρους τετοιες παπαριες που ο ιδιος ο καθηγητης εχει δηλωσει σε μαθημα μην την ακουτε γιατι θα σκοτωσετε κοσμο!
Το μαθημα λοιπον εχει 2 μερη και διορθωνεται απο 2 ανθρωπακους. Α μερος παραλογισμου, ο λεκτορας μου εχει κοψει μοναδες απο πραγματα τα οποια οριζει διαφορετικα το βιβλιο, το οποιο φυσικα και ειχα φερει μαζι οποτε το ανοιξα τσουπ εδω το γραφει ξεκαθαρα ετσι οποτε και μαζευτηκε.
Παρτ β παρολογισμου: διορθωση απο βοηθητικο προσωπικο που δεν εχει τελειωσει καν ενεργεια και τη βαζουν και διδασκει ενεργειακο μαθημα. Αποτελεσμα ενω στον αδαη περι ενεργειας μικροετο φανταζει ακομα και καλη σε σχεση με τους κατα πλειοψηφια ενα μαυρο χαλι υπολοιπους του μαθηματος πρακτικα δεν εχει στοιχειωδες υποβαθρο, λεει απιστευτες μαλακιες και κανει απιστευτα λαθη!
Της εξηγω οτι η λυση που ζηταει στο θεματακι της ειναι ξεπερασμενη τεχνολογικα και πρακτικα δεν απανταται στη βιομηχανια. |Ουσιαστικα το θεμα λυνεται ετσι οπως προτεινω εγω. ΦΥΣΙΚΑ δεν ηξερε καν τι της ελεγα. Ενω η λυση που προτεινω τρεχει κανονικα μου κοβει γιατι επρεπε λεει να θεωρησω και μια εξτρα συνθηκη. Ειμαι υπο σκεψεις να παω στον καθηγητη του μαθηματος ο οποιος εχει γνωσεις και γενικα προφιλ λογικυο ανθρωπου στη σχολη και να την ξεφτιλισω. Αυτος ομως ειναι τοσο στα @@ του που πολυ δυσκολα τον βρισκεις στη σχολη (να ναι καλα το ΠΑΣΟΚ). Τα ι μειλς ουτε καν τα κοιταει εννοειται. Τον αγαπω. Αμα γινει καμια μαλακια θα τον χασω και απο μπακ απ διπλωματικης οποτε δε λεει. Τελος, αυτη ειναι μια αγαμητη θεουσα την οποια την ψιλολυπαμαι κιολας. Να σαι 40αρα κοντα να ερχεται το μικροετο να σου πιανει την κουβεντα επειδη σε εχει παρει γραμμη τι εισαι για να του αλλαξεις το 4 στο5 ξερωεγω και εσυ να χαζογελας σαν 15χρονο τυπου “ελα καλε μην μου το λες αυτο”. Και με το που βγαινει το μικροετο απο το εργαστηριο να λεει τι σαυρα που εισαι. Αν και ειναι ψιλοαποτομη προς τις κοπελες ισως και απο ψιλοφθονο, οπως και να χει η πληρης ελλειψη αντιληψης σε καποια πραγματα με κανει και την λυπαμαι. Να χεσω τα πτυχια μας.
Ακομα περισσοτερο λυπαμαι που τπτ δεν γραφεται ανωνυμα ή εστω χωρις “επιπτωσεις” στο φορουμ της σχολης μου, γιατι τοτε δε θα σας ειχα πρηξει με το ποστ σεντονι.
Ξερω tl;dr.
Tags for this Thread