το επ04 ήταν το πιο βαρετό και ανούσιο επεισόδιο ολόκληρης της σειράς. και όπως δείχνει η τελευταία σκηνή, μάλλον πάνε να το κάνουνε Τόλμη και Γοητεία.
το επ04 ήταν το πιο βαρετό και ανούσιο επεισόδιο ολόκληρης της σειράς. και όπως δείχνει η τελευταία σκηνή, μάλλον πάνε να το κάνουνε Τόλμη και Γοητεία.
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
Εμιλησες ορθα.
Spoiler
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Λοιπόν παιδιά. Πραγματικά δεν έχω την πρόθεση να το παίζω ξερόλας του στιλ "έχω διαβάσει το comic και εσείς δεν ξέρετε", αλλά είχα ήδη γράψει σε ανάλογο post σχετικά με αυτό:Κατανοώ πώς κάποιος, βλέποντας μια σειρά με όνομα The Walking Dead, περιμένει να βλέπει πάντα zombies, σπλατεριές, ξεκοιλιάσματα, αγχώδη κυνηγητά κλπ, αλλά πώς θα εξυπηρετούσε όλο αυτό αν γινόταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ; Για μένα είναι ιδανικό αυτό το σκηνικό επιβίωσης σε έναν post-apocalyptic κόσμο και η συνύπαρξη σε αυτόν με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Συγκεκριμένα, το 4 μου φάνηκε το πιο ενδιαφέρον του 2ου κύκλου ως τώρα και αυτό που συμβαίνει στην τελευταία σκηνή είναι σημαντικότατη εξέλιξη στη γενικότερη ιστορία, με τη διαφορά ότι στο comicSpoiler
Από την άλλη, ομολογώ ότι ίσως όλο αυτό το σκηνικό να μη λειτουργεί το ίδιο καλά στην τηλεόραση όπως στο χαρτί, αλλά κάντε λίγη υπομονή και οι grindcore φίλοι μας, οι σπλατεριές δεν αργούν.Spoiler
οι καλυτερες σκηνες ομως ειναι με τα ζομπι
το κομικ δεν τοχω διαβασει παντως στην TV μεχρι στιγμης εχει αποτυχει τελειως να χτισει χαρακτηρες
και δεν ειπαμε να εχει ζομπι συνεχεια αλλα φτιαξε και χαρακτηρες να εχουν ενδιαφερον
ηταν και λιγα τα επισοδεια της 1ης και η 2η παλι θα παιχτει σε 2 φασεις ε δεν γινεται δουλεια ετσι καιSpoiler
δεν υπαρχει και καμια σοβαρη εξελιξη
εχει πολλα βαρετα σημεια και περιμενεις να πεταχτει κανα ζομπι για να αποκτησει ενδιαφερον![]()
Last edited by Kaserinos; 11-11-2011 at 09:58. Reason: Spoiler
Εντάξει,η σειρά όσο πάει και βελτιώνεται.Αυτό που δεν κατάλαβα καλά είναι:
Spoiler
Αγάπη μεγάλη:
Spoiler
It's all based on fear....
Σαν πλοκή μου αρέσει η νέα σεζόν. Κλασικά όμως σπάσιμο πούτσας με τις κλαψιάρικες σκηνές, ελπίζω αυτοί οι χαρακτήρες να πεθαίνουν σιγά σιγά στα επόμενα επεισόδια.
Licenced to Chill.
εχει πεσει πολυ ο ρυθμος και το χουν κανει λιγο σαπουνοπερα..αλλα εξακολουθει να εχει ενδιαφερον.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
χτες ειδα μαζι 5+6...στα παπαρια μας η υποθεσις, ειμαι ερωτευμενος με την νεαρα που πηδηξε τον δρακονιανο
επισης...μοοοοααααααρρρ ΖΟΜΠΙΖ
αυτη ειναι δικια μου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ειναι επαρχιωτισα...προηγουμαι
επισης...να φανε τον μπαγλαμα το παπλιουκι τον οδηγο του τροχοσπιτου
και τα παιδια...αποτελουν τροχοπεδη...να λειψουν
Έτσι όπως πάει πάντως δεν θα τελειώσει ποτέ. Μετά από 12 επεισόδια έχει φτάσει στο 10ο τεύχος του κόμικ. Έχουν βγει 91 τεύχη.
εχει ανανεωθει και για 3η σεζον παντως.