γιο υπουργού του βουνού για την ακρίβεια, το λεει και το σιγκ μου
γιο υπουργού του βουνού για την ακρίβεια, το λεει και το σιγκ μου
αυτοι ειμαστε
τα οποια διαψευδει και τα 2 ο τζιγκερ
μιλαμε πρεπει να εχουνε γραφτει/ακουστει τονοι μαλακιας αυτες τις βδομαδες με τσακες πριγκιπες κλπ κλπ
Κλαίω με φωτοσοπιά πρίγκηπα. Πόσο πιο τέλεια θα γίνει αυτή η φάση;
μην αγχώνεσαι, δείχνουν ανεξάντλητοι
edit: ορίστε
Spoiler
Last edited by chris_boss; 12-10-2011 at 01:47.
Υπάρχει πένθος και πρέπει να σέβεστε.
http://www.novasports.gr/MediaGaller...afileid=208676
αν ο βάζελος πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη ξεχάστε την ιστορία με τον πρίγκιπα από την επόμενη μέρα κιόλας...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω το λόγο (έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνω το λόγο της ύπαρξης της ιστορίας)
κατά τα άλλα οι πρασινες φυλλάδες θυμήθηκαν την αγαπημένη τους μεταγραφολογία λίγο πριν το ντέρμπυ.![]()
Ανεπίσημες πηγές όχι 100% έγκυρες αλλά είναι ενός τυπά που τους τελευταίους μήνες έχει πέσει μέσα σε πολλά, και τα οποία τα είχε προαναγγείλει. Δεν είναι κανένας μεσσίας αλλά ανακατεύεται με πολλά στο ποδόσφαιρο και δεν είναι δημοσιογράφος ούτε παράγοντας.
Το σκεπτικό (κατα τον ίδιο) είναι ότι η ιστορία με τον πρίγκιπα προέκυψε (βασικά την "πρoέκυψαν") σε μια περίοδο όπου η ομάδα διένυε δύσκολες ώρες αγωνιστικά και έπρεπε ο κόσμος να έχει την προσοχή του στραμμένη αλλού έστω και λίγο και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο (με τη βοήθεια των ΜΜΕ πάντα). Με την ελπίδα ότι ο ΠΑΟ αγωνιστικά θα ανακάμψει μέχρι να "βρεθεί λύση" με το θέμα "Πρίγκιπας", γιατί τις μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και μέχρι πριν λίγο καιρό οι οπαδοί "έβραζαν" και η διοίκηση ίσως φοβόταν τα χειρότερα. Ο Τσάκας κατα πάσα πιθανότητα είναι δασκαλεμένος από τους Βαρδινογιανναίους ή έστω παίζει το παιχνίδι τους. Με την πορεία που έχει η ομάδα ως τώρα κι αν συνεχίσει έτσι αγωνιστικά (παίρνοντας και καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη) είναι σε τροχιά τίτλου με πολύ σοβαρές πιθανότητες υπερ του και με τον κόσμο στο πλευρό του. Κανείς δε θα νοιαστεί και πάρα πολύ αν έρθει τελικά ο πρίγκιπας ή όχι όταν η ομάδα πάει καλά και είναι μπροστά στη βαθμολογία.
Απλοϊκό σκεπτικό ίσως αλλά του δίνω πολλές πιθανότητες να είναι αλήθεια μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι ο συγκεκριμένος που τα λέει έχει κάποιες άκρες.
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 14-11-2011 at 21:40.
Με αυτά που έχουμε δει στο ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά, αλλά αυτό που λες δεν το πιστεύω. Δε λέω ότι η ιστορία με τον πρίγκηπα είναι όπως τη λένε, αλλά για να ισχύει αυτό που περιγράφεις υπάρχει η προϋπόθεση να ενδιαφέρεται ο τζιγγερ για το αγωνιστικό καλό της ομάδας. Δεν μου προκύπτει (που λέει και ο Καρπετόπουλος, ο οποίος έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα). Το πολύ πολύ να μη θέλει να την πάρει ο Βγενόπουλος.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ουτε εγω το πιστευω , το μονο που ξερω ειναι οτι ολη αυτη η φαρσοκωμωδία θα πρεπε να χει τελειωσει εδω και καιρο
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ακόμα κι έτσι ακριβώς όπως τα γραψα να μην είναι, είναι πολύ πιθανό η ιστορία είναι καλοστημένη από την αρχή με κάποιο σκοπό...
μία εκδοχή είναι να θέλει να στοιχειοθετήσει πρόταση από κάποιον τρίτο, ώστε να πρέπει να τη ματσάρει κάποιος μέτοχος για να ασκήσει το δικαίωμα προτίμησης.
το ρητορικό ερώτημα είναι γιατί διαπραγματεύεται ο ανενεργός μέτοχος.