5 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
Ethereal
αν και 2-0 κανουμε πολυ μετριο παιχνιδι.και πολλα λαθη που μερικα απο αυτα παιζει και να βγαζαν γκολ για την αεκ.παραειναι χαλαροι σημερα και με φοβιζει (για το επομενο κυριως) μηπως πηραν τα μυαλα τους αερα.

Originally Posted by
freak brother
αμα κανουμε τις ιδιες παπαριες πισω και με τον γαυρο 2 μπαλακια χαντικαπ τα εχουμε.

Originally Posted by
jack the ripper
μετριος ματς καναμε σημερα. πολλα αβιαστα λαθη στο κεντρο που αν η ΑΕΚ ηταν σοβαρη θα ειχαν γινει επικινδυνες φασεις.
ισως καλυτερα που ηρθε με αγχος η νικη και οχι κανα 4-0. να στρωσουν λιγο ενοψει τηγανιου.

Originally Posted by
ion_storm
Δεν ξέρω αν φταίει η χαλάρωση από το 3 - 0 (Λετο πρέπει χατ τρικ, γκολάρα το πρώτο), αλλά η άμυνα είχε τα γνωστά κένα, ή καλύτερα τρύπες. Αν η αεκ είχε ενα στοιχειωδως σοβαρό κέντρο θα ήταν ντέρμπυ το ματς. Δεν νομίζω ότι αγχώθηκε κάποιος ιδιαίτερα ακόμα και μετά το 3 - 2, αν και η ισοφάριση θα ήταν προειδοποίηση για τα χαμένα γκολ (Κατσούρ, Κουίνσι παραπάνω από απλά καλές αυκαρίες ετσι?). Ελπίζω σε μεγαλυτερη σοβαρότητα με γαύρο. Εκτός αν η αμυντικοί μας βασίζονται στο ότι θα παίρνει η επίθεση συνεχώς φωτιά και απλά θα μειώνουν οι αντίπαλοι στη συνέχεια.

Originally Posted by
Odonian
Νομίζω ότι ο λόγος που έγινε ντέρμπυ το σημερινό ήταν η αλαζονεία των δικών μας. Ειδικά μετά το γρήγορο γκολ οι επιστροφές και η συγκέντρωσή μας ήταν χάλια. Με τον γαυρο έτσι θα μαζέψουμε πολλά.

Originally Posted by
Entrancemperium
να περάσει ο επόμενος παρακαλώ..
Ρε αττιλα κονσέρβα το είχες το ποστ; Διάβασε τι γράφουν ΟΛΟΙ οι οπαδοί του ΠΑΟ πριν το ποστ σου και δείξε μου τη γλώσσα (ΑΝΤΕ λίγη ο τελευταίος, για το καλό). Εκτός αν πάλι χάθηκες στα οπαδικά σάιτ, κακή συνήθεια, να την κόψεις.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club