Results 1 to 15 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member

Τι lol και τι wat; Έχω κατέβει σε πορεία με το μπλακ μπλοκ και δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν ράγισε βιτρίνα, δεν έφυγε πέτρα. Ήμασταν βέβαια μετά βίας 1.000 άτομα. Άλλη κάλυψη οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι βρε αδερφέ, η μαζικότητα σου δίνει το ελεύθερο να ξεκαυλώσεις με όλο σου το είναι.

Επίσης, βικοτνικ, θέλω να μου εξήγησεις πώς εξυπηρετεί το ο,τιδήποτε το γεγονός ότι όλες ανεξαιρέτως οι πορείες καταλήγουν σε πετρίδια με τους μπάτσους. Ξεκινάνε με μερικές δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες και καταλήγουν με λίγες εκατοντάδες να κρύβονται στα στενά και πίσω από κάδους ώστε να πετάνε πέτρες και μπουκάλια στους μπάτσους. Πάντα. Πάντα. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ ποιον και πώς ωφελεί αυτό το πράγμα. Ο κόσμος έχει ήδη διαλυθεί λόγω των "συγκρούσεων" και μένουν μερικοί τύποι να παίζουν κυνηγητό και πετροπόλεμο. Έστω, σου λέω εγώ, ότι αυτό έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έστω ότι όλες οι πέτρες και τα μπουκάλια που φύγανε την Τετάρτη και την Πέμπτη πετύχανε μπάτσους σε μία αναλογία ένα-προς-ένα. Αυτό τι ακριβώς πέτυχε, μπορείς να μου εξηγήσεις; Συνειδητοποιείς τι εκφυλισμός είναι αυτή η κατάσταση; Συνειδητοποιείς την γελοιότητα του να εκφυλίζεται μια συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων και φοιτητών μια μέρα γενικής απεργίας σε μερικούς πιτσιρικάδες που πετάνε πέτρες και μπουκάλια;
    Last edited by ubu; 22-10-2011 at 20:13.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.