Τι τύπος. Ρε, θες να σε βαρέσω; Το πρώτο ποστ το διάβασες;
Τι τύπος. Ρε, θες να σε βαρέσω; Το πρώτο ποστ το διάβασες;
Παιδία, πριν και μετά το ποστ μου υπήρχαν ποστς του Dythor που πρότεινε το Life of Others σα μαλάκας. Προφανώς κάποιος mod τα έσβησε για να φανώ εγώ ηλίθιος.
Δεν ξέρω τι ατμόσφαιρα ζητάς, γιατι δεν έχω δει αυτά που αναφέρεις, μπορεί να θες να με βαρέσεις σαν τον φλούξο κιόλας, αλλά 2 πολύ ωραίες τέτοιες ταινίες (βασισμένες σε αληθινες ιστορίες αμφότερες) της περιόδου που ζητάς είναι το 300 miles to Heaven - η ιστορία της φυγής 2 μικρών παιδιών από την Πολωνία - δράμα, και το Citizen X το οποίο είχα αναφέρει σε κάποια φάση στο chat και είναι μια γαμηστερή γαμηστερότητα φτιαγμένη πάνω στην έρευνα και σύλληψη του Τσικατίλο από την πολιτσία. Το δεύτερο το βρίσκεις στο αγαπημένο σου site με ταινίες, το πρώτο αν δεν το βρίσκεις και σ'ενδιαφέρει θα το ανεβάσω στο αγαπημένο σου site με ταινίες!
α τον Dythor ήθελες να βαρέσεις τελικά, έστω
δεν τα έσβησε κάποιος mod ε, κι ο ίδιος ο χρήστης μπορεί να σβήσει ποστ του
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Έκανα μουβ τα ποστς από το άλλο θρεντ. Γαμάτο βγήκε αυτό.![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Τίποτα δεν έκανε, εγώ τα έσβησα για να φανείς ηλίθιος!
Α, όχι, όντως το έκανε.
Last edited by Dythor; 10-10-2011 at 20:57.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
χωρίς να πρόκειται για καμιά υπερταινία, δες το goodbye lenin, εμένα μ' είχε αρέσει λίγο όταν το 'δα στους σινεμάδες, αλλά ήμουν και αμούστακο παλικάρι τότε, δενγκζέρω
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
δες μπολεκ και λολεκ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
To Brigada είναι μια Σοβιετική σειρά γυρισμένη στις αρχές των 00'ς.
Αποτελείται απο δεκαπέντε επισόδεια κ εξιστορεί την σταδιακή γιγάντωση της συμμορίας του Sasha και το αναποφευκτο τέλος της..
Είναι γεμάτη προκλητική απεικόνιση της Σοβιετικης (υπο-)κουλτουρας κ έξυπνους διαλογους.
Ενω ξεκίνησα να την βλέπω με βαριά καρδιά για χάρη καποιας ψυχης, κατέληξα να της βάλω ένα όμορφο 9ράκι στο imdb.
Για την ιδια ψυχή είχα δει αρκτέτά τετοια τοτε,
Μπουμερ 1+2 ( το πρώτο ειδικά αξιζει πολυ),
το 9 ΡΟΤΑ κ μερικά ακόμα που ήταν ειτε πολύ κουλτουρα (με την κακή εννοια) ή πολυ b-μουβίλα..
Δείτε Brigada όμως και τα λέμε (Ο_-)_\m/
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Berlin is in Germany [τελειότητα]
Ο κόσμος είναι μεγάλος και η σωτηρία της ψυχής μπλαμπλα
Das Leben ist eine Baustelle
Malenkaya Vera
Lamerica
(δεν είναι και τέρμα οντόπικ όλες, αλλά νταααααξ. επίσης ο τίτλος του τόπικ είναι παραπλανητικός.)
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Κλειδωστε το.
http://www.imdb.com/title/tt0104776/
έπος φαίνεται το τελευταίο. στο 1.03 braveheart φάση =P
απ'όσα αναφέρθηκαν είδα το Citizen X που ήταν πάρα πολύ καλό.
εγώ παραθέτω το youtube channel της mosfilm που έχει ανεβάσει ένα κάρο ταινίες της ολόκληρες, αλλά χωρίς υπότιτλους... χρήσιμο τουλάχιστον ως preview φαντάζομαι: http://www.youtube.com/user/mosfilm
το κατα πόσο έχει ταινίες του ύφους του θρεντ, ψάχτε το, κάτι θα'χει.
tamagothi, αυτό το Berlin is in Germany που το βρίσκουμε; ατυχές το ψάξιμο ως τώρα.