Μαλάκα εσύ είσαι φρικιό απ' τα λίγα, γράφεις ό,τι έλεγα στα 15 μου. Συνέχισε έτσι.
Το κείμενο προφανώς και δεν είναι χιουμοριστικό.
Μαλάκα εσύ είσαι φρικιό απ' τα λίγα, γράφεις ό,τι έλεγα στα 15 μου. Συνέχισε έτσι.
Το κείμενο προφανώς και δεν είναι χιουμοριστικό.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Θα ανεβάσω κι άλλα, χαίρομαι που έχουν απήχηση.
Καλά σοβαρολογείς; Δεν πεθαίνει η νεολαία δηλαδή απο το εμπόριο του θανάτου; Θες να σου βρω ποσοστά για να το πιστέψεις;
ΞΥΠΝΑΤΕ, ΠΑΙΔΙΑ
Καλα, ελπιζω να τρολλαρεις, δε συνεχιζω
Let The Freak Flag Fly!
Vidna πέραν του προφανούς λόγου περί κερδους σε ποσοστά πάνω από 50%,τριπάκια παρέα με μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ μπορούν ανετότατα να σε στείλουν κάτι που δεν είναι ευχάριστο για κανέναν.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
ελα νταξ, εδω εισαστε ολοι
CAPITALISM + DOPE = GENOCIDE
![]()
this is radio freedom.
Λοιπον τελευταιο μου ποστ εδω, το υποσχομαι.
Αν ειναι το κερδος το θεμα να μην πουλανε και μπυρες και βοτκες.
Για να πεθανεις απο lsd πρεπει να φας καμμια 50αρια τριπακια μαζι, ο κινδυνος ειναι αλλος ,σιγουρα οχι ο θανατος (ψυχωσεςι κλπ).Αν εννοεις να σε στειλουν ψυχολογικα εννοειται και ειναι κακιστη επιλογη για αυτο το λογο, ειδικα σε περιβαλλον με ατομα που δεν ξερουν να χειριστουν τη 'φρικη' σου.
Τωρα υπο την επηρροια γενικα δεν σε πιανει το αλκοολ αλλα δεν εχει νοημα γενικα να πιεις. Δεν ειμαι υπερ των ουσιων ειμαι υπερ της πληροφορησης.Just say know.
Τελος, καποιοι απο σας υποτιθεται θελουν να αλλαξουν την κοινωνια και τον κοσμο. Αφηστε το λεω γω, θα τον κανατε σαν τα μουτρα σας (δεν παει σε σενα mourning)
/logout
Let The Freak Flag Fly!
Στ' αρχίδια μας αν πεθάνεις βιολογικά, το θέμα είναι ότι πριν πεθάνεις θα μεταδώσεις την κοινωνική αρρώστεια του εθισμού και της απάθειας σε άλλα αθώα μυαλά. Και εκεί ο θάνατος θα έχει τη μεγαλύτερη εξουσία, τουλάχιστον ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.
Φίλοι χρήστες, όσοι εθίζεστε στα ναρκωτικά, όσοι τη βρίσκετε με την εξάρτηση, θα γίνετε όπως ο vidna. Take care.
http://www.youtube.com/watch?v=HgBSD...ilpage#t=1505s
Eσυ εισαι εξαρτημενος στη μαλακια ομως, εκει το προβλημα.
Αν δεν γνωριζεις για κατι να το βουλωνεις , οχι να μιλας και μαλιστα με παθος και σιγουρια γι'αυτο
Καλα μυαλα και εχουμε πολεμο ... αντιληψεων. Θα νικησετε , ειστε πολλοι και ανικητοι.
ΠΣ.Δεν αντεξα :\
ΠΣ2.Η γνωση σας(ξερετε ποιοι) σε κατι τετοια βιντεο περιοριζεται.
Last edited by VidnaObmana; 10-10-2011 at 20:27.
Let The Freak Flag Fly!
εγω θα ειμαι λιγο πιο κομψος απο τον αγκοραφομπικ.
αρχικα, στηριζω ντραγκς αλλα με συνετη χρηση. απ'την αλλη, θεωρω ανικανους τους περισσοτερους να κανουν συνετη χρηση, ασε που και η ιδια η συνετη χρηση ειναι μια πολυ σχετικη εννοια. κοινως, εγω που ειμαι γαματος, αν κατσει θα το φαω το πακι, αλλα ολοι οι υπολοιποι που δεν ειστε, να μην τα κανετε αυτα.
αυτα στα οποια ειμαι καθετα αντιθετος (που σχετιζονται με την εννοια της συνετους χρησης) ειναι οι αποληξεις της ναρκοκουλτουρας: εσωτερισμος, μεταφυσικη, εμφαση στις ατομοκεντρικες θεωριες, αυθαιρετος ηδονισμος, ιατρικοποιηση, αντινοησιαρχια. ολα αυτα συσπειρωνονται κατ'εμε κατω απ'την ομπρελα της βλακειας. και ειμαι αντι-βλακας.
this is radio freedom.