Page 168 of 539 FirstFirst ... 68118158166167168169170178218268 ... LastLast
Results 2,506 to 2,520 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Dythor, γελάω με τα εισαγωγικά σου στο «γαμάω». Είσαι φοβερός.

Στο θέμα μας. Meanwhile, στην Καρδιά του Κτήνους, στην Μόρντορ του Καπιταλισμού, στο Βασίλειο της Τεχνολογίας, οι μπάτσοι έχουν απαγορεύσει τη μικροφωνική. Γι' αυτό οι ομιλητές στέκονται σε ένα βαρέλι και οι ακροατές κάνουν ένα ανθρώπινο μικρόφωνο επαναλαμβάνοντας τα λόγια όλοι μαζί. Ο Σλαβοι Ζίζεκ, στην ομιλία του στην Liberty Plaza, στην Wall Street, στην Νέα Υόρκη, στις ΗΠΑ, χθες, 9/10/2011:

http://ilesxi.wordpress.com/2011/10/...7-wall-street/

Χωρίς αστεία, αυτό είναι το Απόλυτο Σύμβολο για μια σειρά από πολύ σημαντικά πράγματα. Τα πιο σημαντικά!

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    θα μορφωθει μονος του. το κωλοχαρτο θα παρει απ'το συστημα.
    για τη μαμα? δεν μου ακουγεται και πολυ επαναστατικο αυτο
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member

See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Καλά, τελείως βλαμμένο είσαι; Τι πα να πει "δεν σου ακούγεται και πολύ επαναστατικό", να πηγαίναμε να ζήσουμε στις σπηλιές ξέρω 'γω για να μην έχουμε καμία αντίφαση πολιτικής θεωρίας και τρόπου ζωής. Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κίνημα ξέρω 'γω, κάπως ελάχιστο, και το πρώτο πράμα που σου 'ρχεται στην κούτρα να πεις επ' αυτού είναι ότι α, υπάρχει ΖΟΡΙΚΟ πρόβλημα αν δεν πραγματώνεις με κάθε σου ανάσα το επαναστατικό φαντασιακό ΜΑΝ. Όλα αυτά σ' ένα κόσμο που είναι ακριβώς στημένος για να τον απολαμβάνουν αυτοί που τον εξυπηρετούν (αν και όχι τόσο, όχι πια) και που εγγράφει τους τρόπους απόλαυσης της ζωής βαθιά μέσα μας πολύ πρωτού μπορούμε έστω να τον διακρίνουμε, να τον κάνουμε ορατό, πολύ πρωτού μας μπει καν στο μυαλό να τον πολεμήσουμε.

Χώρια που και με ξεκάθαρα μαρξιστικούς-ντετερμινιστικούς όρους (που δεν ασπάζομαι, αλλά αυτό κάνεις εσύ και είμαι σίγουρος ότι δεν το καταλαβαίνεις κιόλας) αυτό που λες είναι μια βλακεία και μισή, ότι αν πάει δηλαδή ο αγκοραφόμπικ και ο κάθε αγκοραφόμπικ μόνος του και αρνηθεί όλο το κοινωνικό σύστημα επιβράβευσης κάτι έγινε. Πάντα στο συλλογικό πάει η δράση, όχι στο να μη βλέπεις σεξ εν δε σίτυ μαζί με σοκολάτα-μπανάνα απ' το νουντλ μπαρ κυριακή βράδυ μετά το γραφείο.
    Last edited by Dythor; 10-10-2011 at 17:52.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member

Επίσης στην περίπτωση του Ζίζεκ το ανθρώπινο μικρόφωνο εξυπηρετεί και άλλο σκοπό, τον κάνει κατανοητό.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    Θέλω το πουκάμισο του για αρχή και μετά θέλω να τον κάνω μια αγκαλίτσα.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    με ξεκάθαρα μαρξιστικούς-ντετερμινιστικούς όρους
    Ρε βλάκα. Σκάσε ρε βλάκα.

Τι θες γαμώ το σπίτι σου ηλίθιε φιγουρατζή πόστερ δύο γραμμών, σκάσε πια.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

για όνομα, μη μιλάτε με τον κατώριμο της απολίτικης αναρχοαριστεροατομικοβλακείας, όσο προχωράμε πιο βαθιά στο inception θα ξερνάει μεγαλύτερα βατράχια.

Quote Originally Posted by ubu View Post
    Επίσης στην περίπτωση του Ζίζεκ το ανθρώπινο μικρόφωνο εξυπηρετεί και άλλο σκοπό, τον κάνει κατανοητό.
    γελάω κάθε φορά που τον ακούω

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Κλασσικός φιλόσοφος του τίποτα, ένας αριστερός Στέλιος Ράμφος είναι.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Πάντα στο συλλογικό πάει η δράση, όχι στο να μη βλέπεις σεξ εν δε σίτυ μαζί με σοκολάτα-μπανάνα απ' το νουντλ μπαρ κυριακή βράδυ μετά το γραφείο.
    ΤΟ συλλογικο ομως προαπαιτει το ατομικο. Πρωτα ερχεται η ατομικη συνειδητοποιηση και ο μη-κονφορμισμος στην κυριαρχη κουλτουρα και επειτα αν μαζευτει μια κρισιμη μαζα μονο τοτε μπορουμε να μιλαμε για κοινωνικη αλλαγη.
    Let The Freak Flag Fly!

Όχι. Η προϋπάρχουσα δομή του δεύτερου δημιουργεί το πρώτο.

Υπαρχει αυτη η αποψη που λες αλλα σε μενα φαινεται να μην εχει καθολου νοημα.
    Οπως καταλαβαινεις υποστηριζω ακριβως το αντιστροφο, και δεν ειναι ευκολο να πειστω για το αντιθετο,αν και ειμαι ανοιχτος σε διαλογο.
    Let The Freak Flag Fly!

Μάλλον ανοιχτός μόνο σε ατομικό διάλογο, κρίνοντας απ' αυτά που γράφεις.

Και εσυ αρκετα απολυτος και αδιαλλακτος μου φαινεσαι παντως.
    Προφανως η προυπαρχουσα κοινωνικη δομη επηρεαζει την καθε ατομικοτητα, ξεχνας ομως οτι η οποια κοινωνικη δομη παλι απο ατομικοτητες απαρτιζεται και δεν ειναι ουτε στατικη ουτε κατι εκτος των ανθρωπων.Θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι η συνισταμενη τους.Με την αλλαγη της καθε συνιστωσας λοιπον επερχεται η αλλαγη της συνισταμενης τους
    Let The Freak Flag Fly!

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Καλά, τελείως βλαμμένο είσαι; Τι πα να πει "δεν σου ακούγεται και πολύ επαναστατικό", να πηγαίναμε να ζήσουμε στις σπηλιές ξέρω 'γω για να μην έχουμε καμία αντίφαση πολιτικής θεωρίας και τρόπου ζωής. Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κίνημα ξέρω 'γω, κάπως ελάχιστο, και το πρώτο πράμα που σου 'ρχεται στην κούτρα να πεις επ' αυτού είναι ότι α, υπάρχει ΖΟΡΙΚΟ πρόβλημα αν δεν πραγματώνεις με κάθε σου ανάσα το επαναστατικό φαντασιακό ΜΑΝ. Όλα αυτά σ' ένα κόσμο που είναι ακριβώς στημένος για να τον απολαμβάνουν αυτοί που τον εξυπηρετούν (αν και όχι τόσο, όχι πια) και που εγγράφει τους τρόπους απόλαυσης της ζωής βαθιά μέσα μας πολύ πρωτού μπορούμε έστω να τον διακρίνουμε, να τον κάνουμε ορατό, πολύ πρωτού μας μπει καν στο μυαλό να τον πολεμήσουμε.

Χώρια που και με ξεκάθαρα μαρξιστικούς-ντετερμινιστικούς όρους (που δεν ασπάζομαι, αλλά αυτό κάνεις εσύ και είμαι σίγουρος ότι δεν το καταλαβαίνεις κιόλας) αυτό που λες είναι μια βλακεία και μισή, ότι αν πάει δηλαδή ο αγκοραφόμπικ και ο κάθε αγκοραφόμπικ μόνος του και αρνηθεί όλο το κοινωνικό σύστημα επιβράβευσης κάτι έγινε. Πάντα στο συλλογικό πάει η δράση, όχι στο να μη βλέπεις σεξ εν δε σίτυ μαζί με σοκολάτα-μπανάνα απ' το νουντλ μπαρ κυριακή βράδυ μετά το γραφείο.
    καλα σορυ , δεν ξαναμιλαω , παω να δω κανα βυζι.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry