Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44

Thread: Άλπεις (2011)

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by alexjohn2 View Post
    Να ψάξουμε μεξικάνικες ταινίες του 80, μπας και έκλεψε από εκεί το σενάριο πάλι;
    http://www.tovima.gr/opinions/articl...421561&h1=true

R U OK Esteban's Avatar

Άκρως γελοίες οι συγκρίσεις του άρθρου. Όσο για τον Λάνθιμο, αν ισχύει αυτό που λέει το άρθρο, ε λολ ρε πούστη μου

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

nihil pop metamelia3's Avatar

ε ρε καθυστερηση. ποιος τους εκανε γραφιαδες τετοιους μαλακες;
    this is radio freedom.

bi-curious The Good Son's Avatar

που ακριβώς εντοπίζεται η καθυστέρηση σε αυτό και το προηγούμενο άρθρο;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Πραγματικά ρε φίλε, τι είναι αυτό το πράγμα. Με το που εμφανίζεται κάποιος που -ας πούμε- είναι λίγο πιο ωραίος, κάνει κάτι πιο τσαχπίνικο, είναι πιο αρεστός, έχει μια απήχηση να πούμε, φαίνεται να πάει να κάνει πράγματα έξω, βγαίνει το κάθε τσόλι, το κάθε νεοελληνικό σκουπίδι και του την πέφτει. Αυτός ο ανήμπορος τώρα κάθισε και έγραψε 1200 λέξεις, αν είναι δυνατόν είναι αστείο δηλαδή. 1200 λέξεις για να πει ό,τι χωράει σε 10, ότι δεν έχει δει τις Άλπεις ότι δε του αρέσουν οι αντιγραφές και οτι το σενάριο του Κυνόδοντα ήταν βασισμένο σε άλλη ταινία.

Τον άλλο τον έχουνε αρθρογράφο στο Βήμα και τον πληρώνουνε για να βγει το 2011 μ.Χ. και να κάνει την ιστορική ερώτηση: «Το ερώτηµα είναι: Μπορεί κάποιος να πάρει µια ιδέα και να την πάει παραπέρα;» Όχι, Γιάννη Μπασκόζο, για Ιδέες μας καλύπτεις εσύ δε θέλουμε άλλους.

Με τόσους ΜΑΛΑΚΕΣ που βγάζει αυτός ο τόπος δεν είναι να απορείς γιατί φτάσαμε στον απόπατο.

Senior Member Lazyass's Avatar

απο 0:45

Nέος άνθρωπος χωρίς πρωτότυπες ιδέες και χωρίς αναφορά στους ''εμπνευστές'' του.Ψόφος

ναι μαλακες μου πριμιτίφ, η μιση μουσικη βγαινει απο σαμπλινγκ, τα μισα εικαστικα ειναι σπουδες και σχολια, ο μισος κινηματογραφος ειναι βασισμενος στο εργο καποιου αλλου, κατεβαζετε καθημερινα βιβλια, μουσικες, ταινιες, σειρες ή οτι μαλακια σας κατεβει και καθεστε να λετε μαλακιες περι πνευματικης ιδιοκτησιας κι αναγνωρισης. σοβαρευτειτε.

οτι ειπε ο ικονοκλαστ γενικα
    this is radio freedom.

bi-curious The Good Son's Avatar

Δεν είναι το ίδιο. Δεν έχω δει την μεξικάνικη ταινία και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να ξέρω κατά πόσο είναι αυτούσια παρμένα, όμως στην περίπτωση που είναι, αυτοί που αναφέρουν τις επιρροές τους όταν κάνουν κάτι τέτοιο, μαλάκες είναι; Χώρια που στην περίπτωση του sampling (που το θεωρώ άσχετο παράδειγμα καθώς το συγκεκριμένο είδος βασίζεται στο να "δανείζεσαι" samples για να φτιάξεις κάτι δικό σου) τις περισσότερες φορές το κάθε sample αναφέρεται.

Γενικά δεν έχει άδικο ο ικονοκλαστ όσον αφορά το ύφος των άρθρων. Επίσης, νομίζω ότι ολόκληρο ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ δεν έχει κάποιο συμφέρον να υποστήριζε τον κάθε Λάνθιμο και θα είχε παρατηρηθεί κάτι πριν φτάσει εκεί που έφτασε.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Λολ για το "δανείζεσαι samples" και λολ για το "τις περισσότερες φορές η πηγή αναφέρεται".

Κατατάλλα, το ξανάκανε ο lazyass τώρα (αμα με ξαναμουτζώσεις θα σε βρω και θα σου σπάσω τα δόντια, καινούριε), και αντι κάποιος να μιλάει για το περιεχόμενο των ταινιών, η κουβέντα μεταφέρεται σε κάτι τελείως αδιάφορο που είναι αν ο λάνθιμος έπρεπε η όχι να δώσει kudos για το σενάριο (το οποίο btw υπογράφει με τον Ευθύμη Φιλίππου). Εντάξει, έπρεπε. Σκάστε τώρα.

ο οποιος Ευθυμης Φιλιππου εχει την εξης καταπληκτικη στηλη, να το πουμε κι αυτο:
    http://www.lifo.gr/mag/columns/4242
    this is radio freedom.

Senior Member Lazyass's Avatar

Ίσως,λέω ίσως, η μοναδική αυθεντική δουλειά του Λάνθιμου

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

έχω δει το Κάστρο της Αγνοτητας, ουδεμία άξια λόγου σχέση με τον Κυνόδοντα, πέραν του να χρησιμοποίησε αποπλαισιομένες με εντελώς διαφορετικό κόντεξτ και νόημα κάποιες ιδέες από σκηνές και το όλο κόνσεπτ. Οσο για την νέα ταινία δεν ξερω, ούτε την έχω δει ούτε έχω διαβάσει και το μυθιστόρημα το οποίο λέγεται ότι αντιγράφει. ΑΝ δεν το κάνω δεν παίρνω θέση όσο κραυγαλέες αντιγραφές και να αναφέρει ο αρθρογραφος του βήματος, γιατί αν είναι τόσο "πιστές" αντιγραφές όσο και από το Κάστρο της Αγνότητας, τότε σίγουρα δεν ξέρει τι του γίνεται, είναι όχι μόνο αναξιόπιστος, αλλά και βαθιά προκατειλημμένος απέναντι στον Λάνθιμο
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

R U OK Esteban's Avatar

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    Δεν είναι το ίδιο. Δεν έχω δει την μεξικάνικη ταινία και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να ξέρω κατά πόσο είναι αυτούσια παρμένα, όμως στην περίπτωση που είναι, αυτοί που αναφέρουν τις επιρροές τους όταν κάνουν κάτι τέτοιο, μαλάκες είναι; Χώρια που στην περίπτωση του sampling (που το θεωρώ άσχετο παράδειγμα καθώς το συγκεκριμένο είδος βασίζεται στο να "δανείζεσαι" samples για να φτιάξεις κάτι δικό σου) τις περισσότερες φορές το κάθε sample αναφέρεται.

Γενικά δεν έχει άδικο ο ικονοκλαστ όσον αφορά το ύφος των άρθρων. Επίσης, νομίζω ότι ολόκληρο ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ δεν έχει κάποιο συμφέρον να υποστήριζε τον κάθε Λάνθιμο και θα είχε παρατηρηθεί κάτι πριν φτάσει εκεί που έφτασε.
    Μέγα λάθος. Το σαμπλ αναφέρεται μόνο αν παρουν είδηση οι δισκογραφικές ότι σαμπλαρίστηκε ένα κομμάτι τους και ζητήσουν δικαιώματα.

pioneer of aerodynamics adam's Avatar

ikonoklast ta les kala sto post sou (opws ki o khalkji) kai m aresei pou pathiazesai, sovara, ALLA mh les skaste giati den einai kai ligo na kleveis etsi thn idea tou allou.
    de lew na anafereis panta apo pou empneysthkes/eklepses alla einai xontrh malakia pou den anaferei apo pou phre thn idea, otan einai kati toso sygkekrimeno kai mpam - mpes ligo sth thesi tou syggrafea..
    (to 2o artho de to diavasa, variemai).

btw ayto peri samples kai arxikwn track, oute kan etsi?
    h fash einai oti skizane/skizoun ta xartakia ap'ta vinylia