Page 161 of 539 FirstFirst ... 61111151159160161162163171211261 ... LastLast
Results 2,401 to 2,415 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    ορίστε: http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=23371

τα έγγραφα δείχνουν αληθινά, όσο μπορεί να το πεις κάποιος αυτό από το ιντερνετ. με μια υπερδιαγώνια ανάγνωση δε λέει κάτι απτό αλλά ενδέχεται να πρόκειται για επίσημη διατύπωση περίεργων διεργασιών που έγιναν κατ'ιδίαν ή τηλεφωνικώς. από την άλλη ποιος ξέρει; μπορεί όντως να βγάζαμε όπως να ναι τους εθνικούς λογαριασμούς και να έπρεπε να έρθει το πρώην στελεχος του ΔΝΤ να μας μάθει.
    νοπ, το εγγραφο δεν δείχνει καθόλου αληθινό, σορρυ. Δεν έχει ουτε υπογραφή ουτε σφραγίδα. Δεν λεω οτι είναι απαραιτήτως φεηκ αλλα άνετα φτιάχνουμε κι εμείς ενα τέτοιο αμα γουστάρουμε.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

“Παραλάβαμε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την πήγαμε ένα βήμα μπροστά!”
    ~ Γεώργιος Παπανδρέου

Senior Member freak brother's Avatar

post videos of aristera toumpanakia
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Won't Bow Neron's Avatar

Σήμερα το πρωί άκουσα ότι θα πρέπει να μαζεύουμε αποδείξεις που να φτάνουν τουλάχιστον το 60% του μισθού μας. Έχει κανένας καμιά πληροφορία γι' αυτο, γιατί νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αυτοσχεδιάζουν.
    "Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
    George Carlin

θα γαμηθουμε στην καταναλωση
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member MaX Payne's Avatar

η συνεντευξη γιου ΓΑΠ

"Πηγαίνω και εγώ στις πορείες, αρκεί να είναι ειρηνικές"

φουλ σε ατακες

«Μέσα σε τρεις µήνες άσπρισαν τα µαλλιά του πατέρα µου» οµολογεί ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
    Η µόνη διαφορά που έχει ο 29χρονος Ανδρέας (Αντρίκος) Παπανδρέου µε τους άλλους νέους της ηλικίας του είναι ότι ο πατέρας του είναι Πρωθυπουργός και ότι και ο παππούς και ο προπάππος του επίσης ήταν πρωθυπουργοί - κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει. Κατά τα άλλα διακατέχεται από τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληµατισµούς µε τους νέους της ηλικίας του, έχει συµµετάσχει και αυτός σε πορείες διαµαρτυρίας, βρέθηκε ανάµεσα σε αγανακτισµένους και όταν ήταν µαθητής πήρε µέρος και σε καταλήψεις. Και µάλιστα συµµε τείχε και στις µαθητικές επιτροπές όταν γίνονταν καταλήψεις την περίοδο που ήταν σε δηµόσιο σχολείο.
    Οταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αλεξιπτωτιστής στις Ειδικές Δυνάµεις στον Εβρο ουδείς όπως ειπώθηκε γνώριζε ποιος ήταν. Ούτε καν ο διοικητής του. Νόµιζαν ότι επρόκειτο για συνωνυµία. Δεν τον ρώτησαν, δεν τους είπε. Μόνος του πέρασε όλα τα δύσκολα τεστ, χωρίς να χρησιµοποιήσει κανένα µέσο. Πληροφορήθηκαν όµως το ποιος είναι όταν ξαφνικά ήρθε ο πατέρας του να τον επισκεφθεί στη µονάδα του κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας
    δεν νομιζω οτι εχει αλεξιπτωτιστες στον εβρο

και τα κορυφαια

. Και όσο για αυτά που λένε ότι γυµνάζεται, δεν γυµνάζεται για τον εαυτό του, γυµνάζεται για να είναι δυνατός για τη µάχη που δίνει κάθε µέρα. Εάν δεν τα ζεις από µέσα... κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συµβαίνει»

ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ

«Δυσκολεύοµαι να βρω εργασία»

Η οικονοµική κρίση χτύπησε, λέγεται, και τον υιό Παπανδρέου. Δυσκολεύεται και αυτός στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρείες δεν διαθέτουν χρήµατα για να προσφέρουν σήµερα δουλειά. Ωστόσο προσπαθεί να βρει εναλλακτικές λύσεις εργασίας. Και όπως ακούστηκε προσφάτως να λέει «δεν θέλω να µε βρει η δουλειά, αλλά εγώ να δηµιουργήσω δουλειά» , σε αντιστάθµισµα των χαµένων θέσεων εργασίας, αλλά και της ανεργίας που µαστίζει του νέους λόγω µνηµονίου.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Συγκινηθηκα. Αλλος ενας συναδελφος. Γαμω την κριση μου μεσα. Μεταναστες θα μας κανει ολους..τι δραμα τραβαει και αυτο το παιδι...
    1) e4, c5
    2) Νf3

The Patient H.'s Avatar

Χαχ, σειρά μου ήταν ο τύπος και όλοι τότε απορούσαμε πώς μπήκε στους αλεξιπτωτιστές καθώς αυτό έχει κοπεί για κληρωτούς χρόνια τώρα (350 ευρώ πληρώνονταν για κάθε πτώση το 2008 γαρ).
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Hoder A ha ha's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    απορούσαμε πώς μπήκε στους αλεξιπτωτιστές καθώς αυτό έχει κοπεί για κληρωτούς χρόνια τώρα (350 ευρώ πληρώνονταν για κάθε πτώση το 2008 γαρ).
    φίλος (Κληρωτός) μπήκε πέρυσι.

The Patient H.'s Avatar

Τσιμπούκι?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

εχω 2 φιλους στα αλεξιπτωτα τωρα και ειχα και στο 2008 , απλα στον εβρο δεν εχει αλεξιπτωτα αλλα οντως ειχε παρει πουλαδα αλλα απο τι ακουσα μετα την πουλαδα καπακια πηγε ΓΕΣ τουτεστιν σπιτιτ του.

Δράκος ikonoklast's Avatar

nihil pop metamelia3's Avatar

τρικακια για τον κατωριμο:
    this is radio freedom.

σκληρόκαρδος χρυσοκούκης Kingdom Gone's Avatar

After the Triumph of Your Birth.

εχει γίνει θέμα με αυτόν. βγήκαν μετά διάφοροι και είπαν ότι είναι μέλος των Yes Men, κι ότι τρόλλαρε κλπ. Το BBC έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι δεν πρόκειται για αληθινό trader. Λες και είπε κάτι που δεν ξέραμε ξέρω γω.