με γεια μας και το πεσκέσι από την εφορία... ό,τι επιστροφή φόρου ήρθε την παίρνουν πίσω οι μπινέδες
με γεια μας και το πεσκέσι από την εφορία... ό,τι επιστροφή φόρου ήρθε την παίρνουν πίσω οι μπινέδες
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Πραγματικά, αν έχεις την εικόνα οτι φιλοδοξώ να ΑΝΕΒΑΣΩ την κίνηση στο μπλογκ, είσαι καθυστερημένος. Νομίζω οτι είναι προφανές οτι η αντεργκραουντ καλτίλα του μπλογκ κοντράρει τειπ-τρειντινγκ στα μπούτλεγκς νορβηγικού μπλακ τα 90s. Ο μοναδικός λόγος που πόσταρα το μπλογκ είναι γιατι δεν έχω χρόνο να ποστάρω εδώ οπως παλιά.
Ικονοκλαστ,![]()
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
edit:
άκυρο τότε, σορρυζ
Last edited by FaithFails; 21-09-2011 at 15:13.
Once I was trapped, but now I am free
το έβαλε και ο Καντιρού, δεν νομίζω να έχεις καλύτερη τύχη ...
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Για όσους ενδιαφέρονται το παρακάτω θα βοηθήση στην κατανόηση της οικονομικής πλευράς του ζητήματος!
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
Μετάφραση για αστοιχείωτους;
ορίστε: http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=23371
τα έγγραφα δείχνουν αληθινά, όσο μπορεί να το πεις κάποιος αυτό από το ιντερνετ. με μια υπερδιαγώνια ανάγνωση δε λέει κάτι απτό αλλά ενδέχεται να πρόκειται για επίσημη διατύπωση περίεργων διεργασιών που έγιναν κατ'ιδίαν ή τηλεφωνικώς. από την άλλη ποιος ξέρει; μπορεί όντως να βγάζαμε όπως να ναι τους εθνικούς λογαριασμούς και να έπρεπε να έρθει το πρώην στελεχος του ΔΝΤ να μας μάθει.