καλά ρε δε νομίζω να μιλάμε για 2-3cm. προφανώς συνεχίζουν να ισχύουν καταρχήν οι μικροπαραβάσεις που διευθετούνται εύκολα.
καλά ρε δε νομίζω να μιλάμε για 2-3cm. προφανώς συνεχίζουν να ισχύουν καταρχήν οι μικροπαραβάσεις που διευθετούνται εύκολα.
Rock or Nothing
Μωρε η λογική αυτό λέει, αλλά επειδή στην ελλάδα είμαστε...
Αναμένω την ΚΥΑ που "μπορεί" να λέει το περιεχόμενο της βεβαίωσης, όπως γράφει.
Βγήκε και το υπόδειγμα της βεβαίωσης από το υπεκα
http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?f...language=el-GR
θα έχετε ακούσει οι συνάδελφοι για μια επικείμενη αύξηση στις εισφορές
που από φήμη, έγινε νόμος που ψηφιστηκε τον Ιούλιο του 11 αλλά δεν είχε εφαρμοστεί ως τώρα
ε από 1/1/13 εφαρμόζεται, όσοι πάμε να πληρώσουμε εκπρόθεσμα το Β εξάμηνο του 12 όπως εγώ, το βλέπουμε ήδη
οι υπόλοιποι θα το δείτε στο επόμενο ειδοποιητήριο
τα δικά μου από 1865 έγιναν 2215 και ανά τριετία ανεβαίνει εξοντωτικά
IMPENDING DOOM
Last edited by regularpaul; 10-01-2013 at 20:37.
fixed
όποιος ψήνεται να ενημερωθεί γενικώς αλλά και για την προχτεσινή κινητοποίηση στο ΕΤΑΑ:
http://synelefsimixanikon.wordpress....CE%B1-28-3-13/
γάμησέ τα. περιμένω κ εγώ καλό κοστουμάκι... κ σκέψου πέρσυ το 40% των μηχανικών τα είχε απλήρωτα. φέτος βλέπω να μην πληρώνει κανείς.
Rock or Nothing
6o etos xwris eidiki prosauksisi 1924
btw 8ymamai gnwsti mou pou eixe kanei tin malakia kai eixe mpei amesws stin eidiki prosauksisi pou se kapoia fasi postare sto fb tis oti katafere na tin vgalei, an kapoios endiaferetai na rwtisw leptomereies ...
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Την τελευταία φορά που πήγα στο τσμεδε (~Δεκέμβριο) είχαν αίτηση να συμπληρώσεις για αυτό.
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Παιδιά ερώτησις και βασικά δεν ξέρω που να την έβαζα αλλά πιθανόν να βοηθήσει κάποιος από σας εδώ..
Έκανα πριν μέρες αίτηση για εξοικονομώ κατοικον και η αίτηση απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες λόγω χαμηλού εισοδήματος από Εθνική.
Αν κάποιος από σας τους μηχανικάριους έχει άποψη και ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα αν μπορεί ας επικοινωνήσει με ένα πμ θα του ήμουν ευγνώμων..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...