ενώ το τρολλιν κ τα φέηκ έχουν ένα βαθύτερο νόημα που δεν μπορώ να εκλάβω για κάποιο λόγο
χέρια ψηλά λοιπόν. να ξέρεις ότι σ'αγαπό
ενώ το τρολλιν κ τα φέηκ έχουν ένα βαθύτερο νόημα που δεν μπορώ να εκλάβω για κάποιο λόγο
χέρια ψηλά λοιπόν. να ξέρεις ότι σ'αγαπό
I must have some booze. I demand to have some booze
ελα να παμε απ'την αγαπη πιο πανω.
Δεκαπέντε σελίδες ψάξιμο για να βρω τι στο διάολο συμβαίνει και τι λέει το περιβόητο λογκ. Τεράστια ανακούφιση.
Life begins at 45°.
AMNESIAC ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΜΗ ΞΑΝΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΣΕ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ EDIT ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΕ ΤΣΑΚΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ
Last edited by Amnesiac.; 24-09-2011 at 03:49. Reason: είχες ξεχάσει ένα Σ.
μα τι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ super mod ειλικρινα
τι εχει κανει συνολικα ως τωρα
-εκανε 2 merge σε θρεντ, αντε και κανα λοκ;
-εχει αλλαξει το αβαταρ του firestorm σε τσακα 50 φορες
-εχει κανει edit τα ποστ μου 100 φορες ξανα και ξανα και ξανα
και μετα λετε μονο εμενα ΗΛΙΘΙΑ υποκειμενα. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ λεγεται . αν αυτα που κανεις σε κανουν ηρωα στα ματια του καθε skalani και ubu και δε ξερω ποιου αλλου με απαισιες προθεσεις τι να πω. Πραγματικα σα παιδακια...
...not
I can see it in your eyes babe that you're in the mood for love
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Κακή πουτανιά είναι αυτό ρε μαν.
Έχω αλλάξει το άβαταρ του φιρεστορμ και έχω κάνει έντιτ σε 2-3 ποστς του που είχαν πούτσους ή τύπους να γαμιώνται. Απορώ γιατί δεν ξεκαρδίζεστε, είναι το νέο είδος spamming, το moderator's spamming και το βρίσκω φανταστικό. Εγώ και οι 5 κολλητοί μου που ενοχλούνται από τα 800 ποστς/μέρα του φίρεστορμ. Και έρχεται τώρα ο Η. να με πει ΚΑΚΟ. Ε όχι ρε μαν, πληγώνομαι.
Τον αγαπώ κατά βάθος τον φίρεστορμ και είναι καλό παιδάκι αλλά αν δε σοβαρευτεί θα συνεχίσω να το κάνω, κάντε κάτι άμεσα, με έχει θολώσει η εξουσία. =(
έντιτ : Όου!
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εχεις χασει τη μπαλα. Δε με ενδιαφερει αν ειναι πουτανια ή οχι του Η. (τον πινκαρα παρα ταυτα), αλλα αυτο που κανεις ειναι απαραδεκτο. Καταλαβαινω οτι πρηζει παπαρια ο Φαηρστορμ, αλλα αν θελει ο οποιοσδηποτε μπορει να τον κανει ενα ιγκνορ και να ξεμπερδευει. Ενα φορουμ (ακομα και το ΕΡ) δε μπορει να βασιζεται σε προσωπικες αισθητικες, γιατι τοτε θα σου λεγα εγω ποσοι χρηστες μου πρηζουν τα παπαρια με την ηλιθιοτητα τους, τη δηθενια τους, την κλειστομυαλια τους και πολλα αλλα πολυ πιο ενοχλητικα απο το σπαμινγκ. Δε μπορω να κανω κατι για αυτο ομως προφανως.
Στην τελικη αν εχεις μπει σε αποστολη να κανεις τον Φαηρστορμ να λυγισει ή να σταματησει, δειχνοντας του με τον ιδιο τροπο (moderator spamming? ) το ποσο ενοχλητικος ειναι, τοτε θα πρεπε να εχουμε/νε κανει το ιδιο με φωτογραφιες του ικονοκλαστ με ψαρια στον κωλο, του Dythor με ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ να γλειφονται και να γαμιουνται και με εκατονταδες αλλα ποστ αλλων χρηστων. Δεν κατακρινω εκεινα τα ποστ σε σχεση με του Φαηρστορμ, για μενα ολα αυτα το ιδιο επιτηδευμενα και καθυστηρημενα ειναι, γουαου, προκαλω, ειμαι γαματος, μπραβο μου.
Και προφανως θελω κι εγω να σταματησει ο Φαηρστορμ να σπαμμαρει, γιατι το τρολινγκ δεν ενοχλει κανεναν, το σπαμινγκ ομως σπαει αρχιδια. Αλλα δεν προκειται να το κανει ετσι και θα πρεπε να το ξερεις. Και μαλιστα λεω τωρα που το βρηκα ευκαιρια οτι αν σπαμμαρει παλι στο τσατ ενα σωρο απο περιεργα συμβολα και μαλακιες, καντε τον μπαν ΑΜΕΣΑ. Τωρα το αν το βρισκεις αστειο να του αλλαζεις αβαταρ και τα ποστς του και να βαζεις μια φατσα που για καποιους ειναι "αστεια", τι να σου πω ρε συ, ο Νικολας εχει και μια δικαιολογια οτι ειναι 20 χρονων παλικαρι και μαλακιζεται ολη την ωρα, εσυ δηλαδη τι ακριβως εχεις ως δικαιολογια?
Last edited by FIXXXER; 24-09-2011 at 04:05.