Το περιβόητο κέικ σοκολάτας μου ηττήθηκε. Ιδού τα καλύτερα μπράουνις του κόσμου
#%*&%@#$!%$^&*#%#
![]()
Το περιβόητο κέικ σοκολάτας μου ηττήθηκε. Ιδού τα καλύτερα μπράουνις του κόσμου
#%*&%@#$!%$^&*#%#
![]()
γαμω φαινεται και μπραβο, αυτο το πατημασιες γατας ομως ειναι λιγακι ...
με παγωτό από πάνω...Ο ΡΕ ΜΑΝΑ
ναι ρε τζακ, πως κάνεις έτσι. περίεργος άνθρωπος είσαι ρε παιδάκι μου.
I'll bury you in your god's fucked garden
Μην είστε χαζοί σιχασιάρηδες. Δεν είπαμε να φας κάτι που το'χουν περπατήσει τα γατιά, αλλά δεν είναι και τόσο φοβερές δυο πατημασιές σε ένα σκεπασμένο γλυκό που κρύωνε.
βασικά εμένα με ανατρίχιασε περισσότερο η σκέψη των γατιών να κυκλοφορούν πάνω στον πάγκο της κουζίνας. ή μήπως το είχες στο πάτωμα και κρύωνε;
I'll bury you in your god's fucked garden
Ελα, μη γινεσαι παραλογη, εβγαλες συμπερασμα για το Τζακ οτι δεν ακουμπαει καν τα ζωα (!), ο οποιος δεν ειπε και τιποτα στην τελικη, περαν του οτι δεν ειχες αναφερει οτι ειναι σκεπασμενο το γλυκο στο αρχικο ποστ.
Κατα τα αλλα, τα ζωα μπορεις να τα αγαπας και να τα εχεις στο σπιτι σου και να τα χαιδευεις, αλλα οταν μαγειρευεις στην κουζινα, καλυτερα να μην πλησιαζουν γιατι περαν της ακραιας περιπτωσης με σαλιο το οποιο μπορει να εχει αρρωστιες, υπαρχει παντα το ενδεχομενο πτωσης τριχων στο φαγητο/γλυκο, το οποιο ειναι απλα σιχαμενο.
Εσείς γίνεστε παράλογοι. Δε μαγειρεύω με το γατί αγκαλιά, ούτε κοιμούνται ξέρω γω στον πάγκο τις κουζίνας. Αν εγώ βγάζω ακραία συμπεράσματα για τον τζακ, κάνετε κι εσείς το ίδιο για την κατάσταση που επικρατεί στην κουζίνα μου. Το'χα αφήσει σκεπασμένο να κρυώσει, της μύρισε, και ανέβηκε στο πάγκο και το πάτησε. Τι να γίνει, συμβαίνουν. Δε χάλασε ο κόσμος.
Συμφωνοι, εγω δεν εννοουσα οτι τρεχουν γατες πανω κατω παντου στην κουζινα σου.
Απλα εγραψα οτι ειναι καλο να μην. Γενικα, οχι στη δικη σου κουζινα μονο.
Οπως και να χει, θα τα τσακιζα ΟΛΑ τα brownies σου αν τα ειχα μπροστα μου, και τα πατημενα.
Οκ, τα βρήκαμε.
Φαίνονται γαμάτα.
Εφ'όσον ήταν σκεπασμένο who cares για τις πατημασιές, και πολύ συζητήθηκε.
Τα τσάκιζα κι εγώ ΟΛΑ.
εγώ και με πατημασιές ρε φλώροι και ξεσκέπαστα !
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
οτι ειπε ο φιξ ντραμσικ, ετσι και αλλιως και μονο να ελεγες οτι ηταν σκεπασμενο θα με καλυπτε![]()