Εντωμεταξύ, εγώ γύρισα από τα Χανιά που παραθέριζα, είδα πολλές απαντήσεις και λέω "α, ωραία, θα συζητάνε για το tapatalk!" και αρχίδια. Γαμήθηκα να ρωτήσω για κανά χέβι μέταλ στην πόλη με το κινητό. Τίποτα πάλι.
Χτες είδα τον Ζακ Γκαλιφιανάκις να βολτάρει με παρέα στο λιμανάκι. Ήθελα να βγάλω φωτογραφία όπως ο Φίξξξερ με τον Bailey αλλά κώλωσα να τον ενοχλήσω τον άνθρωπο. Τώρα το μετάνιωσα.
Σε αυτά που συζητάτε, πάτος της τελευταίας ζυγοστάθμισης το λογκ, εμετός πραγματικά, ΔΕΝ ΘΕΛΩ καν να τα ξέρω αυτά ρε μαλάκα, πόσω μάλλον να σε βλέπω να τα πετάς δημοσίως για να πικάρεις κάποιον. Θα συμφωνήσω ότι πάτος της αντι-προτελευταίας ζυγοστάθμισης είναι άπειρες φορές το ύφος που λέει πράγματα ο H. αλλά θα πω ότι της προτελευταίας είναι και αυτές οι μαλακισμένες, συντονισμένες επιθέσεις της παρέας εναντίον "του μαλάκα". Σε σημείο που πολλοί δίνετε την εντύπωση ότι παρακαλάτε να πει καμιά νέα μαλακία, ίσως τρανότερη της προηγούμενης γιατί θα έχει νέο γύρο κραξίματος. Κάποιοι που το παίζουν θιγμένοι και "αμ είναι δυνατόν" μου βγάζουν ότι μάλλον χαμογέλασαν μόλις διάβασαν το λογκ.
Γενικά, λίγες φορές τυχαίνει να ζορίζομαι τόσο με άτομα που συμφωνώ με αυτό που λένε. Δεν πάει σε όλους. Και επειδή είναι μόνο μία αίσθηση και μπορεί να είμαι εγώ ο μαλάκας που βγάζει συμπεράσματα, δεν το κάνω ονομαστικά. Απλά μεταφέρω πώς μου βγαίνει.
Γενικά, πολλές φορές αηδιάζω με το πόσο ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ γίνονται πολλοί εδώ μέσα. Και μένα μου αρέσει το κυνικό και σαρκαστικό κράξιμο αλλά το ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ δεν μου άρεσε ποτέ.
Αυτά τα αδερφίστικα.