Όταν φοράει αμάνικα μπλουζάκια για να δείξει τα αρρενωπά μπράτσα του, όταν επιδεικτικά διηγείται ιστορίες με τις κατακτήσεις του, και πολλά ακόμα. Μα γιατί ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να μου το πει κάποιος, ο,τι σκατά και να είναι; Αυτό είναι το παν στη ζωή; Αν είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση και ψάχνομαι, θα βρω τον τρόπο μου να το μάθω. Γιατί παίρνουμε ως δεδομένο ότι ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η σεξουαλικότητα οποιουδήποτε συναντώ καθημερινά;
Από κει και πέρα, κάνεις πολλές υποθέσεις/παραδοχές για μένα βάσει μιας παραγράφου που έγραψα και τα συμπεράσματά σου μόνο ασφαλή δεν είναι, όπως πχ με ποια έννοια χρησιμοποιώ τη λέξη "πούστης". Κρυμμένη προκατάληψη, μ'έπιασες. Όμως δες λίγο και το νόημα αυτών που γράφω. Στο φινάλε, ναι συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση, ότι δλδ αναπόφευκτα όλοι κουβαλάμε αντιλήψεις και προκαταλήψεις από γονείς/κοινωνία, αλλά κάποιοι (προσπαθούμε να) είμαστε αρκετά σκεπτόμενοι ώστε να λειτουργούμε πιο "σωστά" παρά αυτές.
Ξέρεις, επίσης έχω γελάσει πολλάκις και με ανέκδοτα με μαύρους ή με την μικρή Αννούλα. Αυτό φαντάζομαι με κατατάσσει ως ρατσιστή ε;
edit:Βασικά πού να έλεγα όντως και κάτι στη συγκεκριμένη περίπτωση ε;
Τεσπα, δεν έχει και τόση σημασία. Κάντε μου ο καθένας από μια ψυχανάλυσή να τελειώνουμε.