Και στην τελική γαμήστε μας με τους ομοφοβικούς. Από τότε που βγήκε αυτή η λέξη πρέπει να γίνουμε μπαλαρίνες όλοι για να μην αφρίζουν οι Λόκηδες του κόσμου.
αν ηταν να διαχωρισουμε ΜΠΑΛΛΑΡΙΝΕΣ και ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ θα ησουν σιγουρα στην δευτερη κατηγορια αλλωστε.
this is radio freedom.
XAXAXAXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXXAAXAXXAXAXXAXAAXXAXAX
this is radio freedom.
Νομίζω κανείς δε σου ζήτησε να γίνεις μπαλαρίνα, συγκεκριμενα όλοι θα ήταν ικανοποιημένοι αν απλώς δεν ήσουν τόσο εξωφρενικά κρετίνος.
Ο οποίος μάλιστα δεν έχει και καμία συναίσθηση του γελοίου.
Κατά τα άλλα έχουν ενδιαφέρον οι πιξ του λόκι γιατί παρουσιάζουν μια εικόνα που απέχει έτη φωτός από την στερεότυπη εικόνα της "αδερφής", συγκεκριμένα όλοι αυτοι οι τύποι θα μπορούσαν να είναι οποιοσδήποτε (άντρακλας) χρήστης αυτού εδώ του φόρουμ.
Last edited by ubu; 19-09-2011 at 17:50.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Τα μισά threads αυτή τη στιγμή του ΕR είναι σε φάση ''H. versus the world''.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
wat
Συνήθεια έχει γίνει τελευταία να μου καταλογίζουν διάφορα από το πουθενά και να βάζουν λόγια στο στόμα μου. Μου έκανε έκπληξη το τραγούδι/βίντεο και έκανα quote χωρίς να το σκεφτώ. Αν ήσουν στο τσατ εκείνη την ώρα θα έβλεπες πώς εκφράστηκαν οι υπόλοιποι, ενώ εγώ δεν είπα σχεδόν τίποτα.
Και στο φινάλε, έλεος με τον όρο "ομοφοβικός". Το τι γούστα βγάζει στο σεξ ο καθένας είναι δικό του θέμα και με απωθεί η επίδειξή τους ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Ομοφυλόφιλος ή όχι, αν κάποιος νιώθει ότι πρέπει να μου το επιδείξει στη μάπα, για μένα είναι κομπλεξικός. Όπως πχ αηδιάζω με τα straight ζευγαράκια που μπαλαμουτιάζονται και φιλιούνται συνεχώς δημόσια, το ίδιο θα αηδιάσω και με τον κάθε πούστη που ποζάρει "με χάρη" στο φακό. Λες και έχει να αποδείξει κάτι. Κι εμείς γαμάμε ρε φίλος, δεν το κάνουμε θέμα όμως.
Parasight αυτες ακριβως οι αυτοματες αντιδρασεις ειναι που αναδεικνυουν τασεις αποκλεισμου του αλλου. αν δεν ηταν ετσι, θα τα λύναμε ολα με την πολιτικλι κορεκτ μαλακισμενη σταση των απαγορευσεων.
για τα παρακατω διαφωνω καθετα αλλα ειμαι πολυ κουρασμενος αυτη την στιγμη για να τ' αναλυσω.
this is radio freedom.
Δεν ξέρω τι σημαίνουν και πώς ερμηνεύονται οι "αυτόματες αντιδράσεις" από κάποιον αντίστοιχο επιστημονικό/ψυχολογικό κλάδο, αλλά προσωπικά αρνούμαι να "αρχειοθετηθώ" ως κάποια τυπική περίπτωση, από όσο ξέρω τον εαυτό μου τουλάχιστον. Έχω φίλους και gay και bi, των οποίων τις συγκεκριμένες προτιμήσεις δεν είχα πάρει χαμπάρι πριν το φέρει η κουβέντα κάποια στιγμή. Λίγη αξιοπρέπεια δε βλάπτει, μάλιστα κάνει καλό στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
Τώρα βέβαια εσύ προφανώς βρίσκεις ακραία (ή μάλλον ξεπερασμένη) και τη γενικότερη αντίληψή μου περί επίδειξης της σεξουαλικότητας που ανέφερα παραπάνω, αλλά εκεί μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Άλλοι γουστάρουν και κοπρολαγνεία και δε θα είχαν αντίρρηση αν όλοι έχεζαν δημόσια παντού στο δρόμο, τι με κόφτει εμένα;
Λοιπόν υπάρχουν διάφορα προβλήματα με αυτήν εδώ τη παράγραφο που έχουν να κάνουν με το εξής.Originally Posted by Parasight
Παρουσιάζεις εαυτόν ανοιχτό σε διαφορετικές σεξουαλικότητες, και δεν αμφιβαλλω οτι μπορεί και να είσαι, αλλα το κείμενο περιλαμβάνει ένα άντερκάρεντ ομοφυλοφιλοαρνητικότητας (!). Πέρα απο το πιο φανερό δηλαδή, το οτι τα ζευγραράκια ειναι ζευγαράκια αλλα ο καθε πούστης, πούστης. Είναι προσβλητική λέξη αυτή για αρκετούς ομοφυλόφιλους, κυρίως γιατί χρησημοποιείται πάντα για να υποδηλώσει κάτι αρνητικό, αλλα και γιατί η ίδια η ετυμολογία και προέλευση της συμβάλλουν.
Λές οτι "Ομοφυλόφιλος ή όχι, αν κάποιος νιώθει ότι πρέπει να μου το επιδείξει στη μάπα, για μένα είναι κομπλεξικός".
Ποτε ομως θα χρειαστεί κάποιος να σου πει οτι ειναι ετεροφυλόφιλος? Δε θα χρειαστεί ποτε να στο πει, το υποθέτεις α πριόρι στους πάντες. Έτσι λοιπόν η παραπάνω πρόταση κρύβει αναγκαστικά μια προκατάληψη, αφού εκ των πραγμάτων θα εφαρμοστεί μόνο σε ομοφυλόφιλους.
Στη συνέχεια τα ζευγραράκια που φιλιούνται στο δρόμο, δε συγκρίνονται με ένα ζευγάρι αντρών που θα φιλιέται στο δρόμο. Γιατί αυτό? Αφήνεις την υπόννοια οτι το δεύτερο θα σε σόκαρε, ειδικά όταν αντι αυτου μιλάς για έναν ΠΟΥΣΤΗ που εδώ που τα λέμε σχετικά αθώες πόζες έχει στο φακό. Σατζέστιβ, σίγουρα, αλλά δεν είναι το ίδιο με ένα φιλί στο δρόμο. Εδω δε σε υποχρέωσε κανεις να δεις το συγκεκριμένο βίντεο.
Και εδώ που τα λέμε πολύ αμφιβάλλω οτι ισχύει αυτο που λες για σένα, και για άλλους λόγους. Δε σε είδα ποτέ να λές κάτι για άβαταρς η σίγκς χρηστών εδω πέρα με ανάλογο περιεχόμενο με γυναίκες.
Απο κεί και πέρα έχεις όντως δικαίωμα να αηδιάζεις με οτι θέλεις, και όντως αυτή η επίδειξη της σεξουαλικότητας συνήθως δεν δείχνει και τη πιό σταθερή ψυχολογία. Αλλα αν συγκρίνεις πράγματα που εκ των πραγμάτων δε βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο απο άποψη κοινωνικής αποδοχής και ελευθερίας, αναγκαστικά θα εισάγεις στο λόγο σου κρυμμένες προκαταλήψεις.