Page 110 of 119 FirstFirst ... 1060100108109110111112 ... LastLast
Results 1,636 to 1,650 of 1775

Thread: Το ER που θέλουμε.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Καλά, πες ότι έκανες λάθος και εννοούσες .|. και άστα αυτά.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member

Η., πέρα από το ότι είσαι ψεύτης και, όπως φάνηκε, το μόνο που είχε πει η Drumsick πριν από το log που έκανα paste ήταν τρεις τελείες, υπονοείς επίσης πως αν η Drumsick όντως σε είχε ειρωνευτεί έντονα πιο πριν αυτό θα δικαιολογούσε την αντίδρασή σου. Θα το πω για νιοστή και ελπίζω τελευταία φορά. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να μειώνεις κάποιον με βάση όσα λέει δημόσια και του να τον μειώνεις με βάση όσων κάνει στην προσωπική του ζωη. Η Drumsick σε ειρωνεύτηκε (ελάχιστα μάλιστα) επειδή έλεγες μαλακίες και καλά έκανε επειδή όντως έλεγες μαλακίες. Αν ήθελες μπορούσες να της πεις οτιδήποτε για την συμπεριφορά της στο φόρουμ αλλά, όχι, εσύ έπρεπε να πέσεις στην τελευταία υποστάθμη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και να την πεις πουτάνα. Πέρα από το ότι αν γαμιέται ο καθένας, με πόσους γαμιέται, αν γαμιέται με άτομα του ίδιου ή του άλλου φύλου κλπ εσένα δε σε αφορά ούτε στο ελάχιστο, πέρα από αυτό, πόσο κομπλεξικό, σεξιστικό σκουπίδι πρέπει να είσαι ρε φίλε για να πεις κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα; Και μάλιστα δημοσίως, ως απάντηση στο ότι σε έιπε "αίλουρο" (ω μοντιέ!). Προσπάθησε να μην είσαι τόσο εξωφρενικά μαλάκας, στο λέει τόσος κόσμος, εμπιστεύσου αυτόν, μην εμπιστεύεσαι τα δικά σου ένστικτα, αποδεδειγμένα δεν σε βοηθάνε καθόλου.

Και πάρε και κάνα πούλο.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

χάλια Swollen's Avatar

τόσα χρόνια δεν κουραστήκατε με το Η.? ούτε πούλο πρόκειται να πάρει, ούτε να σταματήσει τις κατινιές.
    θα μαθαίνει τα νέα του καθένα κ θα χώνει. πάντα έτσι ήταν τα πράματα. ελληνικό καφέ με μουστοκούλουρο, όχι ποπ κορν

κ εδώ που τα λέμε έχουμε αφήσει να τρέχει ανέμελο το φαηερστορμ κ να συζητάει με τα φέηκ του χωρίς κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ λόγο. κ μας αρέσει κ όλα
    έλεος
    I must have some booze. I demand to have some booze

The Patient H.'s Avatar

<Drumsick> γεια σου ηαρ
    <ubu> καλως το πουτανακι
    <Drumsick> το θλιβεροτερο απ'ολα στην ολη ιστορια, ειναι πως για ενα ζευγαρι αρχιδια παραπανω, θα ημουν ο ΓΑΜΙΑΣ του φορουμ και θα με γλειφανε ολοι οι Η.

Και μου λες μετά για ελάχιστη ειρωνία, αξιοπρεπή στάση απέναντί μου, οπότε και αναίτιες αντιδράσεις μου και σούξουμούξου μανταλάκια. Ε τράβα και γαμήσου ρε ούμπου και Ντράμσικ.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

χάλια Swollen's Avatar

ρε Η αγορίνα μου μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κ εσύ. το ίδιο είναι να έγλυφες τα αρχίδια της Δραμσικ κ το ίδιο είναι να κρατάς πρακτικά για την οικογενειακή κατάσταση κ το πόσους πηδιέται ο καθένας. μη μας το παίζεις πρώτη δημοτικού να_κοίτα_μπαμπα_δεν_το_έκανα_μόνο_εγώ. μεγάλο παιδί είσαι, μην δικαιολογείσαι γι'αυτά που κάνεις. τα κάνεις. τέλος.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Εγώ πάντως ξέρω πως ο μόνος που έχει πρόβλημα επειδή γαμιούνται οι άλλοι, είναι αυτός που δεν γαμιέται ο ίδιος. Βρείτε του μια γυναίκα να σκάσει επιτέλους.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    <Drumsick> γεια σου ηαρ
    <ubu> καλως το πουτανακι
    <Drumsick> το θλιβεροτερο απ'ολα στην ολη ιστορια, ειναι πως για ενα ζευγαρι αρχιδια παραπανω, θα ημουν ο ΓΑΜΙΑΣ του φορουμ και θα με γλειφανε ολοι οι Η.

Και μου λες μετά για ελάχιστη ειρωνία, αξιοπρεπή στάση απέναντί μου, οπότε και αναίτιες αντιδράσεις μου και σούξουμούξου μανταλάκια. Ε τράβα και γαμήσου ρε ούμπου και Ντράμσικ.
    Όχι ότι έχει καμιά σημασία, απλά για καθαρά ιστορικούς λόγους να σημειώσουμε ότι αυτό που έκανες κ/π ειπώθηκε σήμερα, ενώ το προηγούμενο χθες. Πιο πριν δηλαδή. Το χθες είναι πριν το σήμερα εννοώ. Το σημερινό είναι αποτέλεσμα της χθεσινής κουβεντούλας. Άρα έγινε πιο πριν. Άρα είναι αναίτιες οι αντιδράσεις σου. Γιατί έγιναν πριν την ειρωνία. Και δεν εννοώ κάτι άσχημο για τους νεκρούς, ούτε τους ειρωνεύομαι.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Εγώ πάντως ξέρω πως ο μόνος που έχει πρόβλημα επειδή γαμιούνται οι άλλοι, είναι αυτός που δεν γαμιέται ο ίδιος. Βρείτε του μια γυναίκα να σκάσει επιτέλους.

καλή επιτυχία! που λέει και ο φαϊρστορμ.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

nihil pop metamelia3's Avatar

γιατι να το κανουμε αυτο σε μια γυναικα;
    this is radio freedom.

Senior Member

Η., πήγα να εξηγήσω και πάλι πως στο συγκεκριμένο log δεν αναφερθήκαμε στην προσωπική σου ζωή αλλά σε ειρωνευτήκαμε για τις παπαριές που λες δημοσίως και ότι υπάρχει διαφορά κλπ κλπ κλπ, αλλά τράβα να δεις αν έρχομαι πλέον, κουράστηκα.

ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ.
    Last edited by ubu; 20-09-2011 at 13:31.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    γιατι να το κανουμε αυτο σε μια γυναικα;
    Tο καλό σεξ μεταμορφώνει τον άνθρωπο!

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    ρε Η αγορίνα μου μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κ εσύ. το ίδιο είναι να έγλυφες τα αρχίδια της Δραμσικ κ το ίδιο είναι να κρατάς πρακτικά για την οικογενειακή κατάσταση κ το πόσους πηδιέται ο καθένας. μη μας το παίζεις πρώτη δημοτικού να_κοίτα_μπαμπα_δεν_το_έκανα_μόνο_εγώ. μεγάλο παιδί είσαι, μην δικαιολογείσαι γι'αυτά που κάνεις. τα κάνεις. τέλος.
    Απαντάω σε 'σένα γιατί έχεις αν μη τι άλλο την καλοσύνη να μιλάς ευθέως. Κοίτα λίγο τα ποστ πάνω σου, κάτω σου, δίπλα σου, κοίτα ποστ Αμνήζιακ κάτω, κοίτα Κάλκι στο τέρμα, κοίτα και σε άλλα τόπικς και πες μου. Είναι αφύσικο, όχι για μένα, αλλά για τον οποιονδήποτε του μιλούσαν όπως του μιλάνε να αναπτύξει κάποιες άμυνες, όποιες κι αν είναι αυτές? Βλέπεις ότι σχολιάζεται επί μονίμου βάσεως το μαλλί μου, οι σπουδές μου, η δουλειά μου, το αφεντικό μου, το αμάξι μου και ότι άλλο μπορεί να έχει σχέση με μένα και το πρόβλημά σου είναι που πετάγομαι και λέω πουτάνα την πουτάνα? Αν μη τι άλλο δε νομίζω ότι έχω εγώ ή θα είχε άλλος άνθρωπος τέτοιες αντιδράσεις αν δεν προκαλούνταν επί μονίμου βάσεως. Αν θες να παραδεχτώ κάτι, ναι το παραδέχομαι, το μεγάλο λάθος μου είναι ότι "τσιμπάω" και απαντάω. Δεν είδα όμως και κάτι διαφορετικό όταν δεν απαντούσα ε.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

εδώ που τα λέμε ubu, το Άνω_Όριο_Ανθρώπινου_Κρετινισμού συνιστά γεγονός της προσωπικής ζωής κάποιου, υπό αυτή τη σκοπιά πρέπει να σταματήσουν οι επιθέσεις

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Quote Originally Posted by Swollen View Post
    Απαντάω σε 'σένα γιατί έχεις αν μη τι άλλο την καλοσύνη να μιλάς ευθέως. Κοίτα λίγο τα ποστ πάνω σου, κάτω σου, δίπλα σου, κοίτα ποστ Αμνήζιακ κάτω, κοίτα Κάλκι στο τέρμα, κοίτα και σε άλλα τόπικς και πες μου. Είναι αφύσικο, όχι για μένα, αλλά για τον οποιονδήποτε του μιλούσαν όπως του μιλάνε να αναπτύξει κάποιες άμυνες, όποιες κι αν είναι αυτές? Βλέπεις ότι σχολιάζεται επί μονίμου βάσεως το μαλλί μου, οι σπουδές μου, η δουλειά μου, το αφεντικό μου, το αμάξι μου και ότι άλλο μπορεί να έχει σχέση με μένα και το πρόβλημά σου είναι που πετάγομαι και λέω πουτάνα την πουτάνα? Αν μη τι άλλο δε νομίζω ότι έχω εγώ ή θα είχε άλλος άνθρωπος τέτοιες αντιδράσεις αν δεν προκαλούνταν επί μονίμου βάσεως. Αν θες να παραδεχτώ κάτι, ναι το παραδέχομαι, το μεγάλο λάθος μου είναι ότι "τσιμπάω" και απαντάω. Δεν είδα όμως και κάτι διαφορετικό όταν δεν απαντούσα ε.
    ορέ ναι, μαζί σου, να απαντάς κ να κράζεις. όλοι το'χουμε κάνει κ το κάνουμε.
    ο φάηερστορμ είναι μόγγολος.
    να είδες εύκολο. αλλο να τον λες μόγγολο όμως κ άλλο να μάθω με κάποιο μαγικό τρόπο ότι παρτούζωσε 2 πατσόλες τρίσαπιες κ να'ρθω να του το κοπανήσω με την πρώτη ευκαιρία. δατ'ς ολ

Senior Member 00i00's Avatar

Η. επειδης εκανα ανανεωσις και χαθηκε το πμ σου στο τσατ θα σε απαντησω εδω

το προβλημα το δικο μου με εσενα δεν εχει να κανει με την παρουσια σου γενικα στην Γη
    αυτο που ενοχλει ακομα κι εμενα που απειροελαχιστη σκεσις εχω με τον μεσο ΕΡιτη λογικο ανθρωπο ειναι το γενικο σκατοψυχο πραμα που βγαζεις ακομα και σε στιγμες που δεν ''χρειαζεται'' ρε φιλε
    το οτι προφανως εισαι οκ τυπος μπορει να ισχυει για οσους σε ξερουν προσωπικα....αν καιγεσαι να ισχυει και για οσους σε ξερουν διαδικτυακα φροντισε να κανεις κατι για αυτο
    ναι ειμαι ο τελευταιος που θα σε διδαξω ''ηθος'' στο ΕΡ αλλα ρε δικε μου η ολη επιθεσις προς το προσωπο σου δεν γινεται επειδη ειπες πουτανα την Χ, το καταλαβαινεις αυτο ε?