Quote Originally Posted by Swollen View Post
ρε Η αγορίνα μου μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κ εσύ. το ίδιο είναι να έγλυφες τα αρχίδια της Δραμσικ κ το ίδιο είναι να κρατάς πρακτικά για την οικογενειακή κατάσταση κ το πόσους πηδιέται ο καθένας. μη μας το παίζεις πρώτη δημοτικού να_κοίτα_μπαμπα_δεν_το_έκανα_μόνο_εγώ. μεγάλο παιδί είσαι, μην δικαιολογείσαι γι'αυτά που κάνεις. τα κάνεις. τέλος.
Απαντάω σε 'σένα γιατί έχεις αν μη τι άλλο την καλοσύνη να μιλάς ευθέως. Κοίτα λίγο τα ποστ πάνω σου, κάτω σου, δίπλα σου, κοίτα ποστ Αμνήζιακ κάτω, κοίτα Κάλκι στο τέρμα, κοίτα και σε άλλα τόπικς και πες μου. Είναι αφύσικο, όχι για μένα, αλλά για τον οποιονδήποτε του μιλούσαν όπως του μιλάνε να αναπτύξει κάποιες άμυνες, όποιες κι αν είναι αυτές? Βλέπεις ότι σχολιάζεται επί μονίμου βάσεως το μαλλί μου, οι σπουδές μου, η δουλειά μου, το αφεντικό μου, το αμάξι μου και ότι άλλο μπορεί να έχει σχέση με μένα και το πρόβλημά σου είναι που πετάγομαι και λέω πουτάνα την πουτάνα? Αν μη τι άλλο δε νομίζω ότι έχω εγώ ή θα είχε άλλος άνθρωπος τέτοιες αντιδράσεις αν δεν προκαλούνταν επί μονίμου βάσεως. Αν θες να παραδεχτώ κάτι, ναι το παραδέχομαι, το μεγάλο λάθος μου είναι ότι "τσιμπάω" και απαντάω. Δεν είδα όμως και κάτι διαφορετικό όταν δεν απαντούσα ε.