α) γενικά ξερνάω με σαουδάραβες και λοιπούς κροίσους στο ποδόσφαιρο
β) ας περιμένουμε λίγο, μπορεί να είναι τρελή φούσκα.
α) γενικά ξερνάω με σαουδάραβες και λοιπούς κροίσους στο ποδόσφαιρο
β) ας περιμένουμε λίγο, μπορεί να είναι τρελή φούσκα.
Mr potato face
ενταξει, η φώτο που εβαλε ο τζακ με έπεισε, δε χρειζεται κάτι άλλο.
ziliarides
απαντησεις highlights:
"Για το λόγο που συμφέρει τον πρίγκιπα να επενδύσει και αν βρίσκει ενδιαφέρων τον χώρο του ποδοσφαίρου: «Τον βρίσκω τον αθλητικό χώρο πρόσφορο όχι ως επένδυση αυτόν καθ' αυτόν αλλά ως ένα καλό όχημα για άλλες επενδύσεις για τον επενδυτή. Όχι μόνο για κατασκευαστικές»."
"Για το είδος των επιχειρήσεων που έχει ο πρίγκιπας: «Δεν ξέρω όλο το αντικείμενο των επιχειρήσεων του πρίγκιπα»."
η Μεγάλη Δήλωση είναι "Ο πρίγκιπας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι του προτείνω. Δεν γνωρίζω αν θα είμαι εγώ ο πρόεδρος, θα δούμε ποια θα είναι η επιθυμία του πρίγκιπα"
δλδ σταμάτησε ένα ταξί, βγήκε αυτός ο τύπος, έδωσε στον οδηγό ένα εικοσάρικο, περίμενε τα δυομιση ευρώ ρέστα και μπήκε στο ΔΣ για να πει "να έχω ένα φίλο που δίνει 20 εκ για την ΑΜΚ, 50 εκ για μεταγραφές και 150 για το γήπεδο όπου αυτό γίνει" και μετά βγήκε στα ραδιόφωνα για να πει ότι ίσως γίνει και πρόεδρος, ό,τι πει η Α.Μ.
λίγο αργότερα άπλωσε το χέρι του, ένα κίτρινο οκτάβια σταμάτησε και ήταν η πρώτη φορά που ταξιτζής άκουγε ιστορία που δεν είχε ξαναματακούσει.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
φτάνει πια με τον πρίγκηπα όμως
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Hey panatinaikos
Spoiler
Από το διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ, αυτό που έχει τραβήξει πάνω του όλο το ενδιαφέρον είναι η πρόταση που κατέθεσε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος εκπροσωπεί τον άνθρωπο που θέλει να μπει στον Παναθηναϊκό και είναι ο πρίγκιπας Σουλτάν. Ωστόσο, ο εν λόγω μάνατζερ από το μεσημέρι και μετά το Δ.Σ. λέει συνέχεια πως: «θα σε πάρω σε λίγο, έχω στη δεύτερη γραμμή τον πρίγκιπα».
Και εκεί που λέγαμε ότι τώρα που πιάσαν το Μάκη όλα τελείωσαν και η επιστροφή στη γκρίζα πραγματικότητα είναι γεγονός, το ελληνικό ποδόσφαιρο δε σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Νομίζω ότι πλέον είναι προφανές ότι πρόκειται για φάρσα, αλλά το θέμα είναι ποιος είναι εμπνευστής της. Αν είναι ο ίδιος ο χοντρός, που θέλει να βγει στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια, οκ. Αν όμως, με δεδομένη την ευκολία που πήγε στο δσ (ως τι άραγε), είναι κανένα κολπάκι των Βαρδινογιάννηδων, τότε ίσως υπάρχουν πράγματα που δεν έχουμε καν φανταστεί.
δείτε το βίντεο του Απεσταλμένου του Πρίγκιπα
δηλαδή ο πρίγκιπας είναι εύκολα κανίβαλος με τόξο και βέλη
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Μοχάμεντ Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Χαρούν ΠΟΥΛΑ!