Καλησπέρα σε όλους!

Ειμαι ο Alex C, αυτός που εφτιαξε το PostModernresistance κλπ.

Γράφτηκα ειδικά στο ενδιαφερον φόρουμ σας ωστε να απαντησω σε μερικά απαίσια πράγματα.

@00ι00:
Αν και με τιμά να με θεωρούν επικύνδινο, διότι στην Ποπ τέχνη απαιτείται το στοιχείο του εγκλήματος, τα ποστς σου έχουν πέσει εξω -επέτρεψε μου να πω- και το tact λείπει όσο και η αισθητική του Avatar σου.

Ο τρόπος για την συγκεκριμένη απεξάρτηση, γράφτηκε βιωματικά (μετά από επίσκεψη σε ειδικευμένο γιατρό) και η συνταγη ειναι ξεπατικωμα.
Θέλεις να σχολιάσω περαιτέρω την αντίφαση του οτι στο άβαταρ έχεις έναν Χίπη με το σήμα της ειρήνης και ταυτοχρόνως πιστεύεις ότι "είμαι για φυλακή" επειδή έγραψα κάτι σε ένα blog τονίζοντας οτι δεν ειμαι ειδικος και οτι η ευθυνη ανηκει σε αυτον που θα το δοκιμάσει?

Οι φυλακές είναι για κάψιμο. Όπως επίσης και τα μυαλά των ανθρώπων, καθώς το αμάγλμα του Εγκεφάλου μας στο framework της Νηφάλιας Κυριαρχίας είναι προιον δυτικης καπιταλιστικης σκεψης που κλανει μεντόλ μπροστα στον Θάνατο.

@Τσιμπουκλάνο: Στα 80ς θα έλεγες το ίδιο κατά την εμφάνιση των κινητών τηλεφώνων?

@σ'αυτοντονακυροχιπη:

ΕΙΠΕΣ:
ποια αρχικα ποστ ρε...εδω ο ανθρωπος δινει ''συνταγες'' απεξαρτησης/αποτοξινωσης...
και θες να τον παρουμε αυτον η εσενα στα σοβαρα?

Δεν ξέρω για εσένα, αλλα οι "συνταγές" απεξάρτησης είναι σοβαρότατο θέμα. Εάν πιστεύεις ότι για να εκφράσω άποψη πρέπει να έχω πτυχίο Ιατρικής, κάτσε στα 90ς διοτι εκει καπου πεθανε η έννοια του "Ειδικού".
Επίσης, την επόμηνη φορά που θα δώσεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συμβουλή σε φίλο/φίλη σου, σε ικετευω χρυσε μου να διπλοσκεφτεις μπας και χρειάζεται να συμβουλευτεις Ειδικό πρώτα. Μου το υπόσχεσαι? Μην εχουμε νεκρους....

@ Η.

ΕΙΠΕΣ
"Όχι, εγώ είμαι περίεργος και για τα αρχικά ποστς που λέει. Στις δύο πρώτες γραμμές του καθένα πιστεύω ότι εύκολα καταλήγει ο οποιοσδήποτε ότι είναι οι μέσες ασυναρτησίες ατόμου που βρίσκεται υπό την επήρρεια του μισού περιοδικού πίνακα. Discuss."

Και εσυ βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή υπο την επήρρεια του μισού περιοδικού πίνακα, απλά αρέσκεσαι να τσουβαλιάζεις ως ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ αυτά που η Κυριαρχία ήθελε να βαπτίσει ως τέτοια. Θα σου πρότεινα να μελετήσεις την Ιστορία της Απαγόρευσης στο Erowid για να δεις οτι ολα γιναν παρανομα για λογους καπιταλιστικους - αντιμαχιες λομπι. Ειδάλλως θα ηταν ο μπαφος παρανομος κ η μπυρα νόμιμη ?!?!?!?!?

Επίσης, αν ευκολα ευκολα καποιος καταληγει σε παρομοια πραγματα που γραφω αν εχει πιει τον "μισό περιοδικό πίνακα", μπορείς να μου στείλεις links? Έχω περιέργεια.

@Χιπη
Η αισθητικη του λογου σου πεφτει post ανα post. Στο τέλος θα καταληξεις να υπογραμμιζεις ορθογραφικα λαθη που κανω, όπως τα 15χρονα στο Reddit.
Δεν ξερω τι ειναι πιο χυδαιο. Το οτι ακολουθεις την Χριστιανικη ηθικη και ταυτιζεις με το Χεσιμο κατι που θες να υποβιβασεις, ή το ότι πιστεύεις ότι υπάρχει "Υψηλή" τέχνη και (μάλλον Χαμηλή?) Επίσης, μάλλον για εσένα Πολιτική είναι ότι σταματά στα όρια του Προσωπικού. Pathetic.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας. Το blog μου και η ζωή μου που ειναι μια ατελειωτη Performance Art, που πάντα πόλωνε τους ανθρώπους σε Υπερεχθρούς μου και Υπερfans μου.

Γιατι άραγε πάντα οι εχθροί ειναι καρα-κακόγουστοι, με έλλειψη tact και άνθρωποι που το Διαφορετικό η το Καινουριο τους κανει να κλανουν πατατες και γίνονται αγενεστατοι?