Page 1 of 15 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 224

Thread: Postmodern Resistance

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Default Postmodern Resistance

Ενα πολυ ενδιαφερον και ιδιαιτερο μπλογκ για οσους δεν το ξερουν

http://postmodernresistance.wordpress.com/

Καποιες ωραιες δημοσιευσεις :

Eαυτοί με σημασία

Η δυσφορία της ανάγνωσης

Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΥΛΕΣ
    Let The Freak Flag Fly!

Δράκος ikonoklast's Avatar

Πριν ο χρόνος απο fractal γίνει γραμμικός, Ο Αιώνια Εθισμένος Στο Όπιο Ερμαφρόδιτος, έπλεε στο Σύμπαν όντας ταυτοχρόνως Αυτό. Για να βιώσει, να χαρεί και να δει με έναν Καθρέπτη την ύπαρξή του, δημιούργησε ένα δίπολο αρσενικής και θηλυκής ενέργειας, σχίζοντας τον εαυτό του στα δύο, και στέλνοντας σε ένα επίπεδο ψευδαίσθησης υλικότητας τις δύο αυτές εκφάνσεις, οι οποίες είχαν μια δεύτερη ψευδαίσθηση θνητότητας. Και οι δύο, έπρεπε για να «επιβιώσουν» να υπάρξουν συμβιωτικά με το περιβάλλον. Να είναι μέρος των κύκλων που Ο Αιώνια Εθισμένος Στο Όπιο Ερμαφρόδιτος κατασκεύασε. Κρίσιμο κομμάτι των κύκλων αυτών.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Πολύ καλό βλογ, βέβαια κάτι σαν το παραπάνω που παρέθεσε ο ικονοκλαστ δε μπαίνω στη διαδικασία να τα διαβάσω, όχι επειδή δε λένε για το μουνί αλλά να κουράζομαι.

Αλεξ ψ λοιπόν.
    Κατεβάστε τις μουσικές του από το βλογ.
    It is known.

Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post
    Πολύ καλό βλογ, βέβαια κάτι σαν το παραπάνω που παρέθεσε ο ικονοκλαστ δε μπαίνω στη διαδικασία να τα διαβάσω, όχι επειδή δε λένε για το μουνί αλλά να κουράζομαι.

Αλεξ ψ λοιπόν.
    Κατεβάστε τις μουσικές του από το βλογ.
    Νταξει αυτο το κοσμογονικο ειναι περιεργο. Αλλα εχει παρα πολλες καλες σκεψεις γενικα, οπως στο ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΥΛΕΣ που παρεθεσα στο αρχικο μου ποστ ...

1

Ένας πολιτικός λόγος που εκφράζεται για χρόνια στους ριζοσπαστικούς χώρους (αλλά και στην αριστερά), ειναι η αντίληψη του αγώνα ως μια διαδικασία που θα επιφέρει την επανάσταση, με αυτήν να αποτελεί ένα μελλοντικό ιδανικό που θα φέρει την ευτυχία και την νίκη, φέροντας ουσιοκρατικούς λόγους περί “ελευθερίας”, “ισότητας”, θεωρώντας αυτές τις έννοιες ως αντικειμενικά καλές για την ανθρωπότητα, και πολύ συχνά, ως έμφυτες ιδιότητες, που έχουν αλλοτριωθεί από το τρέχον σύστημα και οι επαναστατικές διαδικασίες θα τις “απελευθερώσουν”. Αυτοί οι λόγοι, κατακεραυνώνουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής στο παρόν, και προτάσσουν την οργάνωση για να επισπευθεί και επέλθει η επανάσταση.

2

Στην εποχή μας, όλο και περισσότερο, εκφράζεται μια σκέψη άλλης μορφής και περιεχομένου, η οποία αποδομεί την έννοια του ανθρώπου, απορρίπτοντας οποιαδήποτε υποτιθέμενα έμφυτη ιδιότητα ως κοινωνική κατασκευή, προτάσσει την απεδαφικοποιημένη διάχυση στο εδώ και στο τώρα, καθως και την διαγραφή της επανάστασης από τα επαναστατικά ημερολόγια. Δεν συμπαθεί τα προτάγματα, και προτιμά την κατασκευή χώρων για υποκειμενικότητες, αλλά και αρέσκεται στην υπονόμευση οποιασδήποτε εγκαθίδρυσης μιας νέας “αλήθειας”, ακόμη και εαν αυτή ευλογείται ως επαναστατική.
    κλπ ...

ΟΙ μουσικες του δεν μ'αρεσουν τοσο, εκτος απο κανα δυο κομματια που ειναι συμπαθητικα επειδη εχουν ενα dark electro ας πουμε feel ...
    Let The Freak Flag Fly!

δήθεν asimoulis's Avatar

το ναυτάκι έχει και μουσική σελίδα.

http://www.reverbnation.com/alexc
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Ωραίος λόγος κλπ, αλλά πόσο εκνευριστικό είναι ο άλλος να έχει facebook και να το παρουσιάζει ως αναγκαίο κακό (aka facebook φακέλωμα).
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post

χαχχαχχαχ, φοβερός ο τύπος, έχει blog, τον έκανε τόπικ ο βύντρα και τον συζητάτε και σοβαρά
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

bi-curious The Good Son's Avatar

ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΡΕΙ Ο ΝΤΑΥΘΟΡ Ο ΛΟΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΛΟΥΞΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΛΑΗΒ.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Quote Originally Posted by 00i00 View Post

χαχχαχχαχ, φοβερός ο τύπος, έχει blog, τον έκανε τόπικ ο βύντρα και τον συζητάτε και σοβαρά
    Γελάω πολύ γιατί υπο ΚΣ είναι το σωστότερο ποστ Η. στη ζωή ολόκληρη.

Trolls gonna troll ... nothing new

Φυσικα για τα αρχικα λινκς καμμια συζητηση. Αφοριζουμε οτι δεν μας αρεσει και συνεχιζουμε ακαθεκτοι.
    Last edited by VidnaObmana; 17-09-2011 at 06:12.
    Let The Freak Flag Fly!

Senior Member 00i00's Avatar

ποια αρχικα ποστ ρε...εδω ο ανθρωπος δινει ''συνταγες'' απεξαρτησης/αποτοξινωσης...
    και θες να τον παρουμε αυτον η εσενα στα σοβαρα?

The Patient H.'s Avatar

Όχι, εγώ είμαι περίεργος και για τα αρχικά ποστς που λέει. Στις δύο πρώτες γραμμές του καθένα πιστεύω ότι εύκολα καταλήγει ο οποιοσδήποτε ότι είναι οι μέσες ασυναρτησίες ατόμου που βρίσκεται υπό την επήρρεια του μισού περιοδικού πίνακα. Discuss.
    Last edited by H.; 18-09-2011 at 01:12.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member 00i00's Avatar

ρε Ηι. ο ανθρωπος λεει για απεξαρτησις απο βενζοδιαζεπινες με στεντονια...
    σα να λεω εγω τον φιρεστορμ κοψε το ΕΡ με το IRC ξερωγω

τα δε ''πολιτικα'' του ειναι σκεψεις πανω στο χεσιμο

Junior Member

Καλησπέρα σε όλους!

Ειμαι ο Alex C, αυτός που εφτιαξε το PostModernresistance κλπ.

Γράφτηκα ειδικά στο ενδιαφερον φόρουμ σας ωστε να απαντησω σε μερικά απαίσια πράγματα.

@00ι00:
    Αν και με τιμά να με θεωρούν επικύνδινο, διότι στην Ποπ τέχνη απαιτείται το στοιχείο του εγκλήματος, τα ποστς σου έχουν πέσει εξω -επέτρεψε μου να πω- και το tact λείπει όσο και η αισθητική του Avatar σου.

Ο τρόπος για την συγκεκριμένη απεξάρτηση, γράφτηκε βιωματικά (μετά από επίσκεψη σε ειδικευμένο γιατρό) και η συνταγη ειναι ξεπατικωμα.
    Θέλεις να σχολιάσω περαιτέρω την αντίφαση του οτι στο άβαταρ έχεις έναν Χίπη με το σήμα της ειρήνης και ταυτοχρόνως πιστεύεις ότι "είμαι για φυλακή" επειδή έγραψα κάτι σε ένα blog τονίζοντας οτι δεν ειμαι ειδικος και οτι η ευθυνη ανηκει σε αυτον που θα το δοκιμάσει?

Οι φυλακές είναι για κάψιμο. Όπως επίσης και τα μυαλά των ανθρώπων, καθώς το αμάγλμα του Εγκεφάλου μας στο framework της Νηφάλιας Κυριαρχίας είναι προιον δυτικης καπιταλιστικης σκεψης που κλανει μεντόλ μπροστα στον Θάνατο.

@Τσιμπουκλάνο: Στα 80ς θα έλεγες το ίδιο κατά την εμφάνιση των κινητών τηλεφώνων?

@σ'αυτοντονακυροχιπη:

ΕΙΠΕΣ:
    ποια αρχικα ποστ ρε...εδω ο ανθρωπος δινει ''συνταγες'' απεξαρτησης/αποτοξινωσης...
    και θες να τον παρουμε αυτον η εσενα στα σοβαρα?

Δεν ξέρω για εσένα, αλλα οι "συνταγές" απεξάρτησης είναι σοβαρότατο θέμα. Εάν πιστεύεις ότι για να εκφράσω άποψη πρέπει να έχω πτυχίο Ιατρικής, κάτσε στα 90ς διοτι εκει καπου πεθανε η έννοια του "Ειδικού".
    Επίσης, την επόμηνη φορά που θα δώσεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συμβουλή σε φίλο/φίλη σου, σε ικετευω χρυσε μου να διπλοσκεφτεις μπας και χρειάζεται να συμβουλευτεις Ειδικό πρώτα. Μου το υπόσχεσαι? Μην εχουμε νεκρους....

@ Η.

ΕΙΠΕΣ
    "Όχι, εγώ είμαι περίεργος και για τα αρχικά ποστς που λέει. Στις δύο πρώτες γραμμές του καθένα πιστεύω ότι εύκολα καταλήγει ο οποιοσδήποτε ότι είναι οι μέσες ασυναρτησίες ατόμου που βρίσκεται υπό την επήρρεια του μισού περιοδικού πίνακα. Discuss."

Και εσυ βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή υπο την επήρρεια του μισού περιοδικού πίνακα, απλά αρέσκεσαι να τσουβαλιάζεις ως ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ αυτά που η Κυριαρχία ήθελε να βαπτίσει ως τέτοια. Θα σου πρότεινα να μελετήσεις την Ιστορία της Απαγόρευσης στο Erowid για να δεις οτι ολα γιναν παρανομα για λογους καπιταλιστικους - αντιμαχιες λομπι. Ειδάλλως θα ηταν ο μπαφος παρανομος κ η μπυρα νόμιμη ?!?!?!?!?

Επίσης, αν ευκολα ευκολα καποιος καταληγει σε παρομοια πραγματα που γραφω αν εχει πιει τον "μισό περιοδικό πίνακα", μπορείς να μου στείλεις links? Έχω περιέργεια.

@Χιπη
    Η αισθητικη του λογου σου πεφτει post ανα post. Στο τέλος θα καταληξεις να υπογραμμιζεις ορθογραφικα λαθη που κανω, όπως τα 15χρονα στο Reddit.
    Δεν ξερω τι ειναι πιο χυδαιο. Το οτι ακολουθεις την Χριστιανικη ηθικη και ταυτιζεις με το Χεσιμο κατι που θες να υποβιβασεις, ή το ότι πιστεύεις ότι υπάρχει "Υψηλή" τέχνη και (μάλλον Χαμηλή?) Επίσης, μάλλον για εσένα Πολιτική είναι ότι σταματά στα όρια του Προσωπικού. Pathetic.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας. Το blog μου και η ζωή μου που ειναι μια ατελειωτη Performance Art, που πάντα πόλωνε τους ανθρώπους σε Υπερεχθρούς μου και Υπερfans μου.

Γιατι άραγε πάντα οι εχθροί ειναι καρα-κακόγουστοι, με έλλειψη tact και άνθρωποι που το Διαφορετικό η το Καινουριο τους κανει να κλανουν πατατες και γίνονται αγενεστατοι?