self μούτζα για το προσωπικό κατηγορητήριο αλλά φρίττω.

βύντρα, ΣΚΑΣΕ και τράβα πόσταρε κανά goa trance, είσαι εκτός τόπου και χρόνου, νομίζεις ότι όποιος σε βρίζει είναι εαακίτης, περιμένεις ποστ που να βρίζει την αριστερά για να κάνεις quote "ε πεσ τα ρε φιλε με τους κολωαριστερους πυ καπελωνουν". τράβα στο εξωτερικό, εγώ θέλω να ζήσω στην ελλάδα και κάνω κατάληψη μπας και εκβιάσω κανέναν πούστη να κάνει πιο εύκολο το να βρω δουλειά με το κωλόχαρτο που με ταΐζουν δεκάδες χρόνια οι δικοί μου να πάρω.

dythor, σε ποια σχολή συνελευσιάζεσαι, σε αυτή που παρακολουθείς ή αυτή που δίνεις εξεταστική;

rottenside χίλια άτομα πορεία σήμερα σε ποια πόλη; επίσης γελάω με οποιονδήποτε περιμένει μαθητές να κάνουν κατάληψη επειδή δεν έχουν βιβλία, αν ήμουν 14 θα ΚΑΥΛΩΝΑ να μην έχω διάβασμα και ασκήσει για το σπίτι, δε γεννήθηκαν όλοι ντουρούτι.

τέλος, γιατί δεν μπορείτε να γίνετε όλα τα κωλόφρικα σαν αυτούς, βγάζουν τους καλύτερους ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟΥΣ, έχουν αναλυσάρα που συντρίβει τη μισή αριστερά και όταν κάνουν μπάχαλα, τα κάνουν χωρίς να διώχνουν και τη μισή πορεία (που αποτελείται από φλώρους, φυσικά):