Είχε λούσει τα μαλλιά του με κόλλα σε αυτό.
Είχε λούσει τα μαλλιά του με κόλλα σε αυτό.
Τι διάολο, νόμιζα πως το είχα ρωτήσει πιο παλιά αλλά το σερτς δεν βγάζει τίποτα.
Οκ, ταινία που την είχα δει μικρός, φαντάζομαι 90-95; μπορεί να ήταν και από λίγο πιο πριν.
Θυμάμαι πως ήταν κωμωδία/παρωδία φάση και το όλο σκηνικό ήταν φαντασία/μεσαίωνας με σπαθιά, αμαζόνες και δε συμμαζεύεται. Ο ήρωας ήταν ένας τυπάς πίτα στη βλακεία ανάμεσα στους ηρωισμούς, σαμ Rpgue στο όλο λουκ και πχ. κάποια στιγμή πήδηξε από ψηλα να πέσει πάνω στο άλογο και επειδή αστόχησε άρχισε να κατρακυλά στο σκαλωτό-πλακόστρωτο δρόμο δίπλα όσο οι άλλοι κοιτούσαν και αυτός φώναζε ανάμεσα στους "πόνους" i'm fine, i'm ok κτλ. Ούτε οι υπόλοιποι πήγαιναν πίσω με τη Βασίλισσα των Αμαζόνων όταν χρειάστηκε να πολεμήσουν με τόξα, ενώ όλες οι άλλες έριξαν κανονικά αυτής της έπεσε το βέλος μιας και θεωρητικά ήταν η πιο άχρηστη.
Γενικά τραγικότητες και ευτράπελα που μου φέρνουν κάτι ανάμεσα σε Princess Bride και ταινία Mel Brooks. Για κάποιο λόγο θυμάμαι πως είτε το παρατσούκλι του ήρωα είτε το όνομα της ταινίας είχε σχέση με "Stalker".
Επίσης χαρακτηριστική σκηνή στη τελευταία μάχη με τον κακό, όπου ο ήρωας μένει χωρίς σπαθί, αποφεύγει το thrust του κακού και το σπαθί του καρφώνεται στο τοίχο οπότε ο ήρωας κάνει μια καρατιά φάση στο σπαθί, σπάει και μετά το σπασμένα blade/hilt το καρφώνει κάτω από το σαγόνι του κακού και τρέχουν αίματα από το στομα κτλ κτλ.
Αυτά θυμάμαι.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
E καμία σχέση, αφ'ενός είχε μεγαλύτερο budget από την άλλη ήταν σχετικά κωμική. Ούτε σφιχτης ήρωας κτλ.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ΛΟΙΠΟΝ!
Πσαχνω τις κάτωθι ελληνικες ταινιες, σε οποιαδήποτε μορφή:
- Χρήστου Βακαλόπουλου - Ολγα Ρόμπαρντς (1989)
- Οποιαδήποτε του Σταύρου Τσιώλη απο τό Ο έρωτας στην χουρμαδιά και πίσω.
- Οποιαδήποτε του Κώστα Σφήκα (οκ, αυτό είναι μάλλον αδύνατο γιατί δεν κυκλοφορούν αλλά ποτέ δεν ξέρεις)
Ο ευρών αμοιφθείσαι πλουσιοπάροχα. Μπόνους δίνεται αν υπάρχει πρόσκληση για ελληνικό τράκερ που να έχει αυτές/παρόμοιες ταινίες.
Επίσης πσάχνω τις εξής ξένες/μη-ελληνικές ταινίες:
ευχαριστώ,
Last edited by Kingdom Gone; 15-09-2011 at 20:14.
After the Triumph of Your Birth.
Απ' όσο ξέρω αυτές οι εντελώς obscure ταινίες βρίσκονται κυρίως στο emule, το οποίο βέβαια δεν ξέρω τι κόσμο τραβάει πλέον.
Αυτό για τις ξένες, για τις ελληνικές φαντάζομαι μόνο αν τις πετύχεις σε VHS σε κάνα video club ή αν τις προβάλλει η κρατική και τις γράψεις. Online μου φαίνεται απίθανο να βρεις κάτι.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
η Ζούγκλα των Πόλεων του Τσιώλη υπάρχει στο bluewhite, έψαξα secret cinema, karagarga και PTP και δεν βρήκα κάτι απ' όλα τα άλλα, σε βλέπω να ψάχνεις για πολύ ακόμα...
α, το Yo ho ho υπάρχει στο surrealmoviez με valid links
όπως και Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας του Σφήκα
Last edited by 12 stars circle your brow; 15-09-2011 at 20:28.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Τους τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας τους θέλω και εγώ, Βικότνι έχεις να με μοντάρεις για surrealmoviez;
μπορώ να σου δώσω λινκς, η πλάκα είναι οτι το έβγαλε σαν result γιατί ο Σφηκας έχει παίξει εκεί αλλά δεν την έχει σκηνοθετήσει, στέλνω λινκς σε πμ.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Καλά οι τεμπέληδες υπάρχουν παντού, είναι mainstream![]()
ευχαριστώ, είστε όλοι υπέροχοι και ειδικά ο δωδεκαστρος.
After the Triumph of Your Birth.
δεν ψάχνω "μια ταινία που" αλλά ένα τραγούδι σε "μια ταινία που".
στο the fan, με Wesley Snipes και Robert De Niro, στην φάση πουSpoiler
άπειρα πινκς σε όποιον το βρει