Quote Originally Posted by Khalkji View Post
σοβαροτατα παντως, συνοπτικα η δικη μου αποψη για την "νεκρα" του κινηματος ειναι οτι χρεωνεται στους φοιτητοπατερες. εχει παρεμβληθει δεκεμβρης, εχουν παρεμβληθει πρωτοβουλιες κατοικων, εχουν γιγαντωθει και πληθυνει οι ανοιχτες συνελευσεις κι εχει υπαρξει ενα συνταγμα που ανοιξε τον δρομο στις λαϊκες συνελευσεις γειτονιας και δεν θα επεκταθω καν στις γενικοτερες ψυχολογικες κι επικοινωνιακες προεκτασεις που εχει η χρηση των σοσιαλ μηντια. γενικοτερα, το ζητημα της οριζοντιοτητας ειναι η πιο επικαιρη διεκδικηση. το γεγονος οτι οσους ξερω να συμμετεχουν ειναι στην ηλικια μου (λιγο μικροτεροι και απο λιγο εως πολυ μεγαλυτεροι) ενω οσους ξερω σε μικροτερες ηλικιες δεν βρισκουν ουσιαστικες εισοδους στο κινημα, σε συνδυασμο με την φοβερη ατακα μιας συνομηλικης μου για τις φοιτητικες πορειες ("ειναι σαν ριγιουνιον") δινουν απο μονα τους επαρκη εξηγηση για την νεκρωση της κινηματικης διαθεσης. και για να ειμαι δικαιος, παρ' οτι ειναι οι πιο εμετικοι, φοιτητοπατερες δεν ειναι μονο οι εαακιτες, ειναι και ολοι οι "σοφογεροντες" αναρχοαυτονομοι τον φοιτητικων στεκιων. χωρια ολες οι υπολοιπες πολιτικες φαρες που μπλεκονται με οποιονδηποτε τροπο με τις σχολες.
Ωραία, σκατά στους α/α/α/α φοιτητοπατέρες κλπ, ΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.