Page 23 of 31 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 458

Thread: The Wire

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Νομίζω ότι θα χρειαστεί να μείνω ανάπηρος ή κάπως να με κρεβατώσουν για να αναγκαστώ να κάτσω να δω πέρα απο το 5ο επεισόδιο. Ακόμα και τότε θα προτιμήσω να ξαναδώ τα Twin Peaks ή τη Δυναστεία, μαλάκες.
    Εν τω μεταξύ από το 6ο και μετά δεν είναι που παίρνει μπρος; /γουαιρ-τρολλφεης
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member cynic's Avatar

Ναι καπου εκει 6-8 θυμαμε κι εγω.Το αρχισα πριν κανα μηνα και ειμαι 5χ02 τωρα.Παμε για μεγαλο φιναλε.Παντως κι εγω ειχα κανει μια προσπαθεια πριν κανα χρονο με 1o ep, και το αφησα μετα.Μεγα λαθος
    Περισσοτερο omar και Βrother Muzon ομως επρεπε να χει.Ισως και δικη τους σειρα σε φαση.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Παιδιά, για μένα απογειώνεται από το πρώτο λεπτό. Δεν πίεσα καθόλου τον εαυτό μου να δω τα πρώτα, μόλις τελείωσε το πρώτο ήμουν ήδη ενθουσιασμένος. Δεν είστε αρκετά τρου μου φαίνεται.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

malakaw eisai. kai egv mexri na jekinhsei h deuterh sezon evriza an thumaste. kai meta epatha sok. an sou arese ap[o to prwto lepto eisai malakas apla.
    to drkontobasileia ton katalabainw.apla pano piesou kai des ligo parapanw kai de tha xaseis mwre
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Εγώ προσωπικά μια χαρά περνούσα από την αρχή, αλλά το μεγαλείο της σειράς θέλει χρόνο για να αναδειχτεί προφανώς. Η πρώτη υποψία ότι βλέπω κάτι πραγματικά Μεγάλο ήταν το "fuck scene" (νομίζω το έχω ξαναγράψει) στο τρίτο ( ; ) επ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Νταξ τελος κι εδω.Διαβασα και το thread απο την αρχη Οντως οτι πιο ρεαλιστικο εχω δει ως τωρα σε σειρα , με ανετα τους καλυτερα δομημενους χαρακτηρες.Ολα ειναι γκρι...
    Ξεκιναμε generation kill, deadwood, treme

Νάτος ο σωστός ο παίκτης.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Αφού αναβιώσατε το θρεντ, είπα να το συνεχίσω κι εγώ (αφου παρατησα το Battlestar Galactica), αφού μετα την τριτη σεζον το άφησα για το Battlestar Galactica. Σε 5 μέρες είδα τις άλλες 2 σεζόν, την πέμπτη την είδα απο χτες μεχρι σήμερα.

Δεν έχει νόημα να λέμε για καλύτερη σειρά κτλ, όποιος νιώθει, νιώθει.

Spoiler
    Χάρηκα πολύ με τον Μάικλ που έγινε ο νέος Όμαρ, γιατί τον είχα συμπαθήσει εξαρχής και δεν ήθελα να καταλήξει μαλάκας, με τους άλλους δεν χάρηκα ιδιαίτερα αλλά μ'άρεσε αυτό το perspective του κύκλου στην κοινωνία (π.χ. ο Ντούκι έγινε ο νέος Μπαμπς, στα μάτια του Κάρβερ είδα τον νέο Ντάνιελς - μπορείς να βάλεις και σαν συγκριτικό την μαλακία που είχε κάνει με τα φράγκα από τα ναρκωτικά στην πρώτη σεζόν) - ο Καρκέτι από υποσχόμενος πολιτικός έγινε άλλος ένας ίδιος μαλάκας κτλ). Κρίμα σε όποιον δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την σειρά, shit happens though, αναμενόμενο είναι η τρελή δόξα που απέκτησε η σειρά να δημιουργεί ψεύτικες προσδοκίες σε κάποιους και να περιμένουν κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά το Wire είναι απλά τεράστιο γι'αυτό που είναι

παναδώ Treme τώρα, δεν νομίζω οτι θ'αντικατασταθεί αυτό το κενό (έχω γίνει εκνευριστικός στον περίγυρο μου γιατί μιλάω όλη την ώρα με baltimore slang), αλλά ελπίζω σε κάτι πολύ καλό
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    (έχω γίνει εκνευριστικός στον περίγυρο μου γιατί μιλάω όλη την ώρα με baltimore slang)
    You gon' git got.

Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    παναδώ Treme τώρα, δεν νομίζω οτι θ'αντικατασταθεί αυτό το κενό (έχω γίνει εκνευριστικός στον περίγυρο μου γιατί μιλάω όλη την ώρα με baltimore slang), αλλά ελπίζω σε κάτι πολύ καλό
    Βασικά, το Treme δεν "αντικαθιστά" το Wire, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και υποκατάστατο. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό έπος, κάτι άλλο ρε παιδί μου. Για ό,τι έχει το Wire από αστυνομική περιπέτεια, το Treme αποζημιώνει σε ανθρώπινες ιστορίες και (σαφώς) μουσική. Ειδικά στον δεύτερο κύκλο δάκρυζα σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα.

Won't Bow Neron's Avatar
    "Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
    George Carlin

Quote Originally Posted by άρθρο
    "Hey! What's Avon Barksdale doing on an episode of "House?" He's supposed to be in prison. This isn't possible. This just isn't possible."

Εγώ έπαθα σοκ με τον Idris Elba, σκεφτόμουν "άντε κόψε την Αγγλική προφορά, κάνε την κανονική σου".

I like turtles pixies's Avatar

Quote Originally Posted by Fireknight View Post
    eipame einai zoriko stin arxi , synexise tin prospa8ia .
    Πειτε ποσο θελει, εχω κοψει το πρωτο επ ήδη 3 φορες σε μια βδομαδα και ακομα δε το εχω τελειωσει αν κ θελω ρε πουστη μ! Καποιος να με δεσει!
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

Senior Member

Το είδα όλο τον τελευταίο μήνα. Τελειότητα. Χρειάζεται πιστεύω 4-5 επεισόδια για να μπεις στο κλίμα. Η πρώτη σεζόν μου άφησε απλά καλές εντυπώσεις, από τη δεύτερη μέχρι και την τέταρτη πορώθηκα. Η τελευταία ήταν τελείως αδιάφορη και με κούρασε.
    Ο Όμαρ είναι ο καλύτερος χαρακτήρας σε σειρά έβερ.