Αφού αναβιώσατε το θρεντ, είπα να το συνεχίσω κι εγώ (αφου παρατησα το Battlestar Galactica), αφού μετα την τριτη σεζον το άφησα για το Battlestar Galactica. Σε 5 μέρες είδα τις άλλες 2 σεζόν, την πέμπτη την είδα απο χτες μεχρι σήμερα.

Δεν έχει νόημα να λέμε για καλύτερη σειρά κτλ, όποιος νιώθει, νιώθει.

Spoiler
Χάρηκα πολύ με τον Μάικλ που έγινε ο νέος Όμαρ, γιατί τον είχα συμπαθήσει εξαρχής και δεν ήθελα να καταλήξει μαλάκας, με τους άλλους δεν χάρηκα ιδιαίτερα αλλά μ'άρεσε αυτό το perspective του κύκλου στην κοινωνία (π.χ. ο Ντούκι έγινε ο νέος Μπαμπς, στα μάτια του Κάρβερ είδα τον νέο Ντάνιελς - μπορείς να βάλεις και σαν συγκριτικό την μαλακία που είχε κάνει με τα φράγκα από τα ναρκωτικά στην πρώτη σεζόν) - ο Καρκέτι από υποσχόμενος πολιτικός έγινε άλλος ένας ίδιος μαλάκας κτλ). Κρίμα σε όποιον δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την σειρά, shit happens though, αναμενόμενο είναι η τρελή δόξα που απέκτησε η σειρά να δημιουργεί ψεύτικες προσδοκίες σε κάποιους και να περιμένουν κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά το Wire είναι απλά τεράστιο γι'αυτό που είναι

παναδώ Treme τώρα, δεν νομίζω οτι θ'αντικατασταθεί αυτό το κενό (έχω γίνει εκνευριστικός στον περίγυρο μου γιατί μιλάω όλη την ώρα με baltimore slang), αλλά ελπίζω σε κάτι πολύ καλό