Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 146

Thread: 11/9/2001

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by tssks View Post
    τετάρτη ή πέμπτη δημοτικού νιάνιαρο τα είδα όλα στην τιβι κλπ κλπ και είχα στεναχωρεθεί ας πούμε
    μεγαλώνοντας και αναθεωρώντας, το ήθελε πολύ ο κώλος τους...μη ξεχνάμε γιαπωνίες, βιετνάμια και συναφή
    Συνηθως αναποδα παει, οταν εισαι δημοτικο αντε γυμνασιο, ακους τον πατερα σου ή τη μανα σου ή καποιον τελος παντων να λεει ποσο μαλακες ειναι οι αμερικανοι, οι τουρκοι, οι αλβανοι ή καποιος λαος τελος παντων, και οταν μεγαλωνεις συνειδητοποιεις πως τα θυματα της 11ης Σεπτεμβριου ή τελος παντων καποιας τετοιας τρομοκρατικης επιθεσης ειναι ανθρωποι με δουλειες και οικογενειες, για να μην αναφερθουμε στους πυροσβεστες και οσους ηταν στα ασθενοφορα.

Τωρα βεβαια στο ΕΡ, το φορουμ του παραλογου, "τα ηθελε ο κωλος των αμερικανων", αρα επρεπε να πεσουν οι διδυμοι πυργοι και να σκοτωθουν 3500 ανθρωποι που ηταν ελαχιστα υπευθυνοι για οποιονδηποτε αλλον πολεμο και βιετναμ και οποιες αλλες μαλακιες αναφερεις.

Αν επρεπε να περασουν ενα "μηνυμα" οι τρομοκρατες, οπως υποννοεις, θα μπορουσαν να ειχαν δολοφονησει προεδρους, να ειχαν ριξει το Αγαλμα της Ελευθεριας που αποτελει συμβολο επισης, να ειχαν κανει τρομοκρατικη επιθεση με θυματα white collars.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

γενικά ο κυνισμος που διακρίνει τους περισσότερος σε αυτό το θέμα είναι τόσο αντιφατικός με το ''ανθρωπιστικό-αριστερό'' τους προφίλ. εντάξει κανένας δεν νομίζω να είναι τόσο χαζός για να μην καταλαβαίνει πως οι αμερικάνοι από τους δίδυμους πύργους και μετά σκότωσαν τον δεκαπλάσιο πληθυσμό (πόσο μάλλον πριν). ακόμα μεγαλύτερο φεηλ είναι οι όποιες πελατειακές-οικονομικές σχέσεις είχε το αμερικάνικο κεφάλαιο και οι αμερικάνικες κυβερνήσεις με τους ίδιους που προκάλεσαν την επίθεση. το ξέρουμε πως η αμερική είναι μια shady ιμπεριαλιστική χώρα στα θέματα της εξωτερικής της πολιτικής. εμένα μου προκαλεί αηδία ο ναρκισσισμός με τον οποίον αντιμετωπίζουν οι Αμερικάνοι και ο διεθνής τύπος την μνήμη των θυμάτων και δείχνει για ακόμη μια φορά πως ο Δυτικός κόσμος είναι ο σημαντικότερος με έναν πρωτοφανή οπισθοδρομικό τρόπο. Παρακολουθώντας την τελετή που έγινε χθες προχθές απλά μου βγήκε ένα wtf. Αλλά ένα και ένα κάνουν δύο οπότε συνεχίζουμε.

Το θέμα είναι οτι η 11η σεπτεμβριου δεν χτυπησε κανεναν και τίποτα. Εκανε backfire στον αραβικό κόσμο που ήδη είχε χάσει την δυτική υποστήριξη προ πολλου και μάλιστα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Το ότι οι αριθμοί ειναι δυσανάλογοι δεν υποβαθμίζει την ανθρώπινη τραγωδία. Δηλαδή με το χέρι στην καρδία, εστω οτι γνωρίζατε έναν ανθρωπο που έχασε συγγενή στους δίδυμους πύργους, θα του λεγατε παπατζιλίκια τύπου ''μην κλαις κουφαλα, εχεις κάνει χειρότερα & αν όχι εσύ η κυβέρνηση που στηρίζεις;''. στοιχειώδης ελλειψη λογικής από νέους ενεργούς ανθρώπους που θέλουν να μας σώσουν κιολας (την βάψαμε). επίσης dythor ναι, δεν σε νοιαζει γιατί και πως έγινε και σε ενδιαφέρει το πως χρησιμοποιήθηκε αλλά αποτι φαινεται δεν σε ενδιαφέρει και το ''τι έγινε''. στην άνεση του μικρόκοσμου μας με τα εγχώρια προβλήματα είναι ιδιαίτερα ευκολο να βλέπεις τον θανατο κάποιων χιλιάδων ανθρώπων με οπτικη γωνία ιστορικού πριν καν έρθει η ώρα να καταγράψει αντικειμενικά την ιστορία. α ναι, έγινε και αυτό φάση. μπορεί το guardian να αναφέρεται στους δίδυμους πύργους και να τρώει την κατακραυγη του κόσμου που δεν κάνει παρόμοια ρεπορτάζ για προσωπικές ιστορίες ιρακινων, και γω μαζί τους. αλλά το επιχείρημα ''εχει και χειρότερα'' είναι γελοίο, υποβαθμίζει κάθε ίχνος ανθρωπιάς, προάγει εγωκεντρισμό & δείχνει πως η στατιστική προσέγγιση των πραγμάτων σας εξομοιώνει με τους ανθρώπους που κατηγορείτε. tl dr μην κλάψεις και τέτοια.

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by tssks View Post
    τετάρτη ή πέμπτη δημοτικού νιάνιαρο τα είδα όλα στην τιβι κλπ κλπ και είχα στεναχωρεθεί ας πούμε
    μεγαλώνοντας και αναθεωρώντας, το ήθελε πολύ ο κώλος τους...μη ξεχνάμε γιαπωνίες, βιετνάμια και συναφή
    Αναρωτιέμαι αν συνειδητοποιείς καν πόσο ρατσιστική είναι αυτή η άποψη. Τα ήθελε ο κώλος 3000 ατόμων που απλώς τυγχάνει να είχαν την ίδια υπηκοότητα με όσους κατηγορείς για τις πυρηνικές βόμβες ή τον πόλεμο στο Βιετνάμ;
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

fleshdiver regularpaul's Avatar

στο σεισμό που συζητάτε έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν θυμάμαι γρι
    εδώ τουλάχιστον κάτι μου ρχεται

ήμουν στο πατρικό για φαί λοιπόν, άνοιξα τιβι κι ειδα τι γινόταν νομίζοντας ότι είναι δυστύχημα
    και είδα λάιβ το 2ο, οπότε σκέφτηκα ότι πρόκειται για επίθεση
    μου ηρθαν κι εμένα χουλιγκανικές σκέψεις κλπ
    αλλά το τότε ER για μένα ήταν το φόρουμ του stonerrock.com
    όπου μιλούσα με 100αδες αμερικάνους, πολλοί εκ των οποίων Νεοϋορκέζοι
    οπότε μπαίνοντας στο φόρουμ, ξεχάστηκαν γρήγορα οι χουλιγκανισμοί
    και μπήκαμε στο ανθρωπιστικό του πράγματος

όλα αυτά μέχρι που συνδέθηκε ο cybernaut
    άρχισε να λέει για ιμπεριαλισμούς κλπ και φυσικά για εβραίους
    και η κουβέντα πήρε τον δρόμο της

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Μήπως, λέω μήπως, αυτοί οι κακόμοιροι οι 3 χιλιάδες αν ζούσαν στον πόλεμο με το ιρακ θα είχαν καταταγεί σαν μισθοφόροι στο στρατό για να τσεπώσουν τα φράγκα όπως πολλοί φτωχοί με οικογένειες και δουλειές, σφάζοντας και βασανίζοντας γυναικόπεδα;

Φιξξερ μήπως θα είχες καταταγεί κι εσύ;

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Ε, ας τους σκοτώσουμε προληπτικά γιατί δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί ένας από αυτούς να είναι ο επόμενος Χίτλερ.

Μ΄αρέσει πάντως που ο ανθρωπισμός του ΕΡ ξυπνάει μόνο όταν υπάρχει ΨΟΦΟΣ. Είστε ευαισθητούλια τα καημένα!

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Πραγματικά, διάβασε πάλι το προηγούμενο ποστ σου και έλα πες μας για επιλεκτικό ανθρωπισμό.

Δεν είμαι γενικά ανθρωπιστής, δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου το ανθρώπινο γένος γενικά κι αόριστα, αλήθεια.

Senior Member freak brother's Avatar

ψαρωτικο!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

δήθεν asimoulis's Avatar

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    Δηλαδή με το χέρι στην καρδία, εστω οτι γνωρίζατε έναν ανθρωπο που έχασε συγγενή στους δίδυμους πύργους, θα του λεγατε παπατζιλίκια τύπου ''μην κλαις κουφαλα, εχεις κάνει χειρότερα & αν όχι εσύ η κυβέρνηση που στηρίζεις;''.
    όχι, πρέπει να το σκεφτεί μόνος του με καθαρό μυαλό. όχι ότι έχει κάνει χειρότερα ή καλύτερα, ούτε να μην κλαίει, αλλά ότι η χώρα του φταίει. τα άλλα με τις συγκρίσεις είναι ψεύτικες μαλακίες συμφωνώ.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Δεν είμαι γενικά ανθρωπιστής, δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου το ανθρώπινο γένος γενικά κι αόριστα, αλήθεια.
    ειπε ο Χιτλερ και πατησε το ον στον φουρνο
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ναι, στη λαοκρατία θα γίνεις μια τέλεια καθαρίστρια.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Σόρρυ για την παρέμβαση, απλά για να μη λέμε ό,τι θέλουμε :

Hitler was a sensitive man

He went to art school when he was younger
    He wanted to be a painter
    Hitler was a vegetarian
    He was also a non-smoker

He hired gay and handicapped officers
    He was concerned about overpopulation
    If Hitler was alive today
    He’d listen to The Cure, The Smiths, and Depeche Mode

Συνεχίστε.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Να με συγχωρεις Αγκοραφοβικ, εκανα ποστ και μετα καταλαβα οτι ειναι αδιανοητο να μιλαω με καποιον σαν εσενα που εχεις βγαλει συμπερασμα χωρις να ξερεις το παραμικρο για μενα (και το εχω καταλαβει απο το πως μου τη μπαινεις ενιοτε στο τσατ), οποτε το εσβησα. Κανε διαλογο μονο σου και ζησε στην κοσμαρα σου.