στην ελλαδα
στην μακεδονια(πγδμ για τους θιγμενους)
στην βουλγαρια
στα βουνα της
να αυτονομηθει παραυτα(σαν την κρητη ενα πραμα)
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Βασικά, ναι. Όταν επηρεάζει τόσο πολύ κόσμο είναι. Μπορεί να συμφωνώ μαζί σου ότι δεν με ενδιαφέρει η μπάλα και να πιστεύω ότι αποβλακώνει και αποσπά τον κόσμο. Όμως όταν ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού ασχολείται με αυτό, τότε αυτόματα παίρνει και σένα η μπάλα(!). Εκτός αν πχ δεν θεωρείς ότι οι ιστορίες με τα παράνομα στοιχήματα ή η βία στα γήπεδα είναι σημαντικά θέματα.
Εγώ ρώτησα γιατί είναι σημαντικό.
Εννοώ ότι μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως σκέφτεται κάποιος σαν τον Η. και σύμφωνοι, πάρα πολύς κόσμος σκέφτεται έτσι ειδικά στην περιοχή που εκλέγει τον νομάρχη της καρδιάς σας, Πανίκα Ψωμιάδη.
Δεν μπορώ να κατάλαβω τους υπόλοιπους όμως, εκτός αν σκέφτεστε κι εσείς κάπως έτσι.
Όταν ρωτάει ο άλλος "γιατί είναι σημαντικό" και η απάντηση είναι "γιατί κάποιοι ασχολούνται τόσο που το έφτασαν στον οηε" όμως δε συνεννοούμαστε. Δεν υπάρχει αντικειμενικά σημαντικό. Και η μπάλα είναι σημαντική για 6000000 έλληνες, ρωτήστε τους ίδιους γιατί (παρακαλώ οι μπαλόβιοι να μην αρχίσουν να απαντάνε εδώ, παράδειγμα φέρνω). Άμα με ρωτήσεις εμένα θα σου πω ότι είναι ασήμαντο το αν θα το σηκώσει η θρυλάρα ή η πανάθα. Τόκανα αρκετά λιανά, γιεη
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Σήμερα δηλαδή μάθαμε ότι οι διακρατικές σχέσεις 2 χωρών μάλλον δεν είναι και κάτι πολύ σημαντικό, για την ακρίβεια είναι κάτι σαν τη μπάλα.
Οι διακρατικές σχέσεις Νήσων Τουβάλου και Μάλτας ίσως δεν είναι τόσο σημαντικές.
Στην περίπτωση μας έχουμε ένα μικρό κρατίδιο χωρίς σημαντικές συμμαχίες, χωρίς σημαντική στρατιωτική δύναμη και χωρίς βασική συνοχή (μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν περάσει δέκα χρόνια από τις συρράξεις μεταξύ αλβανών και σλάβων). ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ κάποιος απο εσάς τους μύστες της γεωπολιτικής να το κάνει λίγο πιο λιανά.
ikonoklast νομίζω ότι συμφωνούμε πως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού - Ελλήνων πολιτικών δεν θα ήθελε καν να αναφέρεται η λέξη "Μακεδονία" στο όνομα της FYROM. Γιατί λοιπόν δεν μπορούν να επιτύχει η εξωτερική τους πολιτική απέναντι σε ένα τόσο μικρό και αμελητέο (όπως το περιγράφεις) κρατίδιο;
Έρχονται να μας πάρουν τη μακεδονία μας αφού
@Πάρης
Γιατί βασικά στα @@ της της διεθνούς κοινότητας που μία χώρα δε γουστάρει πώς λένε μία άλλη χώρα
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ σκοπιανοι Φ-16 ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Σταμ, κάνεις ποστ και λες αερολογίες.
Γκουντσαν, η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ψηφίζει ΠΑΣΟΚ/ΝΔ. Σε ρώτησα ΕΣΥ γιατί θεωρείς σημαντικό και αποφεύγεις να απαντήσεις, οπότε κάπου εδώ λήγει το ζήτημα για μένα.
Δε λέω καμία αερολογία, το μοναδικό σου επιχείρημα μέχρι στιγμής για την υποβάθμιση του ζητήματος (μετά από ένα σωρό ποστ) ήταν η αστάθεια της ΠΓΔΜ, κάτι το οποίο είναι μεν δεκτό αλλά όχι αρκετό. Αυτό λέω.
Ikonoklast το ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ψηφίζει ΠΑΣΟΚ/ΝΔ δεν έχει σχέση με την ερώτησή μου.
Όπως θυμάσαι εγώ χώθηκα στην κουβέντα για να απαντήσω στον Solo ο οποίος δεν μπορούσε να βρει κάποια επιχειρηματολογία για να τον χαλάσει το όνομα "Βόρεια Μακεδονία". Όπως ανέφερα στα ποστ μου μου εμένα με χαλάει και θεωρώ σημαντική την αλλοίωση της ιστορίας. Θα μπορούσες να αρκεστείς σε αυτό και να μην λες ότι αποφεύγω κάτι.
Τώρα αν σε ενδιαφέρει γιατί συμβαίνει αυτό και νοιάζομαι για το συγκεκριμένο θέμα και όχι για πιθανά άλλα, αυτό μπορεί να οφείλεται κυρίως στο ότι κατοικώ σ' αυτόν τον τόπο και αυτό είναι ένα θέμα που περιτριγυρίζει τα αυτιά μου από μικρό παιδί. Πες στο συγκυριακό, δεν θα έχεις και πολύ άδικο. Δεν θα αναιρεί όμως τις τοποθετήσεις μου πάνω στο θέμα.
After the Triumph of Your Birth.