Τελικα προεκυψε ακυρωση για τα βαφτισια του γιου του μπατζανακη της ξαδερφης της μανας μου, οποτε δυστυχως πηγα στο ΠΤΦ.
Τους 1ους τους εχασα, οποτε δεν εχω αποψη.
Σιρκασσιαν και Νταλα Σαν εχω την ιδια αποψη με τις αλλες φορες που τους ειδα. Παρα πολυ σφιχτες και δουλεμενες μπαντες, πολυ ωραιες για λαιβ και οι 2.
Απο το ταξιδιαρικο ψυχεδελογκαραζ στη βρωμια και τον ογκο και το σλατζστονερ η διαφορα δεν ειναι τεραστια και κριμα που μερικοι δυσανασχετησαν. Ειστε παρθενοι, αυτο εχω να πω μονο!
Οι μποσ τωρα να πανε να γαμηθουνε που μεχουν να περιμενω 1.5 χρονο νακουσω χειτ φορκαστ και ξαφνικα απτο πουθενα εσκασε και δε παιχτηκε καν η ραδιοφωνικη εκδοση του. Οχι οτι υπαρχει.
Τελικα επιτελους ο ηλιας τοριξε ξανα, και για αλλη μια φορα (ευτυχως) δε μακουσαν να το φωναζω, ναρχισουν να γελανε και να γαμησουν το κομματι.
Τελος στους ρουτσ δεν καταλαβα τι παιχτηκε. Εχω να πω μονο πως αυτο το οποιο ακουνε οι ιδιοι επι σκηνης δεν ειχε και μεγαλη σχεση με αυτο που ακουγοταν κατω το Σαββατο.
Το γεγονος ειναι πως ολοι οι απο κατω γουσταραμε, και ειναι κριμα που προεκυψε τετοιο ξενερωμα σε βαθμο να στραβωσουν και οι ιδιοι και να τα μαζεψουν. Μας ψιλοαφησαν με το πουλι στο χερι γενικα =ρ
Ηταν ενα ΤΟΣΟ κουραστικο ΣΚ, αλλα βλεποντας πισω τις 2 μερες το αξιζε τοσο πολυ.
Καθε φορα το ιδιο συμπερασμα. Ειμαι βαρετος.
ΠΣ: Ευχαριστουμε ΚΑΙ αυτη τη φορα για τη φιλοξενια τον ασχετο που εμαθε να κανει 2 κρακ στον αυχενα και την ειδε γιατρος, και προφανως και τους μποσ για την προσκληση.
ΠΣ2: Τις φωτος τις καβατζωνουμε? Μπορουμε?