Results 1 to 15 of 270

Thread: EUROBASKET 2011 (+ η μεγαλύτερη αστειότητα της FIBA Europe στην ιστορία)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    η συμμετοχή στις εθνικες ομαδες ειναι αναποσπαστο κομματι της δουλειας ενος αθλητη (σκεφτομαι τους αθλητες στιβου να αγωνιζονται μονο για τις ομαδες τους και με πιανει νευρικο γελιο), η συγκριση ενος αθλητη με εναν καθαριστη πισινας εκτος του οτι αγνοεί τα εκατομμυρια αθλητων που δεν εχουν το αθλημα τους ως βασικο εισοδημα, αγνοει παντελως την εννοια "αθλητικη διαδρομη, πορεια, καριερα"
    Κάνεις τεράστιο λάθος και η σκέψη σου είναι σχεδόν επικίνδυνη. Συνδυάζεις τον αθλητισμό με ενός στρατιωτικού τύπου λειτούργημα, που από την μία ΕΤΣΙ ξεκίνησε βέβαια, και το οποίο προϋποθέτει ενός είδους υπακοή/ηθική και υποχρεωτική συμμετοχή. Λοιπόν, έχει πολλούς λόγους να συμμετάσχει ένας αθλητής σε αγώνες εκπροσωπόντας την εθνική, για την συνείδηση, για τη φήμη, για τα λεφτά, για οτιδήποτε, όπως και άλλους λόγους (όπως για παράδειγμα ότι τα γράφει στα αρχίδια του όλα αυτά) για να ΜΗ το κάνει. Αυτό δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τα πάμπολλα λεφτά που παίρνει από τους ιδιώτες, και εάν το εννοείς ως ένα είδος κοινωνικής προσφοράς να το καταλάβω κάπως, αλλά όχι δε το δέχομαι κιόλας ως ..υποχρεωτικό. Ιδιαίτερα όταν βλέπω πως καταλήγει μερικές φορές αυτού του είδους η προσφορά (σε εθνική υπερηφάνεια που καταλήγει σε μπάτσες στους αλβανούς στην ομόνοια). Γενικά τρομάζω να σε καταλάβω και αυτούς που σε πινκάρουνε, δε ξέρω σε ποιο κόσμο ζω εγώ.

Ρε Σάιμπερνοτ δε νιώθεις να πούμε. Ναι είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι αθλητές έχουνε και γαμώ τις εθνικές υπερηφάνειες και ματώνουν την φανέλα και τα λοιπά, μπράβο ρε. Εγώ μισώ αυτούς που νομίζουν ότι έχει υποχρέωση ο Μαυροκεφαλίδης, το κωλοκουμμούνι, ο απάτρις, να μη κάθεται στα αρχίδια του το καλοκαιράκι ενώ ο κοσμάκης απαιτεί άρτον και θεάματα. Οκ?
    Last edited by phthoggon; 05-09-2011 at 21:23.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"