Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 270

Thread: EUROBASKET 2011 (+ η μεγαλύτερη αστειότητα της FIBA Europe στην ιστορία)

σεξιστής cybernaut's Avatar

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

δεν γνωριζω ακριβως τα σεναρια αλλα ακομα κ με ήττα περναμε σε καποια περιπτωση ? anyway το θεμα ειναι να κερδιζουμε, όχι τι κανουν οι αλλοι,
    ισπανία εκτος απροοπτου θα το σηκωσει ευκολα. πρεπει να τους πετυχεις σε πολυ ασχημη μερα για να τους κερδισεις, και επιπλεον νομιζω μονο εμεις κ οι Σερβοι μπορουν να κανουν ακομα κ αυτο

άσε που εχουν τρομερο βαθος τα μουνια - ομαδάρα απ τις λιγες στην ιστορια του Ευρωπαικου μπασκετ, μονο ενωμενη Γιουγκο συκγρινεται, ουτε εμεις καν στις χρυσες εποχες μας..

εντιτ: φθογγο δεν σε πιανω. Διαφωνεις πως ειναι ο Νο1 λόγος να παιξεις?
    Όσοι παιζουν αυτο δεν λενε "είναι τιμη μου να φοράω το εθνόσημο" ? Ποιος στην είπε ?
    Last edited by cybernaut; 05-09-2011 at 17:31.
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

314222 Mitsmann's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

δεν υπαρχει λογος να εθνικοποιειτε τη συζητηση.

απλα αν ενας παικτης δε θελει να παιξει σε μια διοργανωση, για χ,ψ,ζ, λογους δεν υπαρχει λογος να τον φερεις με το ζορι.
    εγω αυτο λεω.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    δεν γνωριζω ακριβως τα σεναρια αλλα ακομα κ με ήττα περναμε σε καποια περιπτωση ?
    Αν χάσουμε πρέπει να κερδίσουν οι σκοπιανοί τη βοσνία.
    Βέβαια αυτοί έχουν περάσει ήδη και θα παίζουν και μετά το δικό μας ματς.

perfect beast commissar's Avatar

αν χάσουμε και περάσουμε επειδή νίκησαν τα σκόπια, δεν θα μεταφέρουμε καμία νίκη στην επόμενη φάση. επίσης οι κροάτες λέει θέλουν μόνο νίκη, προβλέπεται επικό ματσάκι

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

1 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Αν πηγαιναμε καλα ρε μαλακες, θα γκρινιαζατε λιγοτερο?

Κανεις εν το μεταξυ δεν κανει νυξη στην περιπτωση των Αμερικανων ΝΒΑερς που πανε, οποτε θελουν.

Επειδη εχουν βαθος σαν ομαδα, ε μωρε αν δεν παιξει π.χ. ο Μπραιαντ, δεν πειραζει, εχουμε εναλλακτικες?

Και σε αλλες εθνικες συμβαινει.

Δεν την θελω. Θα την παρεις. Αλλα λογια πειτε βρε παιδια.

fleshdiver regularpaul's Avatar

6 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

χαθηκε ενα μεγαλο μου ποστ δεν πειραζει γιατι εξελισσοταν σε tl;dr
    θα προσπαθησω να δωσω το ζουμι

δεν ξερω αν υπαρχει εθνική καθαριστων πισινας, κι αν ενας 15χρονος καθαριστης ονειρευοταν ποτε να κατεβει για αυτην και κατουρηθηκε από τη χαρά του όταν έλαβε την 1η κλήση για κάποια εθνική, καπως ετσι συμβαινει για ολους τους αθλητες του κοσμου παντως

η συμμετοχή στις εθνικες ομαδες ειναι αναποσπαστο κομματι της δουλειας ενος αθλητη (σκεφτομαι τους αθλητες στιβου να αγωνιζονται μονο για τις ομαδες τους και με πιανει νευρικο γελιο), η συγκριση ενος αθλητη με εναν καθαριστη πισινας εκτος του οτι αγνοεί τα εκατομμυρια αθλητων που δεν εχουν το αθλημα τους ως βασικο εισοδημα, αγνοει παντελως την εννοια "αθλητικη διαδρομη, πορεια, καριερα"

αυτα περι συγκρισης του "επαγγελματος" του αθλητη με αλλους εργαζομενους

Αυτη η αναγκη που περιγραφω για εναν κανονισμο υποχρεωτικης συμμετοχης λοιπον, δεν υπηρχε προφανως στο παρελθον. Οι περισσοτεροι αθλητες σκεφτονταν οτι ειναι μεσα στις υποχρεωσεις τους η συμμετοχη αυτη. Τωρα είτε γιατί η πίεση του πρωταθλητισμου έχει ξεφυγει είτε γιατί οι αγώνες είναι περισσότεροι, οι αθλητες αρχίζουν να το βλέπουν διαφορετικά. Θέλετε να πούμε να μειωθεί αυτή η πίεση, να μειωθούν οι αγώνες και η κόπωση των αθλητών όλη τη χρονιά ώστε να βλέπουμε πιο ενδιαφέροντα καλοκαιρινά τουρνουά? Να συμφωνήσω. Αλλά όσο ο κανονισμός (παιχνίδι είναι, έχει κανονισμούς, τι να κάνουμε) επιτρέπει σε όποιον θέλει να αποσύρεται όποτε θέλει, θα έχουμε και περισσότερα τέτοια κρούσματα. Του χρόνου πχ, Ζήσης, Μπουρούσης, Φώτσης ας αποσυρθούν, ο Κουφός μπορεί να ναι κουρασμένος από το NBA και να κατέβει η εθνική εφήβων, γιατί όχι? Αφου δεν θελουν τα παιδια να χασουν τις διακοπες, θελουν μονο τον χειμωνα να παιζουν. Επισης δεν τους εχει γεννηθει ποτε η επιθυμια να πανε ενα 3ημερακι να ξεκουραστουν μεσα στη χρονια, μονο οταν παιζει η εθνική νιωθουν αυτη την αναγκη. Ε δεν ειναι αθλητισμος αυτο.

εδιτ: κασερινο, δεν γκρινιαζω επειδη δεν παμε καλα, οι προσεκτικοι αναγνωστες μου (!) θυμουνται οτι εδω και μηνες εχω σχολιασει αρνητικα τον Διαμαντιδη
    (και θετικά τους Γιαννακοπουλους που προσπαθησαν να του αλλαξουν γνωμη), επισης οι NBAers ουτως ή αλλως εχουν διαφορετική σχεση με τις διοργανωσεις αυτες, εχουν συμπληρωσει 20ετια που συμμετεχουν? Δεν ειναι ακριβως μετρο συγκρισης ε?
    Last edited by regularpaul; 05-09-2011 at 19:05.

untitled unmastered tssks's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αν και είναι νωρίς ακόμα, μεγάλη μπουκιά φάε κλπ, νομίζω μόνο αν αυτοκτονήσουμε θα το χάσουμε το ματς, οι Κροάτες παίζουν σαν να έχουν ήδη έτοιμες τις βαλίτσες.

επίσης,

survivor scarecrow's Avatar

7 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ο Βασιλειάδης είναι ίσως ο μοναδικός κλασσικός σουτέρ που έχω δει στην εθνική μετά από χρόνια.

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

τελικα τους εκανε πολυ καλο η σαββατιατικη σφαλιαρα

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by scarecrow View Post
    Ο Βασιλειάδης είναι ίσως ο μοναδικός κλασσικός σουτέρ που έχω δει στην εθνική μετά από χρόνια.
    οπότε όσο μας έχουν κλείσει με τη ζώνη, ας τον κρατήσουμε στον πάγκο

untitled unmastered tssks's Avatar

1 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

την πσυχή μας βγάλανε αστοδιάλο

σεξιστής cybernaut's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αν δεν το κανουμε ντερμπι δεν μπορουμε !

συμφωνω για Βασιλειάδη, όπως κ Ζηση σε άσο ρε πστ μου, ποσο πιο φανερο πια ?
    ρεσιταλ βλακειας παλι απο Ιωάννου:
    για Μπουρουση > εχει πυρετο γιαυτο δεν μπορεσε να καρφωσει !! κ αλλα πολλα, δεν μου ρχονται τωρα..
    Ο Μπράμος γιατι δεν βαζει ΤΙΠΟΤΑ απο 3 μετρα κ πανω?

ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΩΤΣΗΣ
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    η συμμετοχή στις εθνικες ομαδες ειναι αναποσπαστο κομματι της δουλειας ενος αθλητη (σκεφτομαι τους αθλητες στιβου να αγωνιζονται μονο για τις ομαδες τους και με πιανει νευρικο γελιο), η συγκριση ενος αθλητη με εναν καθαριστη πισινας εκτος του οτι αγνοεί τα εκατομμυρια αθλητων που δεν εχουν το αθλημα τους ως βασικο εισοδημα, αγνοει παντελως την εννοια "αθλητικη διαδρομη, πορεια, καριερα"
    Κάνεις τεράστιο λάθος και η σκέψη σου είναι σχεδόν επικίνδυνη. Συνδυάζεις τον αθλητισμό με ενός στρατιωτικού τύπου λειτούργημα, που από την μία ΕΤΣΙ ξεκίνησε βέβαια, και το οποίο προϋποθέτει ενός είδους υπακοή/ηθική και υποχρεωτική συμμετοχή. Λοιπόν, έχει πολλούς λόγους να συμμετάσχει ένας αθλητής σε αγώνες εκπροσωπόντας την εθνική, για την συνείδηση, για τη φήμη, για τα λεφτά, για οτιδήποτε, όπως και άλλους λόγους (όπως για παράδειγμα ότι τα γράφει στα αρχίδια του όλα αυτά) για να ΜΗ το κάνει. Αυτό δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τα πάμπολλα λεφτά που παίρνει από τους ιδιώτες, και εάν το εννοείς ως ένα είδος κοινωνικής προσφοράς να το καταλάβω κάπως, αλλά όχι δε το δέχομαι κιόλας ως ..υποχρεωτικό. Ιδιαίτερα όταν βλέπω πως καταλήγει μερικές φορές αυτού του είδους η προσφορά (σε εθνική υπερηφάνεια που καταλήγει σε μπάτσες στους αλβανούς στην ομόνοια). Γενικά τρομάζω να σε καταλάβω και αυτούς που σε πινκάρουνε, δε ξέρω σε ποιο κόσμο ζω εγώ.

Ρε Σάιμπερνοτ δε νιώθεις να πούμε. Ναι είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι αθλητές έχουνε και γαμώ τις εθνικές υπερηφάνειες και ματώνουν την φανέλα και τα λοιπά, μπράβο ρε. Εγώ μισώ αυτούς που νομίζουν ότι έχει υποχρέωση ο Μαυροκεφαλίδης, το κωλοκουμμούνι, ο απάτρις, να μη κάθεται στα αρχίδια του το καλοκαιράκι ενώ ο κοσμάκης απαιτεί άρτον και θεάματα. Οκ?
    Last edited by phthoggon; 05-09-2011 at 20:23.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

2 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Εγώ μισώ αυτούς που νομίζουν ότι έχει υποχρέωση ο Μαυροκεφαλίδης, το κωλοκουμμούνι, ο απάτρις, να κάθεται στα αρχίδια του το καλοκαιράκι ενώ ο κοσμάκης απαιτεί άρτον και θεάματα. Οκ?
    σιγά μην τρέχουν να βγάλουν και τρελόχαρτο για να μην παίξουν το καλοκαίρι μπάσκετ. δεν είναι θέμα αν το νομίζω εγώ ή εσύ ή ο cybernaut, υποχρέωσή του είναι να παίξει με την εθνική, δεν κάνει χάρη σε κανέναν. όταν παίρνουν μεταγραφές από εμφανίσεις σε euro/mundobasket/ολυμπιακούς είναι καλά, μετά θυμούνται ότι είναι αντιρρησίες συνείδησης και δεν γουστάρουν εθνικές ομάδες.

edit,
    Λοιπόν, έχει πολλούς λόγους να συμμετάσχει ένας αθλητής σε αγώνες εκπροσωπόντας την εθνική, για την συνείδηση, για τη φήμη, για τα λεφτά, για οτιδήποτε, όπως και άλλους λόγους (όπως για παράδειγμα ότι τα γράφει στα αρχίδια του όλα αυτά) για να ΜΗ το κάνει
    , δεκτό αυτό, αλλά όπως είπε και άλλος user ας το ξεκαθαρίσουν από την αρχή και να μην σώσουν και παίξουν ποτέ, όχι το ένα καλοκαίρι πάμε, το άλλο είμαστε κουρασμένοι, το επόμενο οκ, είμαι έτοιμος