3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Θα ήθελες να κάνεις κάποια δήλωση-διευκρίνιση γι’ αυτό που έγινε στο twitter; (Άφησε αιχμές για τους Ελληνοαμερικανούς που βρίσκονται στην Εθνική)…
«Δεν εννοούσα αυτό. Παρεξηγήθηκα λίγο. Δεν εννοούσα κάτι για τα παιδιά. Ίσα-ίσα έχω την καλύτερη σχέση με αυτούς. Ειδικά με τον Νικ (Καλάθη) κάθε μέρα μαζί τρώγαμε, γιατί ήμασταν και οι πιο μικροί στον Παναθηναϊκό, αφού από τους υπόλοιπους οι περισσότεροι είχαν δικές τους οικογένειες. Δεν εννοούσα ότι είναι κακό που είναι τρεις Ελληνοαμερικανοί στην Εθνική. Περισσότερο με τον εαυτό μου τα έβαλα, έριξα σε μένα την κατηγορία, ότι δεν υπάρχει παραγωγή στην Ελλάδα. Με εμένα τα έβαλα! Δεν τα έβαλα με τα παιδιά, δεν εννόησα ποτέ “έρχονται και μας παίρνουν τις θέσεις”. Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα; Πού είμαστε; Τον τελευταίο καιρό γίνεται κουβέντα για το ότι δεν υπάρχει παραγωγή πια. Δεν το είπα και δεν το σκέφτηκα εγώ πρώτος. Υπάρχει γενικότερα προβληματισμός. Εκεί το πήγαινα, αυτό ήθελα να πω. Και κάπου, δυστυχώς, παρασύρθηκα κι εγώ με τις απαντήσεις και την έντονη κριτική που δέχθηκα.
οριστε μαλακες, το κρινατε το παιδι. =(
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."