για κανα πρωιναδικο ειναι
οχι για μπασκετ
για κανα πρωιναδικο ειναι
οχι για μπασκετ
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
ναπω οτι τουχω βαλει 2 τριποντα στη μαπα στην πανεπιστημιαδα ε πριν 2 χρονακια στα γιαννενα - και μουπε '' δε γαμιεσαι '' οτι κωλοφαρδος - αλλα χασανε κιολας στον μικρο τελικο.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
μαλακες
Χαχαχα κλαιω στα γελια.."@TStratos_7: @bogrinho εισαι για το ελληνικο μπασκετ οτι ηταν ο Φραγκολιας για το ελληνικο ποδοσφαιρο"
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ρε γενικά η ΕΤ-1 θα δείξει πολύ λιγότερα ματς από άλλες χρονιές ή ιδέα μου;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο και οτι πεφτει μαζι με το Παγκοσμιο Πρωταθλημα στιβου...
και στα 2(;) προηγουμενα eurobasket τα ειχε σκορπισει και στο σπορτπλας(σινεσπορτ)
Δηλαδη παιρνουμε τα αρκιδια μας εμεις που δεν εχουμε ψηφιακο και ψαχνομαστε μεσω p2p.
ωραια!
παρε ενα αποκωδικοποιητη ρε.25-30 ευρω.
παρε ενα αρχιδι ρε.0 ευρω.
Λογικά τη Βοσνία θα την κερδίσουμε.
Το μόνο που ελπίζω είναι να μην τα κερδίσουμε πολύ εύκολα όλα τα ματς του 1ου ομίλου και πάρουν αέρα.
Κατά τα άλλα:
Σερβία - Ιταλία 80-68
Εύκολα σχετικά οι Σέρβοι.
Ελλάδα-Βοσνία 76-67
Καλα, η αρχη ηταν πολυ "αμαν" και εγινε derby απο το πουθενα.
Αναιμικη η ομαδα, ασυντονιστη σε ενα μεγαλο μερος.
Αξιοπρεπεις Κουφος (νταμπλ-νταμπλ), Καλαθης και Ζησης.
Φασαρα η ασιστ Ξανθόπουλου σε Μπραμος και τελειωμα με καρφωμα.
Ενας σοβαρος αντιπαλος χρειαζεται. Προβλεπω ξεβρακωμα.
Καλό είναι που όπως το κόβω δεν θα κερδίσουμε άνετα κανένα ματς.
Είναι ακόμα "ψαρωμένοι" οι περισσότεροι που είναι λογικό, οπότε ο όμιλος είναι λουκούμι για να καταλάβουν τι παίζει πριν σκάσει ο πολύ σοβαρός αντίπαλος.
Όπως είπα και πιο πάνω, στους 8 θα φτάσουμε πιστεύω σχετικά εύκολα. Μετά είναι το θέμα.
Θα ήθελες να κάνεις κάποια δήλωση-διευκρίνιση γι’ αυτό που έγινε στο twitter; (Άφησε αιχμές για τους Ελληνοαμερικανούς που βρίσκονται στην Εθνική)…
«Δεν εννοούσα αυτό. Παρεξηγήθηκα λίγο. Δεν εννοούσα κάτι για τα παιδιά. Ίσα-ίσα έχω την καλύτερη σχέση με αυτούς. Ειδικά με τον Νικ (Καλάθη) κάθε μέρα μαζί τρώγαμε, γιατί ήμασταν και οι πιο μικροί στον Παναθηναϊκό, αφού από τους υπόλοιπους οι περισσότεροι είχαν δικές τους οικογένειες. Δεν εννοούσα ότι είναι κακό που είναι τρεις Ελληνοαμερικανοί στην Εθνική. Περισσότερο με τον εαυτό μου τα έβαλα, έριξα σε μένα την κατηγορία, ότι δεν υπάρχει παραγωγή στην Ελλάδα. Με εμένα τα έβαλα! Δεν τα έβαλα με τα παιδιά, δεν εννόησα ποτέ “έρχονται και μας παίρνουν τις θέσεις”. Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα; Πού είμαστε; Τον τελευταίο καιρό γίνεται κουβέντα για το ότι δεν υπάρχει παραγωγή πια. Δεν το είπα και δεν το σκέφτηκα εγώ πρώτος. Υπάρχει γενικότερα προβληματισμός. Εκεί το πήγαινα, αυτό ήθελα να πω. Και κάπου, δυστυχώς, παρασύρθηκα κι εγώ με τις απαντήσεις και την έντονη κριτική που δέχθηκα.
οριστε μαλακες, το κρινατε το παιδι. =(
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."