λοιπον.
εγω προφανως πριν εναμιση 2 χρονια ημουν γραμωμενος και τουμπανο. μετα με τις μεσες κτλ χοντραινα. απο 71 που ημουν στους αγωνες,περσι κυμενωμουν μεταξυ 77-84.το προηγουμενο καλοκαιρι καταφερα παλι να πω 77 και την τελευταια σχολικη σεζον εγαμηθικα τελειως. 85 καρφωτα. απο γεναρι ειδικα και μετα που εκοψα και τα πουσαπς λογω μεσης, εχασα και το στηθος που ειχα και σχεδον κρεμασα βυζι. λοιπον ξεκινησα πριν κανα 20αημερο το εξης
κολυμπι στη θαλασσα (κολυμπι ομως ασταματητο οχι μαλακιες, κανα 45αλεπτο.σερι.
και επαθα πλακα
το στηθος εσφηξε και τουμπανιασε με τη μια. τοσο που ουτε οταν χτυπαγα 200αρες πουσαπς δεν ηταν τοσο. επαθα πλακα. δεν εχω ξεκινησει ακομα να χανω κιλα βεβαια, λιγο οι ταβερνες λιγο (εως πολυ) τα μεθυσια με τανκερει, ενα κιλο εχω χασει μονο. αλλα μαλακες εχω παθει σοκ. τι τρεξιμο και μαλακιες. κολυμπι. και αν και γελαω με την ιδεα σκουφου και γυαλακιων μουφα, μου φαινεται ολο το χειμωνα θα το καθιερωσω κολυμβητηριο, και ελπιζω να χασω αρκετα. κανεις που κανει εχει να πει τιποτα περι τουτου?
α επισης πριν ξεχειλωσω, μια χρονια πριν, μονο η συντηρηση με τα πουσαπς που εκανα με κραταγε σε ενα καλο επιπεδο
.για μενα πουσαπς και μονοζυγο σπιτι ειναι σουπερ καυλες (για αυτον που ρωταγε).αλλα να κανετε οχι 3 σετ των 30 που ελεγε ενας απο πανω. αυτο δεν εινααι τιποτα