Ο από πάνω συνόψισε το θρεντ όμορφα κι ωραία σε μία γραμμή και κάτι. Οι παραπάνω συζητήσεις για νέα, παλιά νομοσχέδια, πως θα μπούμε, πως θα βγούμε, πόσα λεφτά θα φάμε έχουν πολύ μικρότερη σημασία από αυτό.
άρα το θέμα είναι να κλείσουμε τα πανεπιστήμια μέχρι να πάρουν σύνταξη δυο εκατομμύρια μηχανικοί και γιατροί, μέχρι τότε οι γενηθέντες '91-'00 να πάνε σε ΕΠΑΛ, τα μαλακισμένα.
να επιβλεπουν τους αποφοιτους τει που σπανε πετρες
ενώ, όσοι δεν έχουν σπουδάσει σε ανώτερη σχολή είναι περιζήτητοι....
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
επαγγελματικα και εργασιακα δικαιωματα?τι ειναι αυτα?
μισθο 1000 ευρω?
ολα δικα σας τα θελετε
τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι αντικείμενο της νομοθεσίας ή της παραγωγής; διότι στην ελβετία λόγου χάρη όλοι οι απόφοιτοι είναι πιθανόν να βρουν δουλειά στο αντικείμενο τους και δεν θα με σόκαρε αν δεν ήταν γραμμένο πουθενά. μάλιστα δεν τους φτάνουν οι απόφοιτοι και δανείζονται κι από άλλες χώρες.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
στις περισσοτερες χωρες οι αποφοιτοι δεν βρισκουν δουλεια σε αυτο ακριβως που σπουδαζουν, κυριως σε us + uk
αυτα που κανουμε στις σχολες ειναι κατα βαση τεχνικη γνωση γιαυτο και εχουμε την εντυπωση οτι το μονο κερδος μας ειναι να ξερουμε κατι για τη δουλεια μας πριν παμε. στις περισσοτερες δουλειες τα μαθαινεις απο την αρχη οποτε δεν εχει σημασια. Στις σχολες θα επρεπε να μαθαιναμε αλλα πραγματα επισης, οπως το να ειμαστε εργατικοι, σορρυ αν ακουγομαι σαν παππους, ισως και να ειμαι
Μαλάκας είσαι.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Meanwhile, in Chile:
![]()
After the Triumph of Your Birth.
ερχονται και τα δικα μας.υπομονη
Από τη χθεσινή ...ποιοτική συζήτηση στη Βουλή για νέο νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ:
Άδωνις Γεωργιάδης:Ήμουν προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ στην εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου και ήταν τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη – Υπουργός Δημοσίας Τάξεως τότε, όπως είναι και το ορθό- ο κ. Βύρων Πολύδωρας και του είχε φύγει η φράση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους. Με είχε καλέσει ο κ. Χατζηνικολάου για να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Είχε καλέσει και ένα φοιτητή από τα ΕΑΑΚ -ξέρετε, στα ΕΑΑΚ είναι κάτι μαλλιάδες άπλυτοι με κάτι τούφες και τατουάζ και κάτι περίεργα- ο οποίος φοιτητής αρνήθηκε να μου απαντήσει…
Γιάννης Αμοιρίδης: Ελάτε τώρα…
Άδωνις Γεωργιάδης: Γιάννη μου, τους έχεις δει πως είναι; Αν τους ρίξεις νερό θα πάθουν δηλητηρίαση.