δεν μου καθεται καλα η χριστοπαναγια αν δεν ειναι σωστο το ονομα. εκανε παλι οργια ο καριολης. στο ονομα κολλαμε; γαμω το μουνι που του δωσε εμπνευση.
δεν μου καθεται καλα η χριστοπαναγια αν δεν ειναι σωστο το ονομα. εκανε παλι οργια ο καριολης. στο ονομα κολλαμε; γαμω το μουνι που του δωσε εμπνευση.
1) e4, c5
2) Νf3
Νταξ, παρολο που μ'αρεσει η σειρά και ήταννα βλέπεις πράγματα που φανταζόσουν να παίρνουν ζωή, δεν έχει και άδικο η κουινοφδεχαιεης σ'αυτά που τονίζει και με ξενίσανε κι εμένα αρκετά.
τι γεράματα ρε νιάνιαρο![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
πιο τρέντι ανάγνωσμα καλοκαιριού, άσε γκρίνμπεργκ και μαλακίες, διαβάζεις στην παραλία και όλα τα γκομενάκια σου μιλάνε και σε ρωτάνε αν είναι καλό και μετά σ' ερωτεύονται παράφορα κι εσύ τις πηδάς και στο τέλος βρίσκεις την καλύτερη και την ερωτεύεσαι κι εσύ παθιασμένα και τα φτιάχνετε για το υπόλοιπο καλοκαίρι και πηγαίνετε εκδρομές, ξενυχτάτε στις παραλίες, ξεπατώνεστε στο γαμήσι, γελάτε, αγγίζεστε, καλοπερνάτε και μετά όταν τελειώσει το καλοκαίρι χωρίζετε γιατί είστε από άλλες πόλεις και από διαφορετικούς κόσμους και πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός, αλλά πάντα θα θυμάσαι αυτήν την ελαφριά καλοκαιρινή αγάπη με χαμόγελο για τις έντονες αναμνήσεις που σου χάρισε με απλότητα και χωρίς απαιτήσεις και δράματα
τόσο καλό είναι
σπύρο διάβασε
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
prepei na to teleiwseis to vivlio h kernas gkomenakia apla exontas to anoixto kanontas pws diavazeis?
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
να τα πάρεις στα ΞΕΝΑ
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Προφανώς στα ξένα, οι ελληνικές εκδόσεις είναι απαράδεκτα ακριβές. Ρατ πόιζον δεν ξέρω που γινόσαντο όλα αυτά που περιγράφεις, πάιζει να περνούσαν τα γκομενάκια από δίπλα και να μην τα έπαιρνα καν πρέφα - ειδικά στο τρίτο βιβλίο γίνεται της πουτάνας.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ισχυει, τα 5 βιβλία + μεταφορικα απο amazon βγαίνουν στα 35 ευρώ όλα μαζί.
(και το πεμπτο σε hardcover εκδοση ε)
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()