Page 35 of 257 FirstFirst ... 2533343536374585135 ... LastLast
Results 511 to 525 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

Senior Member atom_smasher's Avatar

δεν μου καθεται καλα η χριστοπαναγια αν δεν ειναι σωστο το ονομα. εκανε παλι οργια ο καριολης. στο ονομα κολλαμε; γαμω το μουνι που του δωσε εμπνευση.
    1) e4, c5
    2) Νf3

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Queen of the Hi-Ace View Post
    Αυτός μοιάζει και λίγο με house, θου κύριε.

Εγώ είδα την σειρά καπάκι αφού διάβασα το πρώτο βιβλίο και στεναχωρήθηκα γιατί ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί είχαν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσαν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Όμως υπήρξε φίνο χαβανέζικο γκομενάκι που εβγαζε άναρθρες κραυγές και αυτό με κράτησε ως το τέλος.
    Νομίζω πως αν δεν είχα διαβάσει το βιβλίο θα έβλεπα τη σειρά με μικρό ενδιαφέρον, δεν θα αντιλαμβανόμουν ποτέ τους χαρακτήρες και θα στηριζόμουν μόνο στο σασπενς και το σεξ και άλλες ξένες λέξεις.
    Γενικά το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι η σκηνοθεσία. Το βιβλίο είναι ωμό όχι γιατι εχει σεξ και βια αλλά γιατι δεν χαρίζει τίποτα στους χαρακτήρες, κανείς δεν ειναι τέλειος και οι περισσότεροι είναι και απελπισμένοι οπότε μεγεθυνεται το εφέ. Στη σειρά έντυσαν την daenerys σαν την σακίρα, φρόντισαν τα μαλλάκια της να μην παθουν τίποτα και τα ρούχα να εφαρμόζουν. Έβαλαν στον ρόλο του Τύριον τον πιο όμορφο νάνο ηθοποιό που μπόρεσαν να βρουν, οι λύκοι δεν είναι πουθενά και όταν έιναι γαυγίζουν, οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι καθαροί και καλοχτενισμένοι, οι φυλακισμένοι δεν παρακαλούν για φαγητό και νερό και οι μελλοθανατοι κλαινε σαν να έμαθαν πως πέθανε ο σκύλος τους και τίποτα παραπάνω. Γενικά δεν θα με πείραζε αν όλα αυτά ήταν έτσι και στο βιβλίο, αλλά δεν είναι, με αποτέλεσμα η σειρά να μου χαλάει το γκροτέσκο φίλινγκ του βιβλίου. Οι σκηνές που δεν προχωρούν την πλοκή στο βιβλίο είναι αυτές που μας επιτρεπουν να γνωρίσουμε τους χαρακτηρες καλύτερα και είναι αυτές που λείπουν στη σειρά.

Εννοείται πως περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη σεζόν και όλα αυτά, κουβέντα να γίνεται.
    Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ρηβιού και με κάνει να θέλω να διαβάσω το βιβλίο.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Νταξ, παρολο που μ'αρεσει η σειρά και ήταν να βλέπεις πράγματα που φανταζόσουν να παίρνουν ζωή, δεν έχει και άδικο η κουινοφδεχαιεης σ'αυτά που τονίζει και με ξενίσανε κι εμένα αρκετά.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Quote Originally Posted by Queen of the Hi-Ace View Post
    Αυτός μοιάζει και λίγο με house, θου κύριε.

Εγώ είδα την σειρά καπάκι αφού διάβασα το πρώτο βιβλίο και στεναχωρήθηκα γιατί ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί είχαν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσαν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Όμως υπήρξε φίνο χαβανέζικο γκομενάκι που εβγαζε άναρθρες κραυγές και αυτό με κράτησε ως το τέλος.
    Νομίζω πως αν δεν είχα διαβάσει το βιβλίο θα έβλεπα τη σειρά με μικρό ενδιαφέρον, δεν θα αντιλαμβανόμουν ποτέ τους χαρακτήρες και θα στηριζόμουν μόνο στο σασπενς και το σεξ και άλλες ξένες λέξεις.
    Γενικά το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι η σκηνοθεσία. Το βιβλίο είναι ωμό όχι γιατι εχει σεξ και βια αλλά γιατι δεν χαρίζει τίποτα στους χαρακτήρες, κανείς δεν ειναι τέλειος και οι περισσότεροι είναι και απελπισμένοι οπότε μεγεθυνεται το εφέ. Στη σειρά έντυσαν την daenerys σαν την σακίρα, φρόντισαν τα μαλλάκια της να μην παθουν τίποτα και τα ρούχα να εφαρμόζουν. Έβαλαν στον ρόλο του Τύριον τον πιο όμορφο νάνο ηθοποιό που μπόρεσαν να βρουν, οι λύκοι δεν είναι πουθενά και όταν έιναι γαυγίζουν, οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι καθαροί και καλοχτενισμένοι, οι φυλακισμένοι δεν παρακαλούν για φαγητό και νερό και οι μελλοθανατοι κλαινε σαν να έμαθαν πως πέθανε ο σκύλος τους και τίποτα παραπάνω. Γενικά δεν θα με πείραζε αν όλα αυτά ήταν έτσι και στο βιβλίο, αλλά δεν είναι, με αποτέλεσμα η σειρά να μου χαλάει το γκροτέσκο φίλινγκ του βιβλίου. Οι σκηνές που δεν προχωρούν την πλοκή στο βιβλίο είναι αυτές που μας επιτρεπουν να γνωρίσουμε τους χαρακτηρες καλύτερα και είναι αυτές που λείπουν στη σειρά.

Εννοείται πως περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη σεζόν και όλα αυτά, κουβέντα να γίνεται.
    Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ρηβιού και με κάνει να θέλω να διαβάσω το βιβλίο.
    Και μένα αλλά άντε γαμηθείτε που θα διαβάσουμε μαρτιν στα γεράματα.

Spoiler
    Λες;

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

τι γεράματα ρε νιάνιαρο
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Spammity Spam rat_poison's Avatar

πιο τρέντι ανάγνωσμα καλοκαιριού, άσε γκρίνμπεργκ και μαλακίες, διαβάζεις στην παραλία και όλα τα γκομενάκια σου μιλάνε και σε ρωτάνε αν είναι καλό και μετά σ' ερωτεύονται παράφορα κι εσύ τις πηδάς και στο τέλος βρίσκεις την καλύτερη και την ερωτεύεσαι κι εσύ παθιασμένα και τα φτιάχνετε για το υπόλοιπο καλοκαίρι και πηγαίνετε εκδρομές, ξενυχτάτε στις παραλίες, ξεπατώνεστε στο γαμήσι, γελάτε, αγγίζεστε, καλοπερνάτε και μετά όταν τελειώσει το καλοκαίρι χωρίζετε γιατί είστε από άλλες πόλεις και από διαφορετικούς κόσμους και πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός, αλλά πάντα θα θυμάσαι αυτήν την ελαφριά καλοκαιρινή αγάπη με χαμόγελο για τις έντονες αναμνήσεις που σου χάρισε με απλότητα και χωρίς απαιτήσεις και δράματα

τόσο καλό είναι
    σπύρο διάβασε
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Μπορεί να θέλει να παντρευτεί ο άνθρωπος ρε, πού ξέρεις.

cabrón Xtikio's Avatar

prepei na to teleiwseis to vivlio h kernas gkomenakia apla exontas to anoixto kanontas pws diavazeis?

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Πάντως σίγουρα βοηθάει το να έχεις συνέχεια αυτό το απλανές μελαγχολικό και ελαφρώς δυσκοίλιο βλέμμα του Jon Snow, τα γκομενάκια λιώνουν.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    prepei na to teleiwseis to vivlio h kernas gkomenakia apla exontas to anoixto kanontas pws diavazeis?
    αυτή δεν είναι μία ερώτηση που θα κάνεις αν ξεκινήσεις να το διαβάζεις
    όλα μετά θα είναι εύκολα, θα ξέρεις.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    πιο τρέντι ανάγνωσμα καλοκαιριού, άσε γκρίνμπεργκ και μαλακίες, διαβάζεις στην παραλία και όλα τα γκομενάκια σου μιλάνε και σε ρωτάνε αν είναι καλό και μετά σ' ερωτεύονται παράφορα κι εσύ τις πηδάς και στο τέλος βρίσκεις την καλύτερη και την ερωτεύεσαι κι εσύ παθιασμένα και τα φτιάχνετε για το υπόλοιπο καλοκαίρι και πηγαίνετε εκδρομές, ξενυχτάτε στις παραλίες, ξεπατώνεστε στο γαμήσι, γελάτε, αγγίζεστε, καλοπερνάτε και μετά όταν τελειώσει το καλοκαίρι χωρίζετε γιατί είστε από άλλες πόλεις και από διαφορετικούς κόσμους και πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός, αλλά πάντα θα θυμάσαι αυτήν την ελαφριά καλοκαιρινή αγάπη με χαμόγελο για τις έντονες αναμνήσεις που σου χάρισε με απλότητα και χωρίς απαιτήσεις και δράματα

τόσο καλό είναι
    σπύρο διάβασε
    Κοίτα και ο Γκινσμπεργκ δουλεύει έτσι, αλλά με άντρες...

Επίσης, έχω κάθε καλή διάθεση αλλά θα περιμένω μάλλον καμία επανέκδοση γιατί παιδιά συγγνώμη τώρα αλλά δεν είναι εξώφυλλα και τίτλοι αυτά, ντρέπουμαι!

θύελλα από ατσάλι

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

να τα πάρεις στα ΞΕΝΑ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Προφανώς στα ξένα, οι ελληνικές εκδόσεις είναι απαράδεκτα ακριβές. Ρατ πόιζον δεν ξέρω που γινόσαντο όλα αυτά που περιγράφεις, πάιζει να περνούσαν τα γκομενάκια από δίπλα και να μην τα έπαιρνα καν πρέφα - ειδικά στο τρίτο βιβλίο γίνεται της πουτάνας.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

ισχυει, τα 5 βιβλία + μεταφορικα απο amazon βγαίνουν στα 35 ευρώ όλα μαζί.

(και το πεμπτο σε hardcover εκδοση ε)
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.